Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Λεύκανση Γεννητικής Περιοχής2022-10-19T11:18:42+03:00
λεύκανση γεννητικής περιοχής

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Η θεραπεία που επιλέγεται σε περιπτώσεις δυσχρωμιών στην ιδιαίτερη περιοχή των γυναικών ονομάζεται λεύκανση γεννητικής περιοχής. Πολλές γυναίκες νιώθουν αμηχανία για το γεγονός ότι το δέρμα στο αιδοίο τους έχει πιο σκούρο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα τους. Ή μπορεί σε κάποια μόνο σημεία να έχει υπερχρωματισμό, προσδίδοντας μία προβληματική εικόνα που ενοχλεί τη γυναίκα στις ιδιαίτερες στιγμές της. Και μερικές φορές, ενοχλεί ακόμα και τον σύντροφό της.

Όμως, ο συγκεκριμένος προβληματισμός σπάνια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, ακόμα και στις πολύ ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των γυναικών. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια γυναίκα μπορεί να απευθυνθεί στον Δρ. Ναούμ που εξειδικεύεται σε θέματα Αισθητικής Γυναικολογίας. Εκείνος, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό προς το θέμα που την απασχολεί, θα φροντίσει να προσφέρει την κατάλληλη για εκείνη θεραπεία.

Που μπορεί να οφείλεται ο υπερχρωματισμός;

Ο υπερχρωματισμός μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως:

  • Συχνό τρίψιμο της περιοχής από στενά ρούχα
  • Συχνή χρήση χαλάουας ή κεριού αποτρίχωσης
  • Ορμονικές μεταβολές

Ο κύριος λόγος, όμως, είναι η φυσιολογική γήρανση. Επομένως, όλες οι γυναίκες μεγαλώνοντας θα δουν το αιδοίο τους να σκουραίνει.

Γιατί μια γυναίκα να επιλέξει την λεύκανση γεννητικής περιοχής;

Στο πλαίσιο των θεραπειών αντιγήρανσης που εφαρμόζουν οι γυναίκες (π.χ. για να δείχνει πιο νεανικό το πρόσωπό τους) είναι πολύ πιθανό να θέλουν να επαναφέρουν και το χρώμα του αιδοίου που είχαν σε νεότερη ηλικία. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν η υπόλοιπη εμφάνισή τους αποκρύπτει τη βιολογική τους ηλικία.

Επιπλέον, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την κολπική λεύκανση, συμπίπτει με τη δημοτικότητα της αποτρίχωσης με laser στην περιοχή. Κι αυτό επειδή με την απουσία της τριχοφυΐας της περιοχής είναι πιο ορατό το σκούρο χρώμα του δέρματος του αιδοίου.

Για όλες αυτές τις γυναίκες που προβληματίζονται, η λεύκανση γεννητικής περιοχής προσφέρει μια ιδανική λύση. Έτσι, πρόκειται να απαλλαγούν από το «σκοτεινό» χρώμα που μπορεί να επέλθει και να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου σε αυτή την ιδιαίτερη περιοχή του σώματός τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η λεύκανση γεννητικής περιοχής;

Η λεύκανση γεννητικής περιοχής αποτελεί μια ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία κατά την οποία γίνεται χρήση εξελιγμένου laser CO2 και ειδικών δερματολογικών κρεμών. Η θεραπεία περιλαμβάνει τόσο τη λεύκανση του αιδοίου όσο και περιοχής του πρωκτού, εφόσον είναι επιθυμητό.

Επικοινωνήστε με τον Γυναικολόγο Δρ. Ναούμ που είναι ειδικός στην Επανορθωτική – Αισθητική Γυναικολογία και Πρόεδρος στην Ελληνική Εταιρεία Κοσμητική Γυναικολογίας. Ο ιατρός αναλαμβάνει να εξετάσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να προτείνει εξατομικευμένες θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες της γυναίκας.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644

Λεύκανση Γεννητικής Περιοχής

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-05T17:29:44+03:00

Η λεύκανση αιδοίου / πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής. Το σκούρο χρώμα, αν δεν υπάρχει εκ γενετής, μπορεί να οφείλεται σε συχνές αποτριχώσεις με κερί, σε δύσκολους τοκετούς, σε ορμονικές αλλαγές ή απλώς στην ηλικία της γυναίκας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T17:30:06+03:00

Με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας laser CO2 και ειδικές δερματολογικές κρέμες. Ο Δρ. Ναούμ και οι συνεργάτες του ακολουθούν αυτή τη διαδικασία laser. Έτσι, επιτυγχάνεται λεύκανση των σκουρότερων χρωματισμένων ιστών στην περιοχή του αιδοίου ή ακόμα και της πρωκτικής περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η επιθυμητή εμφάνιση της περιοχής, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τις λευκαντικές κρέμες που διαφημίζονται.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T17:30:26+03:00

Απαιτούνται 1-2 συνεδρίες, διάρκειας 30 λεπτών, κατά τις οποίες αφαιρείται η στοιβάδα της μελανίνης, στην οποία οφείλεται το σκούρο χρώμα.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T17:30:42+03:00

Η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και ως εκ τούτου είναι ανώδυνη αλλά και εντελώς ακίνδυνη.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-05T17:31:18+03:00

Η γυναίκα απαλλάσσεται οριστικά από τις δυσχρωμίες της ευαίσθητης περιοχής, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοπεποίθησή της με την εικόνα του σώματος.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-05T17:31:36+03:00

Μετά τη συνεδρία μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ήπιου καψίματος στην περιοχή, το οποίο παύει να υφίσταται μετά από 2 ημέρες. Θα χρειαστεί ίσως η τοπική εφαρμογή αλοιφής, ενώ για λίγες μέρες μπορεί να υπάρχει ένα μικρό οίδημα, το οποίο γρήγορα υποχωρεί. Η περιοχή παραμένει ακάλυπτη χωρίς εφαρμογή γάζας. Μετά τη συνεδρία, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην περιποίηση και στην υγιεινή της περιοχής. Επίσης, απαιτείται αποχή από σεξουαλική επαφή περίπου για 7 ημέρες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-05T17:31:51+03:00

Σε περιπτώσεις διαταραχής πήξης του αίματος ή όταν γίνεται θεραπεία με λήψη αντιπηκτικών, περιπτώσεις διαβήτη, όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2020-03-05T14:21:52+02:00

Μπορεί να συνδυαστεί με την Αιδοιοπλαστική, Λεύκανση, Ανανέωση μεγάλων χειλέων με μεταφορά λίπους ή ενθεμάτων υαλουρονικού οξέος (Fillers), Διεύρυνση G-Spot.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T17:32:30+03:00

Η λεύκανση αιδοίου/πρωκτού είναι η καλύτερη λύση για κάθε γυναίκα που προβληματίζεται με το σκούρο χρώμα που μπορεί να έχει η περιοχή του αιδοίου της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top