Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Διεύρυνση του G-Spot2021-12-21T10:50:28+02:00
ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ G-SPOT

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ G-SPOT

Πολλά έχουν γραφτεί για το σημείο G (Grafenberg) της γυναίκας, που ανατομικά βρίσκεται στο εμπρός εσωτερικό τοίχωμα του αιδοίου, 4-5 εκατοστά μέσα από το σημείο εισόδου. Αυτό που κυρίως υποστηρίζεται είναι ότι, όταν ερεθιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να προσφέρει έντονη διέγερση στη γυναίκα. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα πιο εύκολα σε οργασμό ή να διασφαλιστεί ένας πιο έντονος οργασμός.

Θεραπεία για τη διεύρυνση του GSpot

Η θεραπεία για τη διεύρυνση του G-SPOT γίνεται με στόχο να αυξηθεί ο όγκος του σημείου. Αυτό γίνεται για δύο λόγους. Πρώτον, για να εντοπίζεται πιο εύκολα κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών. Δεύτερον, διότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η οργασμική ικανότητα της γυναίκας.

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία διεύρυνσης του G-Spot;

Η θεραπεία διεύρυνσης του G-Spot είναι εξαιρετικά σημαντικό να πραγματοποιείται αποκλειστικά από απόλυτα εξειδικευμένο Γυναικολόγο. Η τεχνική του G- Spot εφαρμόζεται στις γυναίκες όπου για διάφορους ανατομικούς λόγους το σημείο G του κόλπου τους δεν έρχεται σε επαφή με το πέος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η τεχνική διεύρυνσης του G-Spot αφορά στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στο σημείο αυτό, με σκοπό να αποκατασταθεί η ανατομική δυσμορφία που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το ανδρικό μόριο. Έπειτα από τη θεραπεία η ασθενής, ανακτά την οργασμική της ικανότητα με αποτέλεσμα να αναβαθμίζεται συνολικά η σεξουαλική της δραστηριότητα.

Διεύρυνση του G-Spot: Διάρκεια επέμβασης και χρόνος αποκατάστασης

H διαδικασία διεύρυνσης του G-Spot διαρκεί κατά μέσο όρο 1 ώρα ενώ είναι εντελώς ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά από αυτή. Για την εφαρμογή της δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική ενώ μπορεί άμεσα την ίδια κιόλας ημέρα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

Ο Δρ. Νίκος Ναούμ είναι Γυναικολόγος με χρόνια εξειδίκευση στον κλάδο της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Καθ’ όλη την πορεία της καριέρας του έχει βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να ανακτήσουν την θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή τους, προσφέροντας τους τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες λειτουργικής αλλά και αισθητικής αποκατάστασης της ευαίσθητης περιοχής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για μία εξατομικευμένη προσέγγιση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Διεύρυνση G-Spot

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2022-11-30T16:47:19+02:00

Η θεραπεία στοχεύει στην βελτίωση της αισθαντικότητας του G-Spot και την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης σε γυναίκες που έχουν απωλέσει την ικανότητα της σεξουαλικής κορύφωσης (οργασμός) συνήθως μετά από εγκυμοσύνη.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2020-03-05T16:32:08+02:00

Πραγματοποιείται πλήρωση του σημείου G-Spot με έγχυση υαλουρονικού οξέος, ειδικά επεξεργασμένο για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή. Η διαδικασία της έγχυσης γίνεται με τοπική αναισθησία.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T14:22:26+03:00

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο απόλυτα εξειδικευμένο κέντρο μας.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T14:23:06+03:00

Η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη. Δεν υπάρχει καθόλου πόνος κατά τη διάρκεια ή μετά τη θεραπεία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-05T14:23:36+03:00

Επιτυγχάνεται σύσφιξη των ιστών στα τοιχώματα του κόλπου γύρω από το σημείο που αποκαλείται G-Spot. Σε μια περιοχή, δηλαδή, που πολλοί υποστηρίζουν ότι προσφέρει έντονους οργασμούς όταν ερεθιστεί. Μετά την έγχυση υαλουρονικού οξέος, το σημείο G γίνεται πιο εύκολα ανιχνεύσιμο, οπότε και επιτυγχάνεται ο καλύτερος ερεθισμός του. Τα αποτελέσματα διαρκούν 6-8 μήνες. Κατά κανόνα, μετά τη θεραπεία παρατηρείται βελτίωση της οργασμικής ικανότητας της γυναίκας και γενικότερη αναβάθμιση στη σεξουαλική της ζωής.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-05T14:26:29+03:00

Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα μετά τη θεραπεία.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-05T14:26:50+03:00

Σε περιπτώσεις διαταραχής πήξης του αίματος ή όταν γίνεται θεραπεία με λήψη αντιπηκτικών, περιπτώσεις διαβήτη, όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2020-03-05T14:25:08+02:00

Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως λεύκανση Αιδοίου/Πρωκτού, Ανανέωση μεγάλων Χειλέων με μεταφορά λίπους ή ενθεμάτων υαλουρονικού οξέος (Fillers) και επεμβάσεις όπως η Αιδοιοπλαστική.

ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;2019-06-05T14:28:59+03:00

Η θεραπεία στοχεύει στη βελτίωση της αισθαντικότητας του G-Spot, πράγμα που μπορεί να συντελέσει στην ενίσχυση του σεξουαλικού ερεθισμού. Ακόμη, βοηθά και στην αύξηση της ικανοποίησης σε γυναίκες που δυσκολεύονται να κορυφώσουν ή να έχουν οργασμό.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της επέμβασης που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top