Περιστατικό 1

Η Ολια Ν. 35 μητέρα 2 παιδιών προσήλθε στην κλινική μας για να σβήσει τα « σημάδια» των τοκετών και του αδηφάγου χρόνου. Υπερβολική εναπόθεση λίπους στην κοιλιά επιδερμική χαλάρωση ,χαλαρό και πεσμένο στήθος ήταν αυτά που απασχολούσαν την Ολια με φυσική επίδραση και στην αυτοπεποίθηση της.
Την λύση έδωσε ο Δρ. Ναουμ και η ομάδα του με το απόλυτα εξειδικευμένο concept ολιστικής αποκατάστασης Mom Makeover®.
Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του Δρ. Ναουμ και της ομάδας του, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.
Η ομάδα μας προέβη σε Κοιλιοπλαστική ,Κολποπλαστική και αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το Mom Makeover® επιτευχθεί και η Ολια μας απολαμβάνει τον νέο της εαυτό με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Η Αφροδίτη  Κ . 28 ετών μόνιμος κάτοικος Γερμανίας  προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον  δεύτερο τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. Χαλάρωση δέρματος, περίσσεια λίπους, διάσταση των κοιλιακών τοιχωμάτων, ύπαρξη ραγάδων καθώς και πτώση του εφηβαίου. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής  επίσκεψης αξιολογήθηκε το περιστατικό και αναλυθήκαν οι επιμέρους παράμετροι από τον Δρ. Ναούμ και την επιστημονική του ομάδα.  Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε  ένα συνδυασμό χειρουργείων στο άνω και στον κάτω κορμό  για να διορθώσει τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι εγκυμοσύνες συνδυάζοντας  λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους και  κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα σε μια επέμβαση διάρκειας 6 ωρών.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Η Μαρία Σ. 48 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχοντας  πλέον ολοκληρώσει την ανατροφή των παιδιών της αποφάσισε ότι ήταν πλέον η ώρα να πάρει την ζωή της πίσω και να διορθώσει το σώμα της. Επικοινώνησε  με την κλινική μας  και προγραμμάτισε  συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του. Το  εξατομικευμένο πλάνο αφορούσε ένα συνδυασμό  επεμβάσεων στον άνω και κάτω κορμό και περιλάμβανε λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστικη αυξητική στήθους καθώς και κολποπλαστική. Ένα πλήρες mom makeover.

Πριν την επέμβαση διενεργήθηκαν  οι απαραίτητοι έλεγχοι και διευκρινίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες .Ένα μήνα μετα την επέμβαση η εικόνα της Μαρίας ξεπερνούσε κάθε της προσδοκία.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Η Βιολέτα Π. προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του σώματος της καθώς μετα από 3 γέννες υπήρχαν έντονες εναποθέσεις λίπους  και χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς. Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης από τον Δρ. Ναούμ και την ομάδα του η Βιολέτα ανάφερε κάποιες ενοχλήσεις στο στήθος από παλαιότερη αυξητική. Ολοκληρώνοντας την εξέταση διαπιστωθεί ότι η ενόχληση προερχόταν από την σύσπαση της κάψας  και ήταν αναγκαία η αφαίρεση των παλαιών ενθεμάτων. Η  επιστημονική ομάδα της κλινικής μας  υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ προέβη σε κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση καθώς και σε αλλαγή ενθεμάτων με ταυτόχρονη ανόρθωση. Το αποτέλεσμα τόσο από ιατρικής όσο και από αισθητικής πλευράς  ήταν εξαιρετικό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ