Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βρισκόμαστε και στην Θεσσαλονίκη, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος μετά την Αθήνα. Η ιστορική αυτή πόλη, με την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα, έχει ένα αρκετά εκτεταμένο κέντρο στο οποίο συγκεντρώνονται καταστήματα, χώροι αναψυχής και πολυχώροι τέχνης. Λίγα λεπτά από την κεντρική αγορά, βρισκόμαστε δίπλα στο σύμβολο της πόλης- ένα πολύ γνωστό μνημείο- τον Λευκό Πύργο αλλά και στα σύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα όπως οι ομπρέλες στην Νέα Παραλία. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι οι ενδιαφέρουσες γειτονιές της, μιας και συνδυάζουν απόλυτα το «παλιό» με το «νέο». Η Θεσσαλονίκη ανήκει στις λίγες χώρες της Ευρώπης που έχουν ένα τόσο μεγάλο παραλιακό μέτωπο καθώς και μία από τις πιο όμορφες και μεγάλες πλατείες, την πλατεία Αριστοτέλους, η οποία φιλοξενεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου αρκετές εκδηλώσεις ενώ παράλληλα προσφέρει μία μοναδική θέα διότι το «ανοιγμά» της είναι στραμμένο προς της θάλασσα.

Ιατρείο

Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, μετά την πλατεία Αριστοτέλους στην οδό Τσιμισκή 27 στον 6ο όροφο.

Διεύθυνση:Τσιμισκή 27, Θεσσαλονίκη 546 24, Ελλάδα

Πρόσβαση από Αεροδρόμιο

Λεωφορείο 01Χ , στάση «Πλατεία Αριστοτέλους».

Περισσότερα: http://www.skg-airport.gr

Πρόσβαση με ΚΤΕΛ

Λεωφορείο 31 ή το λεωφορείο 2Κ (μέσω Εγνατίας οδού), αποβίβαση στη στάση «πλατεία Αριστοτέλους»

Περισσότερα: https://ktelthes.gr/el/

City Hotel Thessaloniki

CITY HOTEL THESSALONIKI

Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη 54624
Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης και από τα πιο μοντέρνα. Το ξενοδοχείο εγγυάται μία εξαιρετική διαμονή λόγω της κεντρικής του τοποθεσίας, το προσεγμένο του περιβάλλον και την προθυμία του προσωπικού για εξυπηρέτηση.

Περισσότερα: https://www.cityhotel.gr/el/

Hotel Luxembourg

HOTEL LUXEMBOURG

Κομνηνών 6, Θεσσαλονίκη 54624
Εάν θέλετε να είστε δίπλα στο κέντρο ,αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Το παραδοσιακό κτίριο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συνδυάζει μία εξαιρετική ποιότητα παροχών με μία άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Περισσότερα: http://www.hotelluxembourg.gr/gr/