Περιστατικό 1

Η 23χρονη ασθενής, κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού της  ραντεβού με τον Δρ.Ναούμ, ανέφερε πως ανέκαθεν την ενοχλούσε η υπερτροφία  των μικρών χειλέων του αιδοίου της καθώς και το τεντωμένο δέρμα στην περιοχή της κλειτορίδας.  Ύστερα από την κλινική αξιολόγηση, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Τα αποτελέσματα είναι δύο μήνες μετά την επέμβαση και η ασθενής ανέφερε πως είναι πλήρως ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 2

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της συγκεκριμένης κυρίας, 20 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, καθώς και της κλειτορίδας. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό και ορμονικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Μετά την παρέλευση των 2 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 3

Αρχές Δεκεμβρίου 2018, προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη ασθενής, δεκαοχτώ ετών.Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία μικρών χειλέων αιδοίου και διογκωμένη κλειτορίδα. Από τον ορμονικό έλεγχο, ωστόσο, δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και πλαστική αποκατάσταση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 ημέρες και η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Περιστατικό 4

Τα μικρά χείλη του αιδοίου της 28χρονης ασθενούς,  προκαλούσαν  λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητά της καθώς και έντονη δυσαρέσκεια εξαιτίας της υπερτροφίας που διαπιστώθη .  Ύστερα από τον κλινικό και ορμονολογικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Κατά την πρώτη μετεγχειρητική της επίσκεψη, 29 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής ανέφερε πως τα μικρά χείλη δεν την εμπόδιζαν πλέον στην καθημερινότητά της.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ