Περιστατικό 1

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. περίσσεια δέρματος και λίπους, χαλάρωση κοιλιακών μυών, ραβδώσεις και αλλοίωση εμφάνισης του ομφαλού. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, το οποίο περιλαμβάνει και αυξητική η ανόρθωση του μαστού, υπεβλήθη σε κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επί εννέα μήνες το δέρμα τεντώνεται και οι κοιλιακοί μύες αδυνατίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλαρώσει το δέρμα και το κοιλιακό τοίχωμα να χάσει την νεανική του μορφή.
H Κατερίνα Μ. 29 ετών υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική. Ελάχιστους μήνες μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας ήταν άψογη αναδεικνύοντας την σφριγηλότητα και νεανικότητα της.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Κυριακή Π 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για τις μεθόδους αποκατάστασης της κοιλιακής χώρας .Κατά την κλινική εξέταση διαπιστωθεί υπερβολική εναπόθεση λίπους και χαλαρότητα της επιδερμίδας ( η οποία δεν αντιμετωπίζεται πλέον με την δίαιτα και την άσκηση) τα οποία ήταν αποτέλεσμα διαδοχικών κυήσεων που είχαν αφήσει τα σημάδια τους. Η επιστημονική μας ομάδα υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναουμ προέβη σε κοιλιοπλαστική αναδιαμορφώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας την κοιλιακή χώρα χαρίζοντας στην ασθενή μας μια επίπεδη κοιλιά και μια διάχυτη αυτοπεποίθηση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Η Τζένη Π., 38 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για τις μεθόδους αποκατάστασης της κοιλιακής χώρας .Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε υπερβολική εναπόθεση λίπους και χαλαρότητα της επιδερμίδας. Υπεβλήθη σε κοιλιοπλαστική και ελάχιστους μήνες μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας ήταν άψογη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 5

Η Ελένη Π. 38 ετών μετά από 2 εγκυμοσύνες και αλλεπάλληλες προσπάθειες να μειώσει το σωματικό της βάρος παρουσίαζε  μια εικόνα έντονης χαλάρωσης και λιποδυστροφίας. Κατά την επίσκεψη της στην κλινική μας και την συνομιλία της με τον Δρ Ναούμ κατά την οποία εξαλείφθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες προχωρήσαμε σε αποκατάσταση της κοιλιακής περιοχής με την εφαρμογή νέας μεθόδου αναίμακτης κοιλιοπλαστικής. Το αποτέλεσμα όπως δήλωσε η ασθενής ήταν άψογο και ότι είχε την τύχη να δεχτεί ιατρικές υπηρεσίες υψηλοτάτου επιστημονικού επιπέδου.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 6

Η Αφροδίτη  Κ . 28 ετών μόνιμος κάτοικος Γερμανίας  προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον  δεύτερο τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. Χαλάρωση δέρματος, περίσσεια λίπους, διάσταση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ύπαρξη ραγάδων καθώς και πτώση του εφηβαίου. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής  επίσκεψης αξιολογήθηκε το περιστατικό και αναλυθήκαν οι επιμέρους παράμετροι από τον Δρ. Ναούμ και την επιστημονική του ομάδα.  Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε  ένα συνδυασμό χειρουργείων στο άνω και στον κάτω κορμό  για να διορθώσει τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι εγκυμοσύνες συνδυάζοντας  λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους και  κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα σε μια επέμβαση διάρκειας 6 ωρών.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 7

Η Μαρία Σ. 48 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχοντας  πλέον ολοκληρώσει την ανατροφή των παιδιών της αποφάσισε ότι ήταν πλέον η ώρα να πάρει την ζωή της πίσω και να διορθώσει το σώμα της. Επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστικη αυξητική στήθους καθώς και κολποπλαστική. Ένα πλήρες mom makeover.

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η εικόνα της Μαρίας ξεπερνούσε κάθε της προσδοκία.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 8

Η Βιολέτα Π. προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του σώματος της καθώς μετα από 3 γέννες υπήρχαν έντονες εναποθέσεις λίπους  και χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς. Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης από τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του η Βιολέτα ανάφερε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος από παλαιότερη αυξητική. Ολοκληρώνοντας την εξέταση διαπιστωθεί ότι η ενόχληση προερχόταν από την σύσπαση της κάψας  και ήταν αναγκαία η αφαίρεση των παλαιών ενθεμάτων. Η  επιστημονική ομάδα της κλινικής μας  υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ προέβη σε κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση καθώς και σε αλλαγή ενθεμάτων με ταυτόχρονη ανόρθωση. Το αποτέλεσμα τόσο από ιατρικής όσο και από αισθητικής πλευράς  ήταν εξαιρετικό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 9

Η Christine W. 42 ετών και μητέρα 3 παιδιών επικοινώνησε  με την κλινική μας για να ενημερωθεί για την διαδικασία και τις μεθόδους κοιλιοπλαστική που εφαρμόζουμε .Μόνιμος τόπος κατοικίας της είναι  το Λονδίνο οπότε η επικοινωνία πραγματοποιούταν μέσω Skype.Μετά από αλλεπάλληλες συμβουλευτικές με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του προσήλθε στην κλινική μας για να προχωρήσει στην διαδικασία της επέμβασης. Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας  ήταν άψογη απαλλαγμένη από χαλάρωση και ραγάδες.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 10

Η Καλλιόπη Π. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για τις μεθόδους αποκατάστασης της κοιλιακής χώρας .Κατά την κλινική εξέταση διαπιστωθεί υπερβολική εναπόθεση λίπους και χαλαρότητα της επιδερμίδας (η οποία δεν αντιμετωπίζεται πλέον με την δίαιτα και την άσκηση) τα οποία ήταν αποτέλεσμα διαδοχικών κυήσεων που είχαν αφήσει τα σημάδια τους. Η επιστημονική μας ομάδα υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ προέβη σε κοιλιοπλαστική αναδιαμορφώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας την κοιλιακή χώρα χαρίζοντας στην ασθενή μας μια επίπεδη κοιλιά και μια διάχυτη αυτοπεποίθηση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 11

Η Έλενα Η., 38 ετών προσήλθε στην κλινική μας τον Απρίλιο του 2022 για να ενημερωθεί για τις μεθόδους αποκατάστασης της κοιλιακής χώρας. Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε υπερβολική εναπόθεση λίπους και χαλαρότητα της επιδερμίδας. Υπεβλήθη σε κοιλιοπλαστική και ελάχιστους μήνες μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας ήταν άψογη.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 12

Η Ηλέκτρα Π., 37 ετών προσήλθε στην κλινική μας τον Ιανουάριο του 2023 προβληματισμένη απο την εικόνα του σώματος της έπειτα από μια εγκυμοσύνη. Κατά την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε υπερβολική χαλαρότητα της επιδερμίδας και υπεβλήθη σε mini κοιλιοπλαστική. Ύστερα από 30 ημέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 13

Η Αλεξάνδρα Σ. προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του σώματος της καθώς μετα από 1 γέννα υπήρχε έντονη χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς. Η επιστημονική ομάδα της κλινικής μας υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ προέβη σε κοιλιοπλαστική. Το αποτέλεσμα τόσο από ιατρικής όσο και από αισθητικής πλευράς ήταν εξαιρετικό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 14

Η Ελένη Σ. 37 ετών και μητέρα 2, επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε κοιλιοπλαστικη και αυξητική στήθους

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η ασθενής ήταν πλήρως ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ