Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της συγκεκριμένης κυρίας, 20 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, καθώς και της κλειτορίδας. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό και ορμονικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Μετά την παρέλευση των 2 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Δεχθήκαμε στην κλινική μας την παρακάτω περίπτωση, ασθενή 22 χρονών και μόνιμη κάτοικο εξωτερικού, τον Οκτώβρη του 2018. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερμεγέθη μικρά χείλη αιδοίου που δημιουργούσαν έντονα λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητα της ασθενούς. Αφότου προγραμματίστηκε και ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της Αιδοιοπλαστικής, επισκέφθηκε την κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο 40 μέρες μετά. Η 22χρονη ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και το αποτέλεσμα, της μειωτικής επέμβασης αυτής, ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Αρχές Δεκεμβρίου 2018, προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη ασθενής, δεκαοχτώ ετών.Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία μικρών χειλέων αιδοίου και διογκωμένη κλειτορίδα. Από τον ορμονικό έλεγχο, ωστόσο, δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και πλαστική αποκατάσταση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 ημέρες και η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η ασθενής, 24 ετών και μόνιμη κάτοικος επαρχίας, συνδύασε το προγραμματισμένο της ταξίδι στην Αθήνα με το ραντεβού της στην κλινική μας, αρχικά, αλλά και με το χειρουργείο της Αιδοιοπλαστικής αμέσως μετά. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε υπερτροφικά και ασύμμετρα μικρά χείλη αιδοίου, υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση και αποκατάσταση της περιοχής. Επισκέφθηκε ξανά την κλινική μας στο επόμενο ταξίδι της, ύστερα από 1 μήνα, για την πρώτη μετεγχειρητική εξέταση όπου διαπιστώθηκε πλήρης ανάρρωση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 26 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Ασθενής 40 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με συμπτώματα κολπικής ξηρότητας και δυσπαρευνίας. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, χαλάρωση κόλπου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία.
Υπεβλήθει σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιανουάριο του 2019, δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό. Πρόκειται για μία κυρία, 33 ετών, η οποία ανέφερε πως ανέκαθεν δεν αισθανόταν άνετα με την εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και ατροφία των μεγάλων χειλέων. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως. Ο πρώτος μετεγχειρητικός έλεγχος ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 ημέρες και η περιοχή είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά γυναίκα ασθενή, 43 χρονών, που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για Αιδοιοπλαστική. Ο κλινικός έλεγχος έδειξε πως υπάρχει χαλάρωση των μεγάλων χειλέων αιδοίου καθώς και ατροφία. Τα μικρά χείλη, σε αντίθεση, ήταν υπερτροφικά. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και της χορηγήθηκε ενέσιμο Yαλουρονικό για την βελτίωση της εμφάνισης και του σχήματος των μεγάλων χειλέων. Ύστερα από 25 μέρες, η περιοχή είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο του 2019 προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη κυρία 28χρονών, για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου της, για την οποία ήταν δυσαρεστημένη. Αισθανόταν πως τα εσωτερικά χείλη ήταν «τεράστια» και ανέφερε πως δεχόταν κριτική από τον σύντροφό της για αυτό. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερτροφικά μικρά χείλη αιδοίου και προγραμματίστηκε η επέμβαση της Αιδοιοπλαστικής. Ύστερα από 35 μέρες, στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και είχε αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Πρόκειται για μία ασθενή 35 χρονών που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ολική ανανέωση αιδοίου. Τα βασικά κλινικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν η υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, η διογκωμένη κλειτορίδα και η ατροφία των μεγάλων χειλέων. Η ασθενής υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και πλαστική αποκατάσταση στελέχους της κλειτορίδας. Επιπλέον, τα μεγάλα χείλη αιδοίου αποκαταστάθηκαν με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως . Ύστερα από ένα μήνα, κατά την πρώτη μετεγχειρητική εξέταση, η ασθενής ανέφερε πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Πρόκειται για μία ασθενή 30 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων σε αντίθεση με την ατροφία των μεγάλων χειλέων αιδοίου,στα οποία παρατηρήθηκαν και υπερχρωματισμένες περιοχές. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως. Για την αντιμετώπιση του σκούρου χρώματος της περιοχής, η ασθενής υπεβλήθη σε θεραπεία Λεύκανσης με τη χρήση CO2 τελευταίας τεχνολογίας.

ΠΡΙΝ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ5Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ασθενής, 32 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Κατά την κλινική εξέταση, η ασθενής ανέφερε πως η υπερμελάγχρωση, που παρατηρείται στην περιοχή του αιδοίου της, οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές και έχει ως αποτέλεσμα την χαμηλή της αυτοπεποίθηση. Διαπιστώθηκε αυξημένη συγκέντρωση της μελανίνης και στην περιγεννητική περιοχή. Ύστερα από 5 συνεδρίες, με τη χρήση ειδικού τύπου CO2 laser, αφαιρέθηκαν οι στοιβάδες της μελανίνης στων οποίων οφειλόταν το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα.

ΠΡΙΝ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ5Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόκειται για μια ασθενή , 35 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για αντιμετώπιση της ουλής από την καισαρική της τομή. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, η ασθενής προέβη σε θεραπείες για την αντιμετώπιση της ουλής με την χρήση ειδικού Laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με micro – needling RF . Μετά το τέλος των συνεδριών , η ασθενής ανέφερε πως ήταν πλήρως ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεχθήκαμε στην κλινική μας την ασθενή, 3 χρόνια μετά από τον τελευταίο της τοκετό ο οποίος ολοκληρώθηκε με καισαρική τομή. Από τον κλινικό έλεγχο και το ιστορικό της επούλωσης της τομής, διαπιστώθηκε πως μετά τη ραφή, η ουλή είχε αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος από το αρχικό και δημιουργούσε έντονη δυσαρέσκεια στην ασθενή. Προέβη σε θεραπείες για την εξάλειψη της ουλής με Laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με micro needling RF.

ΠΡΙΝ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ5Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η 23χρονη ασθενής, κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού της  ραντεβού με τον Δρ.Ναούμ, ανέφερε πως ανέκαθεν την ενοχλούσε η υπερτροφία  των μικρών χειλέων του αιδοίου της καθώς και το τεντωμένο δέρμα στην περιοχή της κλειτορίδας.  Ύστερα από την κλινική αξιολόγηση, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Τα αποτελέσματα είναι δύο μήνες μετά την επέμβαση και η ασθενής ανέφερε πως είναι πλήρως ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 19 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια και την ενοχλούσε, ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 19 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια και την ενοχλούσε, ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τα μικρά χείλη του αιδοίου της 28χρονης ασθενούς,  προκαλούσαν  λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητά της καθώς και έντονη δυσαρέσκεια εξαιτίας της υπερτροφίας που διαπιστώθη .  Ύστερα από τον κλινικό και ορμονολογικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Κατά την πρώτη μετεγχειρητική της επίσκεψη, 29 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής ανέφερε πως τα μικρά χείλη δεν την εμπόδιζαν πλέον στην καθημερινότητά της.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Πρόκειτα για μία 23χρονη ασθενή, μόνιμη κάτοικο εξωτερικού, που προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση.  Η κλινική αξιολόγηση έδειξε υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου, η οποία την ενοχλούσαν σε σημείο παρεμβατικό στις καθημερινές τις συνήθειες. Τα μεγάλα χείλη, σε αντίθεση, ήταν ατροφικά. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και σε έγχυση Υαλουρονικού οξέως για την ανάπλαση των μεγάλων χειλέων. Μετά από 25 μέρες, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Δεχθήκαμε στη κλινική μας ασθενή, γεννηθείσα το 1970, η οποία μας ανέφερε την έντονη δυσαρέσκεια για την εμφάνιση της γεννητικής της περιοχής , χαρακτηρίζοντάς την ασυνήθιστη. Πρόσθεσε πως της δημιουργούσε ένα αίσθημα ντροπής όταν εμφανιζόταν γυμνή μπροστά στον σύντροφό της. Κατά τη κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθηκε υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και η ασθενής υπεβλήθει σε Αιδοιοπλαστική. Επιτεύχθει μικρότερη προεξοχή των μικρών χειλέων στην όρθια όψη , βελτιώνοντας την εικόνα του σώματος.  Στη πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 60 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
Ασθενής 34 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με συμπτώματα δυσπαρευνίας. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, χαλάρωση κόλπου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Υπεβλήθει σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 30 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ
Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 40 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Πρόκειται για μία ασθενή 33 χρονών που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των μεγάλων χειλέων. Κλινικά διεπιστώθη απώλεια λιπώδους ιστού στα μεγάλα χείλη. Εγινε έγχυση υαλουρονικού  οξέως με κάνουλα ( 16G/70 mm ) για αποκατάσταση ογκου εκατέρωθεν.

ΠΡΙΝ1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 23 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία του  δεξιού μικρού χειλέου του  αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Aσθενής 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας με έντονη λιποδυστροφία στο εφηβαίο γνωστό ως ¨ Όρος της Αφροδίτης ¨. Υπεβλήθη σε  λιποαναρρόφηση στην περιοχή προς αποκατάσταση του σχήματος του εφηβαίου. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε  λιπομεταφορά στα μεγάλα  χείλη για αποκατάσταση του όγκου αυτών.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιανουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 36 ετών, για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. περίσσεια δέρματος και λίπους, χαλάρωση κοιλιακών μυών, ραβδώσεις και αλλοίωση εμφάνισης του ομφαλού. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, το οποίο περιλαμβάνει και αυξητική η ανόρθωση του μαστού, υπεβλήθη σε κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Τον Ιανουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 35 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων καθώς και σε  πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 39 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 37 ετών που είχε πραγματοποιήσει αιδιοπλαστική στην κλινική μας πριν από ένα χρόνο. Το  πρόβλημα της την δεδομένη στιγμή ήταν η ατροφία των εξωτερικών χειλέων. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής  ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 25 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 30 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 42 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου , χαλάρωση κόλπου καθώς και βλάβη του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Η βλάβη του περινέου προκαλούσε δυσφορία κατά τη συνουσία, χαλαρούς μύες , προβλήματα στην λειτουργία της ούρησης και ήπια ακράτεια. Υπεβλήθη σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 35 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως αποκαθιστώντας την ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων ,την αισθητική εμφάνιση του περινέου καθώς επίσης τους κολπικούς μυς και την αρχούμενη ακράτεια.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό: Γυναίκα 28 ετών, για κλινική εξέταση έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάρτιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη κυρία 41 ετών, για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου της, για την οποία ήταν δυσαρεστημένη. Αισθανόταν πως τα εσωτερικά χείλη ήταν «τεράστια» και ανέφερε πως δεχόταν κριτική από τον σύντροφό της για αυτό. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερτροφικά μικρά χείλη αιδοίου και προγραμματίστηκε η επέμβαση της Αιδοιοπλαστικής. Ύστερα από 35 μέρες, στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και είχε αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 34 ετών, για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό: Γυναίκα 29 ετών, για κλινική εξέταση έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επί εννέα μήνες το δέρμα τεντώνεται και οι κοιλιακοί μύες αδυνατίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλαρώσει το δέρμα και το κοιλιακό τοίχωμα να χάσει την νεανική του μορφή.
H Κατερίνα Μ. 29 ετών υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική. Ελάχιστους μήνες μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας ήταν άψογη αναδεικνύοντας την σφριγηλότητα και νεανικότητα της.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Τον Μάϊο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 16 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων καθώς και σε  πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 29 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 42 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 20 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 24 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Ασθενής 28 ετών προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση . Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθει σε Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή. και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 57 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 23 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας τον Μάιο του 2020 για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε δυσαρέσκεια ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 2 εγκυμοσύνες παρουσίαζε χαλάρωση η οποία σε συνδυασμό με μια έντονη απώλεια βάρους είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την τεχνική διπλού επιπέδου με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 15 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει. Στην δεύτερη μετεγχειρητική επίσκεψη της ασθενούς, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργανων είχε πλέον αποκατασταθει πληρως.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ
ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ

Τον Ιούνιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 18 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Ασθενής 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για τον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο .Από τις εξετάσεις διεγνώσθη με καλοήθες μόρφωμα μαστού. Πραγματοποιήθηκε αφαίρεση του μορφώματος και ταυτόχρονα πλήρης αποκατάσταση του όγκου του μαστού .Κατά την πρώτη της μετεγχειρητική η αποκατάσταση ήταν εξαιρετική τόσο σε χειρουργικό όσο και σε οπτικό επίπεδο .Η ασθενής δήλωσε ενθουσιασμένη με την φυσικότητα του αποτελέσματος.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 47 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 27 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η Κατερίνα Β. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αυξήσει τον όγκο των μαστών της, ένα θέμα που την απασχολούσε από την εφηβεία. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Aσθενής 30 ετών προσήλθε στην κλινική μας με έντονη λιποδυστροφία στο εφηβαίο γνωστό ως ¨ Όρος της Αφροδίτης¨. Υπεβλήθη σε  λιποαναρρόφηση στην περιοχή προς αποκατάσταση του σχήματος του εφηβαίου.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Φεβρουάριο του 2020 δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 21 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 5 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 46 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 29 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 28 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 27 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 45 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 45 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και ατροφία των εξωτερικών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική και έγινε έγχυση υαλουρονικού οξέως για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Μάιο του 2020 δεχθήκαμε στην κλινική μας κυρία 31 ετών για κλινική εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερμεγέθη μικρά χείλη αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 5 μήνες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 24 ετών για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Τον Σεπτεμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 20 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ

Η Χριστίνα Π. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτόνια του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

Στείλτε το μήνυμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό, απαντώντας σε κάθε απορία σας.