Περιστατικό 1

Η Κατερίνα Β. 40 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν κατά την σεξουαλική επαφή .Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Υπεβλήθη σε Περινεοπλαστική και Κολποπλαστική κατά την οποία επιτευχθεί τόσο η σύσφιξη του κολπικού πυελικού δαπέδου όσο και η αναδόμηση και ενίσχυση των περιγεννητικών μυών στο εξωτερικό μέρος του κόλπου. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Μαρία Σ. 48 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχοντας  πλέον ολοκληρώσει την ανατροφή των παιδιών της αποφάσισε ότι ήταν πλέον η ώρα να πάρει την ζωή της πίσω και να διορθώσει το σώμα της. Επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστικη αυξητική στήθους καθώς και κολποπλαστική. Ένα πλήρες mom makeover.

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η εικόνα της Μαρίας ξεπερνούσε κάθε της προσδοκία.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Ελένη Κ. 48 ετών, προσήλθε στην κλινική μας τον Μάιο του 2023. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και του περινέου. Υπεβλήθη σε Περινεοπλαστική και Κολποπλαστική κατά την οποία επιτευχθεί τόσο η σύσφιξη του κολπικού πυελικού δαπέδου όσο και η αναδόμηση και ενίσχυση των περιγεννητικών μυών στο εξωτερικό μέρος του κόλπου. Στην πρώτη μετεγχειρητική εξέταση η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η κατάσταση της ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ