Τι είναι η θεραπεία Vagi Shot;

Το Vagi Shot είναι  ένα  καινοτόμο, μη χειρουργικό ιατρικό θεραπευτικό πρωτόκολλο  που υπόσχεται να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση και να αναζωογονήσει τον κόλπο. Πρόκειται για το συνδυασμό δύο ευρέως διαδεδομένων και κοινώς αποδεκτών στον ιατρικό κόσμο θεραπευτικών μεθόδων: του υαλουρονικού οξέος και του Laser CO2(διοξειδίου).

Vagi Shot: Ποια τα στάδια της θεραπείας;

Πρώτο στάδιο:

Το πρώτο στάδιο πραγματοποιείται με έγχυση υαλουρονικού οξέος από εξειδικευμένο Γυναικολόγο. Το υαλουρονικό που εφαρμόζεται είναι  ειδικά επεξεργασμένο για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή, με σκοπό την σύσφιξη της εισόδου του κόλπου. Επιπλέον αποσκοπεί στη διέγερση την κολπική και κλειτοριδική αναζωογόνηση-επούλωση  και επίσης την ενεργοποίηση του γυναικείου συστήματος οργασμού με απώτερο σκοπό  στην αποκατάσταση της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Δεύτερο στάδιο:

Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας Vagi Shot γίνεται η εφαρμογή μικροκλασματικού Laser CO2. Το Laser CO2 επιδρά θετικά στις εξής στιβάδες του κόλπου:

  • βλεννογόνο (επιθήλιο και χόριο),
  • υποβλεννογόνιο μυϊκό χιτώνα (ακόμα πιο βαθιά στιβάδα) και εξωτερικό χιτώνα.

Το εγκεκριμένο από τον FDA μικροκλασματικό Laser CO2, διανέμει ακτίνες CO2 στα κολπικά τοιχώματα για την ανάπλαση των ινών κολλαγόνου στους κολπικούς ιστούς. Η διαδικασία διέγερσης-δημιουργίας κολλαγόνου κάτω από την επιφάνεια του δέρματος καθώς  και προώθησης του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, αναγεννά φυσικά τον κόλπο και τονώνει τον κολπικό ιστό. Παράλληλα συσφίγγει τον κόλπο, αυξάνει τη φυσιολογική δομή,  αποκαθιστά τα κολπικά τοιχώματα και την κυκλοφορία του αίματος.

Με τον τρόπο αυτό ο βλεννογόνος διατηρείται ενυδατωμένος και διογκωμένος,  με όλες τις λειτουργίες που χαρακτηρίζουν ένα νεότερο και υγιέστερο ιστό, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην  ανάπλαση της ευαίσθητης περιοχής.

Ποιος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης μετά το Vagi Shot;

Η θεραπεία Vagi Shot δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, καθώς η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας Vagi Shot η ασθενής απολαμβάνει έναν ανανεωμένο σφριγηλό και ενυδατωμένο κόλπο.

Η ασθενής μετά τη θεραπεία θα πρέπει να απέχει από ασκήσεις έντονης άθλησης για 1-2 ημέρες, καθώς επίσης και από την επαφή με κολπική διείσδυση για 2-3 ημέρες.

Η σύγχρονη Κοσμητική & Επανορθωτική Γυναικολογία προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών-θεραπειών με σκοπό την αποκατάσταση, ανανέωση και συνολική αναζωογόνηση της ευαίσθητης περιοχής. Εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι θεραπείες αυτές να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο Γυναικολόγο.

Ο Dr. Ναούμ είναι Γυναικολόγος με πολυετή εξειδίκευση στον Κλάδο της Αισθητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Σε όλη την πορεία της καριέρας του θέτει ως γνώμονα τις ανάγκες της κάθε γυναίκας προσφέροντάς τους εξατομικευμένες θεραπείες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία Vagi Shot, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί του!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644