INTIMA PLASMA ΜΕΓΑΛΩΝ-ΜΙΚΡΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΑΙΔΟΙΟΥ

Τι είναι η θεραπεία INTIMA PLASMA;

Το INTIMA PLASMA είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Κοσμητική & Επανορθωτική Γυναικολογία προσφέροντας αποδεδειγμένα αισθητή βελτίωση στην ποιότητα της ευαίσθητης περιοχής.  Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς.

Αντιθέτως, προκαλεί:

  • ενυδάτωση
  • αναδόμηση και
  • σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή.

Ποιες δυσμορφίες αντιμετωπίζονται με τη θεραπεία INTIMA PLASMA;

Τα μεγάλα χείλη είναι οι εξωτερικές πτυχές του δέρματος που κρέμονται πλευρικά πάνω από την κλειτορίδα. Καθώς οι γυναίκες γερνούν, τα χείλη χάνουν την ελαστικότητα και τον όγκο τους . Όπως οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, τα χείλη υπόκεινται επίσης στη διαδικασία γήρανσης. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους  τα χείλη του αιδοίου μπορεί να παρουσιάσουν τους αλλάζουν μετά τον τοκετό και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Το σύστημα INTIMA PLASMA είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική μέθοδος θεραπείας στα μεγάλα χείλη. Η θεραπεία είναι μια ακριβής και ελεγχόμενη μέθοδος η οποία συνίσταται για την:

  • αναζωογόνηση του δέρματος ,
  • την αναγέννηση του κολλαγόνου και
  • την αναδιαμόρφωση της περιοχής.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί, ανεξαρτήτως της ηλικίας του ασθενούς ή της ύπαρξης άλλων προβλημάτων υγείας.

Πως ακριβώς λειτουργεί η θεραπεία INTIMA PLASMA;

Η θερμική διάσπαση ή η θερμική βλάβη από το INTIMA PLASMA διασπά τις πρωτεΐνες στο δέρμα, ενθαρρύνει την αναγέννηση των ιστών, διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και προκαλεί συστολή των ιστών (αποτέλεσμα σύσφιξης του δέρματος).

Το INTIMA PLASMA είναι μια γεννήτρια πλάσματος, όπου πλάσμα είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης. Κατά την εφαρμογή του δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό (ηλεκτρικά, ηλεκτροστατικά φορτία) το οποίο με την επαφή του με το δέρμα, και συγκεκριμένα με την περίσσεια του εξαχνώνει (εξατμίζει) τα υγρά των επιφανειακών ιστών χωρίς όμως η θερμότητα που προκαλείται από τον μικρό ”κεραυνό” να διεισδύει στους ιστούς.

Μέσω αυτής της εξάτμισης των υγρών οι ελαστικές ίνες του δέρματος μικραίνουν και αυξάνουν το πάχος τους και έτσι έχουμε αποτέλεσμα ”lifting” αναίμακτο μη αφαιρετικό γύρω από την περιοχή του αιδοίου και στα μεγάλα χείλη, καθώς επίσης διορθώνονται και οι μικρές ασυμμετρίες των μικρών χειλέων του αιδοίου.

Δεν γίνονται χειρουργικές τομές, δεν υπάρχουν ράμματα.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας; Πονάει;

Η διάρκεια της θεραπείας υπολογίζεται στα 20 λεπτά. Για την αποφυγή ενοχλήσεων, εφαρμόζεται τοπικά αλοιφή αναισθησίας ενώ δεν απαιτείται ειδική φαρμακευτική αγωγή μετά τη θεραπεία. Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων απαιτούνται 1-3 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε μεσοδιάστημα 1 μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Η θεραπεία αναζωογόνησης της ευαίσθητης περιοχής INTIMA PLASMA, αποτελεί μία εγκεκριμένη και εντελώς ασφαλή τεχνική. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μόνιμο και σταθερό, ενώ η ασθενής μπορεί δει την αλλαγή από την 1η κιόλας συνεδρία.

Ο Δρ. Νίκος Ναούμ είναι Γυναικολόγος με πολυετή εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στην πραγματοποίηση επεμβάσεων για την αποκατάσταση λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής. Θεραπείες που αφορούν την ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας, όπως το INTIMA PLASMA είναι εξαιρετικά σημαντικό να εφαρμόζονται από έμπειρο Γυναικολόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία και για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Ναούμ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644