Αγαπητές μου φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή μας παρουσία και σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Είναι γεγονός πλέον ότι χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης, η αισθητική ιατρική δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο και στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος κάθε γυναίκας. Η ανανέωση του γυναικείου αιδοίου αποτελεί μια από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες επεμβάσεις, τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως.
Τα φυσικά σημάδια της παρόδου του χρόνου γίνονται εμφανή σε κάθε γυναίκα μετά από κάποια ηλικία. Όμως η σύγχρονη μάχιμη γυναίκα παραμένει δραστήρια και σεξουαλικά ενεργή. Η κολπική αναζωογόνηση αντιμετωπίζει τη φυσική διαδικασία γήρανσης με λύσεις που τη βοηθούν να επανακτήσει τη νεανικότητα του κόλπου της.
Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε κολλαγόνο, πράγμα που σημαίνει ότι χάνουμε όγκο στον ιστό και το δέρμα μας. Το γεγονός αυτό όταν συνδυάζεται με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τις ορμονικές αλλαγές συχνά αλλάζει τον γυναικείο κόλπο. Εστιάζοντας αποκλειστικά στην Αισθητική Γυναικολογία, η ομάδα των συνεργατών μου κι εγώ προσωπικά, αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε κάθε γυναίκα ξεχωριστά, ανάλογα με τις δικές τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες.
Με την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου επιτυγχάνουμε να επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση της περιοχής, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα να απολαμβάνει και πάλι την ελευθερία στην καθημερινότητα αλλά και στην ερωτική της ζωή, απαλλαγμένη από λειτουργικές και αισθητικές ανησυχίες που την απασχολούσαν.
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο website μας και να ενημερωθείτε για τις ιατρικές λύσεις που προσφέρει σήμερα η Αισθητική Γυναικολογία. Και φυσικά, θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε από κοντά για όποιο θέμα θελήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Νικόλαος Ναούμ MD

Vagina CTA

VAGINA DESIGNER

Η νέα ολιστική προσέγγιση
στην Αισθητική Γυναικολογία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ Νίκος Ναούμ δραστηριοποιείται στον τομέα της Γυναικολογίας τα τελευταία 25 χρόνια στην Αθήνα ως μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας. Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης στους επιστημονικούς τομείς της κλασικής γυναικολογίας, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του που πάντα ήταν Αισθητική Γυναικολογία. Ο Δρ Νίκος Ναούμ ξεκίνησε την επέκταση της πρακτικής του, στο Ιατρικό Κέντρο «Ανανέωση», το 2011. Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Αισθητικής Γυναικολογίας που σκοπό έχουν τη βελτίωση της ποιότητας της γυναίκας φροντίζοντας λειτουργικά και αισθητικά την πιο ευαίσθητη περιοχή του σώματός της. Ο Δρ Νίκος Ναούμ είναι επίσης Πρόεδρος της  Ελληνικής Εταιρίας Κοσμητικής Γυναικολογίας. Αφού κατέλαβε την 1η θέση στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, ο Δρ Νίκος Ναούμ εκπαιδεύτηκε σε τρία Νοσοκομεία όπου έλαβε εθνική αναγνώριση. Η επιμονή του στην άψογη εφαρμογή της επιστήμης στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας αντανακλάται σε όλες τις πτυχές της πρακτικής του.

Επαγγελματική Πορεία

  • Από το 1994 μέχρι το 2009 ήταν ο Ιδρυτής & ο Ιατρικός Διευθυντής Ιδιωτικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής.
  • Το 2009 ίδρυσε την Εξειδικευμένη Ιατρική Κλινική στην Αισθητική Γυναικολογία «Ανανέωση» όπου μέχρι και σήμερα η ομάδα του και ο ίδιος παρέχουν στις γυναίκες όλο το φάσμα των θεραπειών της σύγχρονης ιατρικής εστιάζοντας στις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες της «ευαίσθητης» περιοχής.

Παράλληλα ο Δρ.Ναούμ είναι Επιστημονικός Συνεργάτης και σε κορυφαίους Ιατρικούς Ομίλους:

  • Από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Μαιευτικής / Γυναικολογίας στο μαιευτήριο «ΙΑΣΩ».
  • Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι Υπεύθυνος Τμήματος Κοσμητικής Γυναικολογίας στην Κλινική «GENESIS».
  • Από το 2003 μέχρι το 2008 ήταν ο Ιατρικός Διευθυντής των Κέντρων Laser «Bodyline».

Επεκτείνοντας την κοινωνική του δράση, ο Κος Ναούμ ίδρυσε την Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας που αποτελεί μία μη κερδοσκοπική ιατρική εταιρεία. Μέσα από τις δράσεις της, ο ίδιος ως Πρόεδρος μαζί με μια ομάδα έγκριτων γυναικολόγων, ενημερώνει τις γυναίκες σχετικά με τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη ιατρική σε θέματα που τις απασχολούν σχετικά με την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της «ευαίσθητης» περιοχής.

Εκπαίδευση

Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

  • Υποψήφιος Διδάκτορας «Stroma Ovvary – PCOS»
  • Εξειδίκευση στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία

Οργανισμοί

Πρόεδρος – Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας
Senior Member – ESAG (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας)
Επίτιμο Μέλος – Διαπιστευμένος χειρούργος στην Κύπρο
Επίτιμο Μέλος – Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Ιδρυτικό Μέλος – Ελληνική Ένωση Λαπαροσκοπίας
Επίτιμο Μέλος – Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία

Διακρίσεις & Βραβεία

Healthcare Business Awards 2016 για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Γυναικεία Πρόληψη)
Healthcare Business Awards 2018 για Ιατρικό Τουρισμό (Mom Makeover) 
Salus Index Awards 2019 Best Practices in Medicine (Επανορθωτική – Αισθητική Γυναικολογία)