Περιστατικό 1

Ασθενής 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για τον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο .Από τις εξετάσεις διεγνώσθη με καλοήθες μόρφωμα μαστού. Πραγματοποιήθηκε αφαίρεση του μορφώματος και ταυτόχρονα πλήρης αποκατάσταση του όγκου του μαστού .Κατά την πρώτη της μετεγχειρητική η αποκατάσταση ήταν εξαιρετική τόσο σε χειρουργικό όσο και σε οπτικό επίπεδο. Η ασθενής δήλωσε ενθουσιασμένη με την φυσικότητα του αποτελέσματος.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Τζένη Π. 38 ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο παρουσίαζε χαλάρωση η οποία είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Υπεβλήθη σε ανόρθωση στήθους με ενθέματα για την αισθητική αποκατάσταση της περιοχής. 3 μήνες μετά, το αποτέλεσμα ήταν άψογο και η ασθενής πλήρως ικανοποιημένη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Μαρία Γ. 42 ετών έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο της ως μητέρα ζήτησε την εμπεριστατωμένη άποψη του δρ Ναούμ και της επιστημονικής του ομάδας, όσον αφορά την βελτίωση της εικόνας  του στήθους της. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης  διαπιστώθηκε ανισομαστία και χαλάρωση της περιοχής του στήθους. Προβήκαμε σε επέμβαση ανόρθωσης του στήθους με ταυτόχρονη τοποθέτηση ενθεμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά τέλειο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Η Βιολέτα Π. προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του σώματος της καθώς μετα από 3 γέννες υπήρχαν έντονες εναποθέσεις λίπους  και χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς. Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης από τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του η Βιολέτα ανάφερε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος από παλαιότερη αυξητική. Ολοκληρώνοντας την εξέταση διαπιστωθεί ότι η ενόχληση προερχόταν από την σύσπαση της κάψας  και ήταν αναγκαία η αφαίρεση των παλαιών ενθεμάτων. Η  επιστημονική ομάδα της κλινικής μας  υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ προέβη σε κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση καθώς και σε αλλαγή ενθεμάτων με ταυτόχρονη ανόρθωση. Το αποτέλεσμα τόσο από ιατρικής όσο και από αισθητικής πλευράς  ήταν εξαιρετικό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 5

Η Gabriela A. 36 ετών επικοινώνησε με την κλινική μας στα πλαίσια της ενημέρωσης της για την διαδικασία ανόρθωσης του στήθους της, τις μεθόδους και τους πιθανούς κινδύνους. Αυξομειώσεις βάρους ,κληρονομικότητα και η βαρύτητα έκαναν το στήθος να δείχνει χαλαρό και άδειο. Κατά την επίσκεψη της στην χώρα μας για σύντομες διακοπές προσήλθε στην κλινική μας με προκαθορισμένο ραντεβού στο οποίο συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και προγραμματίστηκε η επέμβαση. Προχωρήσαμε στην διαδικασία της ανόρθωσης στήθους (μαστοπηξία) χωρίς ενθέματα και η Gabriela απολαμβάνει ένα φυσικό  σφριγηλό και γεμάτο στήθος.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 6

Η Μαρία Ξ., 48 ετών απευθυνθηκε στην κλινική μας τον Ιούλιο του 2022, προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 2 εγκυμοσύνες παρουσίαζε χαλάρωση. Υπεβλήθη σε ανόρθωση στήθους με ενθέματα για την αισθητική αποκατάσταση της περιοχής. 2 μήνες μετά, το αποτέλεσμα ήταν άψογο και η ασθενής πλήρως ικανοποιημένη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 7

Η Δήμητρα Π., κάτοικος Κύπρου, επικοινώνησε με την κλινική μας ζητώντας την εμπεριστατωμένη άποψη του Δρ Ναούμ και της επιστημονικής του ομάδας, όσον αφορά την βελτίωση της εικόνας του στήθους της. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψης  διαπιστώθηκε ανισομαστία και χαλάρωση της περιοχής του στήθους. Προβήκαμε σε επέμβαση ανόρθωσης του στήθους με ταυτόχρονη τοποθέτηση ενθεμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά τέλειο και η ασθενής απόλυτα ικανοποιημένη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ