Vagina Designer Concept

Τι σημαίνει “Vagina Designer”;

Όλες οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σίγουρες για το σώμα τους και να τους αρέσει ο εαυτός τους μέσα και έξω από τα ρούχα τους. Για τις περισσότερες περιοχές του σώματος, δεν διστάζουν να αναζητήσουν την ιατρική συμβουλή σχετικά με τις ανησυχίες τους, όπως το στήθος ή τους μηρούς τους. Αλλά οι περισσότερες από αυτές μένουν σιωπηλές για ανησυχίες στην «ευαίσθητη» περιοχή τους.

Το δέρμα και ο ιστός στα χείλη του αιδοίου και στον κόλπο ανταποκρίνονται παρόμοια στη διαδικασία γήρανσης όπως σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Μπορεί λοιπόν στο δέρμα να παρουσιαστούν χαλάρωση, ξηρότητα ή πτυχές όσο περνάει ο καιρός. Οι παράγοντες της κληρονομικότητας και του τοκετού μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Πριν από μερικά χρόνια, η χειρουργική επέμβαση ήταν η μόνη επιλογή για μια γυναίκα που ήθελε να αλλάξει την εμφάνιση και τη σφριγηλότητα του κόλπου ή των χειλέων της. Αλλά όχι πια.

Ο Dr.Naoum και η ομάδα του προσφέρουν, εκτός από κορυφαία αποτελέσματα σε αιδοιοπλστική ή κολποπλαστική, ασφαλείς και μη επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές για την ανανέωση, τη σύσφιξη και τη βελτίωση της εμφάνισης της «ευαίσθητης» περιοχής της γυναίκας με ελάχιστη ενόχληση και χωρίς να χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης. Με άλλα λόγια, επανασχεδιάζουν επιστημονικά την περιοχή.

Designer Vagina Concept
Rising Popularity

“Vagina Designer” – Η νέα ολιστική προσέγγιση

Η Αισθητική Γυναικολογία πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τάση στην πλαστική χειρουργική
Η Αισθητική Γυναικολογία
πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη τάση
στην πλαστική χειρουργική

Η Αισθητική Γυναικολογία κατατάσσεται πολύ ψηλά μεταξύ των κορυφαίων αισθητικών επεμβάσεων. Σε ένα περιβάλλον 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, η αιδοιοπλαστική και η μείωση χειλέων είναι οι 2 κορυφαίες επεμβάσεις σε ανάπτυξη κάθε χρόνο.

Επιπλέον, οι δραστήριες γυναίκες νεαρής ηλικίας αποτελούν μια μεγάλη ομάδα του συνόλου των ασθενών που επιδιώκουν να βελτιώσουν την εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής. Οι περισσότερες από τις ανησυχίες τους μπορούν ευτυχώς να αντιμετωπιστούν με επιτυχία, χρησιμοποιώντας τον σωστό συνδυασμό χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών. Ένας “Vagina Designer“μπορεί να τους καθοδηγήσει στο σχέδιο θεραπείας που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες τους, με τον ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Που οφείλεται
αυτή η δημοτικότητα των θεραπειών;

Που οφείλεται αυτή η δημοτικότητα των θεραπειών;

Οι γυναίκες σταδιακά συνειδητοποίησαν ότι η αισθητική γυναικολογία πρέπει να πάψει να αποτελεί ένα «ταμπού» για κάθε συζήτηση. Περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που μπορούν να τους προσφέρουν τις απαραίτητες λύσεις για τις ανησυχίες τους που έχουν «σιωπήσει» εδώ και πολλά χρόνια. Το τεράστιο κύμα γυναικών που αναζητούν λύσεις για την «ευαίσθητη» περιοχή τους αναζητά τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα καθώς και τη λειτουργική ανακούφιση από ανατομικά προβλήματα που εμποδίζουν τις κανονικές, καθημερινές τους δραστηριότητες.

What is normal?
What is normal?

Ποιο είναι το «κανονικό»;

Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το άσχημο για να αναγνωρίσουν το όμορφο; Αναζητούν πραγματικά θεραπείες επειδή αισθάνονται ότι ο κόλπος τους δεν είναι φυσιολογικός ή το κάνουν για να ευχαριστήσουν τους άλλους – ίσως τον σύντροφό τους; Είναι οι ίδιες που δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν ή οι αλλαγές επιβάλλονται από εξωτερικούς παράγοντες επιρροής;

Στο ντοκιμαντέρ «The Perfect Vagina» παρουσιάζονται μερικά πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα: Οι γυναίκες επιλέγουν αυτού του είδους τις επεμβάσεις είτε επειδή έχουν την παρότρυνση από ένα κοντινό τους πρόσωπο για να παρατηρήσουν πως φαίνεται η «ευαίσθητη» περιοχή τους ή απλώς επειδή θεωρούν ότι η περιοχή δείχνει / είναι μη-κανονική.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ότι οι γυναίκες μπορεί να έχουν πλήρη επίγνωση των διαθέσιμων επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής, αλλά ταυτόχρονα, δεν έχουν πλήρη επίγνωση του τί πραγματικά αντιπροσωπεύει το «φυσιολογικό».

Οι δημοφιλείς επεμβάσεις για το πρόσωπο έχουν συμβάλει στην άνθηση της τάσης για την αισθητική γυναικολογία. Η σκέψη πίσω από αυτό είναι απλή για μια γυναίκα: Αφού μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την όψη του προσώπου μου, γιατί να μην κάνω το ίδιο και για τα γεννητικά μου όργανα;

Doctor Nikos Naoum

Γιατί να διαλέξετε τον Dr.Ναούμ για τον δικό σας “Vagina Designer”

Ο Dr Naoum είναι πρωτοπόρος στις διαδικασίες αναζωογόνησης και χειρουργικής αποκατάστασης των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Ως Χειρουργός- Γυναικολόγος και Πρόοδος της Ελληνικής Εταιρίας Κοσμητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας, ο Dr Naoum προσφέρει τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες τεχνικές στον εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής κολπικής χειρουργικής. Η αισθητική γυναικολογία είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος, ο οποίος επιτρέπει στις γυναίκες να αναλάβουν τον έλεγχο της αυτοπεποίθησής τους, αντιμετωπίζοντας τις αισθητικές τους ανησυχίες σχετικά με την κολπική τους εμφάνιση. Είναι σημαντικό για τις γυναίκες να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο σίγουρες και ικανοποιημένες με τη σεξουαλικότητά τους και η έμπειρη ομάδα του Dr. Ναούμ είναι εδώ για να βοηθήσει.

Τι περιλαμβάνει η προσέγγιση του “Vagina Designer”;

Μια ειδική συσκευή ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιείται για την τήξη και τη απομάκρυνση του λίπους της περιοχής των χειλέων σε βαθύ, κυτταρικό επίπεδο. Με αυτή τη μέθοδο, ο Dr.Ναούμ προσφέρει λεία, συμπαγή και αναζωογονημένα χείλη αποφεύγοντας την ταλαιπωρία μιας χειρουργικής επέμβασης. Πραγματοποιώντας ένα «λίφτινγκ» για την «ευαίσθητη» περιοχή, επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα ανόρθωσης, σύσφιξης και περιγράμματος του δέρματος.

Με τη χρήση της τεχνολογίας laser, μπορούμε να προσφέρουμε κολπική αναζωογόνηση χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Ο Dr.Ναούμ και η ομάδα του χρησιμοποιούν την ειδική συσκευή για να συσφίξουν και να αναζωογονήσουν τον κόλπο καθώς και για να βελτιώσουν την κολπική ξηρότητα και χαλάρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη αίσθηση κατά τη σεξουαλική επαφή.
Το ηβικό λίπος σχηματίζεται από λιπώδη κύτταρα όπως σε κάθε άλλο μέρος του γυναικείου σώματος. Μέσω της τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων, ο Dr.Ναούμ βοηθά τις γυναίκες να απαλλαγούν οριστικά από το λίπος λιώνοντας τα λιποκύτταρα καθώς και να απολαμβάνουν ένα πιο σφιχτό δέρμα στη γύρω περιοχή. Επιπλέον, μόλις εξαλειφθούν αυτά τα κύτταρα, δεν μπορούν να αναπτυχθούν νέα λιποκύτταρα στη θέση τους. Αυτό κάνει τα αποτελέσματα μόνιμα.
Χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική ιατρική συσκευή λέιζερ, ο Dr.Ναούμ και η ομάδα του προσφέρουν μια περιοχή του μπικίνι απαλλαγμένη από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με μόνιμα αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να εξοικονομήσουν πολλές ώρες καθημερινού ξυρίσματος ή αποτρίχωσης με κερί κάθε μήνα. Με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται, η θεραπεία μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική για τις πιο σκούρες επιδερμίδες και προφανώς και σε άλλες περιοχές του σώματος, όχι μόνο στην «οικεία».

Οι θεραπείες «Vagina Designer» περιλαμβάνουν επίσης διαδικασίες λεύκανσης, γνωστές και ως «λεύκανση των γεννητικών οργάνων» ή «λεύκανση κόλπου/πρωκτού». Με τη χρήση ιατρικού λέιζερ, ο Dr.Ναούμ και η ομάδα του προσφέρουν την επιθυμητή απόχρωση στο δέρμα γύρω από τον κόλπο και/ή τον πρωκτό ώστε να ταιριάζει με το χρώμα της περιοχής. Αυτό προσφέρει στις γυναίκες μια πιο «καθαρή» αίσθηση, τις κάνει πιο ελκυστικές στο σύντροφό τους και τους επιτρέπει να αισθάνονται άνετα κατά τη σεξουαλική επαφή.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής του δέρματος. Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή του κόλπου. Επιπλέον, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία διεγείρει τη φυσική ανάπτυξη των ινοβλαστών, την κυκλοφορία και τους υποστηρικτικούς ιστούς του δέρματος. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για τις γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων, ειδικά λόγω του τοκετού ή της διαδικασίας γήρανσης.

Οι ενέσεις Υαλουρονικού Οξέως είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου παγκοσμίως. Λίγες γυναίκες όμως γνωρίζουν ότι τα fillers χρησιμοποιούνται ευρέως και για την αναζωογόνηση των χειλέων. Ο Dr.Ναούμ, αφού έλαβε ειδική εκπαίδευση, είναι ένας από τους ηγέτες στις εγχύσεις υαλουρονικού οξέος στα μεγάλα χείλη για να γεμίσουν και να βελτιώσουν το σχήμα της περιοχής και να προσφέρουν μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτή η θεραπεία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής καθώς είναι απολύτως ασφαλής, πραγματοποιείται μέσα σε 15 λεπτά και τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 12 μήνες.

Για κάθε γυναίκα εφαρμόζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο επεμβάσεων, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της.

Φόρμα Επικοινωνίας