Τεχνική One-Cut

Αποστολή της Αισθητικής Γυναικολογίας είναι η φροντίδα της «ευαίσθητης» περιοχή της γυναίκας. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο προσέγγισης αντιμετώπισης αισθητικών και λειτουργικών προβλημάτων της «ευαίσθητης» περιοχής της γυναίκας.

Τις περισσότερες φορές, για την αισθητική ή/και λειτουργική αποκατάσταση της περιοχής του γυναικείου κόλπου επιλέγεται η καταλληλότερη θεραπεία ή επέμβαση. Και βέβαια, αφού έχει προηγηθεί συζήτηση με τη γυναίκα και έχουν ληφθεί υπόψη οι ανάγκες και οι επιθυμίες της. Όμως δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις, που για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, απαιτείται ένας συνδυασμός δύο ή και περισσοτέρων μεθόδων ή επεμβάσεων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Δρ. Ναούμ και η ομάδα του, πρωτοπόροι στην Ελλάδα, επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό μεθόδων, εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα με μία μόνο επέμβαση. Η πρωτοποριακή αυτή τεχνική, που ονομάζεται One Cut Technique, εξασφαλίζει στη γυναίκα πολύ σημαντικά οφέλη:

  • Ένα μόνο χειρουργείο αντί για σειρά απαιτούμενων επεμβάσεων.
  • Ελαχιστοποίηση μετεγχειρητικών επιπλοκών.
  • Ελαχιστοποίηση του χρόνου επούλωσης σε σχέση με τα πολλά χειρουργεία.
  • Πιο σύντομη επάνοδο στις φυσιολογικές δραστηριότητες.
  • Πιο γρήγορη έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η One-Cut Technique περιλαμβάνει τον ταυτόχρονο συνδυασμό τεσσάρων επεμβάσεων.  Στόχος η μείωση του μεγέθους των μικρών χειλέων του αιδοίου και της κλειτορίδας, η διόρθωση της περιοχής του περινέου και η ανάπλαση του κόλπου. Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα είναι:

Η συνολική αναμόρφωση της περιοχής διορθώνει τα λειτουργικά προβλήματα, βελτιώνει σημαντικά και άμεσα τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας. Έτσι, τη βοηθά να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή της σχετικά με τη θηλυκότητά της, βλέποντας ένα ολοκληρωμένο και ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα.