Περιστατικό 1

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 2 εγκυμοσύνες παρουσίαζε χαλάρωση η οποία σε συνδυασμό με μια έντονη απώλεια βάρους είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την τεχνική διπλού επιπέδου με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Κατερίνα Β. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αυξήσει τον όγκο των μαστών της, ένα θέμα που την απασχολούσε από την εφηβεία. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Χριστίνα Π. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Η Julia Η., μόνιμη κάτοικος Αυστρίας,  επισκέφθηκε την κλινική μας τον Ιούνιο του 2021, για να αποκαταστήσει τον όγκο του στήθους της το οποιο  ήταν  μικρό  απλαστικό στήθος, διότι λόγω κληρονομικότητας δεν είχε  το επιθυμητό  μέγεθος. Προβήκαμε σε   αύξηση του όγκου του χρησιμοποιώντας ενθέματα σιλικόνης με τέτοιον τρόπο όμως ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος της ενδιαφερόμενης. Τα ενθέματα που χρησιμοποιήσαμε είναι της εταιρείας MENTOR χρησιμοποιώντας την τεχνικη δυο επιπέδων.

Δείτε την καταπληκτική ανάρρωση και διόρθωση του απλαστικού μαστού μετά από την αυξητική στήθους.

ΠΡΙΝ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ5Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Περιστατικό 5

Η Κατερίνα Κ. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτoνία του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 6

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Ελλάδα, η Danielle J. επισκέφθηκε την κλινική μας. H 28χρονη ασθενής απευθύνθηκε σε εμάς για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της, καθώς το σχήμα και το μέγεθος δεν ήταν το επιθυμητό. Πραγματοποιήσαμε αυξητική επέμβαση, χρησιμοποιώντας ενθέματα σιλικόνης της εταιρείας MENTOR. Δύο ώρες μετά το χειρουργείο, η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική και η ασθενής ήταν πλήρως ικανοποιημένη απο το αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα αποτελέσματα 2 ώρες – 1 εβδομάδα – 1 μήνα μετά το χειρουργείο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 7

Η Μαρία Η. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτoνία του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 8

Η Αφροδίτη  Κ . 28 ετών μόνιμος κάτοικος Γερμανίας  προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον  δεύτερο τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. Χαλάρωση δέρματος, περίσσεια λίπους, διάσταση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ύπαρξη ραγάδων καθώς και πτώση του εφηβαίου. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής  επίσκεψης αξιολογήθηκε το περιστατικό και αναλυθήκαν οι επιμέρους παράμετροι από τον Δρ. Ναούμ και την επιστημονική του ομάδα.  Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε  ένα συνδυασμό χειρουργείων στο άνω και στον κάτω κορμό  για να διορθώσει τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι εγκυμοσύνες συνδυάζοντας  λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους και  κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα σε μια επέμβαση διάρκειας 6 ωρών.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 9

Η Μαρία Σ. 48 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχοντας  πλέον ολοκληρώσει την ανατροφή των παιδιών της αποφάσισε ότι ήταν πλέον η ώρα να πάρει την ζωή της πίσω και να διορθώσει το σώμα της. Επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστικη αυξητική στήθους καθώς και κολποπλαστική. Ένα πλήρες mom makeover.

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η εικόνα της Μαρίας ξεπερνούσε κάθε της προσδοκία.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 10

Η Χρυσάνθη Π. 32 ετών προσήλθε στην κλινική μας με εμφανή εικόνα  ατροφικού στήθους. Μετά από την συμβουλευτική με τον Δρ. Ναούμ προχωρήσαμε σε αυξητική στήθους με ενθέματα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας MENTOR. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και ικανοποίησε απόλυτα την ασθενή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 11

Η Μαρία Π. 42  ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της. Η εικόνα του στήθους της ήταν κάτι που την απασχολούσε από την εφηβική ηλικία και της δημιουργούσε ανασφάλεια. Υπεβλήθη σε αυξητική  στήθους με  την εφαρμογή  ανατομικών ενθεμάτων της εταιρείας MENTOR.Ένα  μήνα μετα την επέμβαση το στήθος της Μαρίας είναι αυτό που πάντα ονειρευόταν και η ικανοποίηση αποτυπωνόταν στο πρόσωπο της.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 12

Δύο διαδοχικοί τοκετοί και  η διαδικασία του θηλασμού είχαν σαν αποτέλεσμα η Άννα  Δ. 36 ετών να εμφανίζει μια έντονα ατροφική εικόνα στην περιοχή του στήθους. H πρώτη επαφή με τον Δρ. Ναούμ  έγινε μέσω  βίντεοκλήσης γιατί  η Άννα ζούσε εκτός Αθηνών. Η  αμεσότητα της επικοινωνίας και η εμπειρία του γιατρού δημιούργησε ένα έντονο αίσθημα εμπιστοσύνης στην ασθενή.Τελικά η επέμβαση προχώρησε και το τελικό αποτέλεσμα επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στην κλινική μας και ιδιαίτερα τον Δρ. Ναούμ.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 13

Η Έλσα Σ. 35 χρονών, μητέρα 2 παιδιών που ζει και εργάζεται στην Γερμανία επικοινώνησε μέσω mail με την κλινική μας για τον προγραμματισμό ενός συμβουλευτικού ραντεβού με τον Δρ.Ναούμ. Συνδυάζοντας ένα επαγγελματικό της ταξίδι προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για  τις επιλογές της όσον αφορά την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της. Κατά την διάρκεια του ραντεβού έγιναν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και προγραμματίστηκε η επέμβαση. Πλέον η Έλσα απολαμβάνει ένα νεανικό σφριγηλό στήθος, τέλειο αισθητικά.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 14

Η Ηλέκτρα Π., 37 ετών, προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 1 εγκυμοσύνη παρουσίαζε χαλάρωση, η οποία είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Προχωρήσαμε σε αυξητική στήθους με ενθέματα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας MENTOR. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και ικανοποίησε απόλυτα την ασθενή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 15

Η Ελένη Ξ., 22 ετών προσήλθε στην κλινική μας τον Δεκέμβριο του 2022 με εμφανή εικόνα ατροφικού στήθους. Μετά από την συμβουλευτική με τον Δρ. Ναούμ προχωρήσαμε σε αυξητική στήθους με ενθέματα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας MENTOR. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και ικανοποίησε απόλυτα την ασθενή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 16

Η Ρέα Κ. 34 ετών, που ζει στην Σαντορίνη, επικοινώνησε μέσω e-mail με την κλινική μας για τον προγραμματισμό ενός συμβουλευτικού ραντεβού με τον Δρ.Ναούμ. Προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για τις επιλογές της όσον αφορά την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την εφαρμογή ανατομικών ενθεμάτων της εταιρείας MENTOR. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και η ασθενής απόλυτα ικανοποιημένη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 17

Η Αλεξάνδρα Σ., 27 ετών, προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 1 εγκυμοσύνη παρουσίαζε χαλάρωση. Προχωρήσαμε σε αυξητική στήθους με ενθέματα της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας MENTOR. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά άψογο και ικανοποίησε απόλυτα την ασθενή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ