Περιστατικό 1

Η Γεωργία Π., 52 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν κατά την σεξουαλική επαφή .Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Αφροδίτη Ξ., 61 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική εξέταση η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Μαρίνα Σ. 50 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν κατά την σεξουαλική επαφή. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Η Διονυσία Π., 54 ετών, προσήλθε στην κλινική μας τον Φεβρουάριο του 2022, με το ενδιαφέρον της να επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωης. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 1 μήνα και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 5

Η Έλενα Λ., 41 ετών, προσήλθε στην κλινική μας τον Ιούλιο του 2022. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 1 μήνα και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 6

Τον Ιούνιο του 2022 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Αλεξάνδρα Π., μια ασθενή 38 ετών που επικοινώνησε μαζί μας αναζητώντας λύση στο πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 7

Η Μαρία Π. προσήλθε στην κλινική μας με το ενδιαφέρον της να επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωης. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 1 μήνα και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ