Περιστατικό 1

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 2 εγκυμοσύνες παρουσίαζε χαλάρωση η οποία σε συνδυασμό με μια έντονη απώλεια βάρους είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την τεχνική διπλού επιπέδου με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Κατερίνα Β. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αυξήσει τον όγκο των μαστών της, ένα θέμα που την απασχολούσε από την εφηβεία. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Oλγα Π. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αποκαταστήσει τον όγκο και το σχήμα του στήθους της το οποίο είχε αλλοιωθεί από τους διαδοχικούς τοκετούς. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ