Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Πλαστική Κλειτορίδας2021-05-27T15:53:08+03:00
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ

Για μερικές γυναίκες ο ιστός που καλύπτει την κλειτορίδα μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλος και να δημιουργεί μια προεξέχουσα κάλυψη με περίσσιο δέρμα. Το γεγονός αυτό μπορεί να συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ότι δύσκολα μια γυναίκα θα επικοινωνήσει τον προβληματισμό της σχετικά με αυτό. Όμως, η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Μια απλή διαδικασία, γνωστή ως πλαστική κλειτορίδας, απαλλάσσει τη γυναίκα από το περίσσιο αυτό δέρμα. Συγχρόνως, βελτιώνει την αισθητική εμφάνιση, και κυρίως την αισθαντικότητα της περιοχής.

Πλαστική Κλειτορίδας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-07T10:35:37+03:00

Η κληρονομικότητα, η λήψη ορμονών, η καθημερινή τριβή ή ακόμα και το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να δημιουργήσουν δυσμορφίες στην κλειτορίδα της γυναίκας. Έτσι, παρατηρείται ένα πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:39:50+03:00

Κατά την επέμβαση γίνεται αφαίρεση των ιστών που περισσεύουν στην περιοχή της κλειτορίδας με πλάγιες τομές σε σχήμα V.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:40:07+03:00

Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες και γίνεται στην εξειδικευμένη κλινική μας. Κατά τη διάρκειά της χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία παράλληλα με μέθη. Η μέθη γίνεται με ενδοφλέβια χορήγηση συγκεκριμένων φαρμάκων από τον αναισθησιολόγο και ταυτόχρονη παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών με ειδικά όργανα. Έτσι, η επέμβαση είναι απόλυτα ασφαλής.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:40:28+03:00

Χάρη στον τρόπο αναισθησίας της περιοχής, που επιλέγεται μετά από συζήτηση με τη γυναίκα, η επέμβαση είναι απολύτως ανώδυνη. Μετά την επέμβαση η ασθενής νιώθει μια ενόχληση για λίγες ημέρες η οποία είναι ελάχιστη και απόλυτα ανεκτή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-07T10:41:11+03:00

Μείωση του δέρματος που περιβάλλει την κλειτορίδα, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση τόσο της εμφάνισής της όσο και της λειτουργικότητάς της. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-07T10:41:31+03:00

Η γυναίκα θα νιώθει μικρές ανεκτές ενοχλήσεις για τις πρώτες 3-4 ημέρες μετά την επέμβαση. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μπορεί να γίνει την 3η ημέρα μετά την επέμβαση. Επίσης, συνίσταται αποχή από σεξουαλικές δραστηριότητες για περίπου 20 ημέρες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-07T10:41:48+03:00

Σε περιπτώσεις διαταραχής πήξης του αίματος ή όταν γίνεται θεραπεία με λήψη αντιπηκτικών, περιπτώσεις διαβήτη, όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2020-03-05T14:19:59+02:00

Η πλαστική κλειτορίδας μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως Λεύκανση Αιδοίου / Πρωκτού, Ανανέωση μεγάλων Χειλέων με μεταφορά λίπους ή ενθεμάτων υαλουρονικού οξέος (Fillers). Ακόμη και επεμβάσεις όπως η Αιδοιοπλαστική και η Διεύρυνση G-Spot.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ;2019-06-07T10:43:08+03:00

Η κληρονομικότητα, η λήψη ορμονών ή ακόμα και το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να δημιουργήσουν δυσμορφίες στην κλειτορίδα της γυναίκας. Έτσι, μπορεί να παρατηρηθεί ένα πλεονάζον δέρμα στην περιοχή της κλειτορίδας ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:43:39+03:00

Σε κάθε γυναίκα που προβληματίζεται για την εμφάνιση της περιοχής της κλειτορίδας. Επίσης, στη γυναίκα που έχει – λόγω του πλεονάζοντας δέρματος – δυσκολία ή πόνο στο σεξ. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι η συγκεκριμένη επέμβαση μειώνει τις λοιμώξεις που σχετίζονται με το αιδοίο σε γυναίκες με συχνές υποτροπές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top