Περιστατικό 1

Η Μαρία Γ. 42 μητέρα 2 παιδιών προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την περιοχή της κοιλιάς της που μετά τις εγκυμοσύνες είχε συσσωρευτεί λίπος από το οποίο δεν μπορούσε να απαλλαγεί με άλλο τρόπο . Η επιστημονική ομάδα υπό τις οδηγίες του Δρ Ναούμ εφάρμοσε την νέα τεχνική λιποαναρρόφησης HD (High Definition )με αποτέλεσμα μια νεανική και άψογη κοιλιά που ενθουσίασε την ασθενή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Αφροδίτη  Κ . 28 ετών μόνιμος κάτοικος Γερμανίας  προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον  δεύτερο τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. Χαλάρωση δέρματος, περίσσεια λίπους, διάσταση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ύπαρξη ραγάδων καθώς και πτώση του εφηβαίου. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής  επίσκεψης αξιολογήθηκε το περιστατικό και αναλυθήκαν οι επιμέρους παράμετροι από τον Δρ. Ναούμ και την επιστημονική του ομάδα.  Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε  ένα συνδυασμό χειρουργείων στο άνω και στον κάτω κορμό  για να διορθώσει τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι εγκυμοσύνες συνδυάζοντας  λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους και  κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα σε μια επέμβαση διάρκειας 6 ωρών.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Μαρία Σ. 48 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχοντας  πλέον ολοκληρώσει την ανατροφή των παιδιών της αποφάσισε ότι ήταν πλέον η ώρα να πάρει την ζωή της πίσω και να διορθώσει το σώμα της. Επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστικη αυξητική στήθους καθώς και κολποπλαστική. Ένα πλήρες mom makeover.

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η εικόνα της Μαρίας ξεπερνούσε κάθε της προσδοκία.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ