Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της συγκεκριμένης κυρίας, 20 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, καθώς και της κλειτορίδας. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό και ορμονικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Μετά την παρέλευση των 2 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Δεχθήκαμε στην κλινική μας την παρακάτω περίπτωση, ασθενή 22 χρονών και μόνιμη κάτοικο εξωτερικού, τον Οκτώβρη του 2018. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερμεγέθη μικρά χείλη αιδοίου που δημιουργούσαν έντονα λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητα της ασθενούς. Αφότου προγραμματίστηκε και ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της Αιδοιοπλαστικής, επισκέφθηκε την κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο 40 μέρες μετά. Η 22χρονη ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και το αποτέλεσμα, της μειωτικής επέμβασης αυτής, ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Αρχές Δεκεμβρίου 2018, προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη ασθενής, δεκαοχτώ ετών.Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία μικρών χειλέων αιδοίου και διογκωμένη κλειτορίδα. Από τον ορμονικό έλεγχο, ωστόσο, δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και πλαστική αποκατάσταση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 ημέρες και η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η ασθενής, 24 ετών και μόνιμη κάτοικος επαρχίας, συνδύασε το προγραμματισμένο της ταξίδι στην Αθήνα με το ραντεβού της στην κλινική μας, αρχικά, αλλά και με το χειρουργείο της Αιδοιοπλαστικής αμέσως μετά. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε υπερτροφικά και ασύμμετρα μικρά χείλη αιδοίου, υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση και αποκατάσταση της περιοχής. Επισκέφθηκε ξανά την κλινική μας στο επόμενο ταξίδι της, ύστερα από 1 μήνα, για την πρώτη μετεγχειρητική εξέταση όπου διαπιστώθηκε πλήρης ανάρρωση.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 26 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Ασθενής 40 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με συμπτώματα κολπικής ξηρότητας και δυσπαρευνίας. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, χαλάρωση κόλπου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία.
Υπεβλήθει σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιανουάριο του 2019, δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό. Πρόκειται για μία κυρία, 33 ετών, η οποία ανέφερε πως ανέκαθεν δεν αισθανόταν άνετα με την εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και ατροφία των μεγάλων χειλέων. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως. Ο πρώτος μετεγχειρητικός έλεγχος ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 ημέρες και η περιοχή είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά γυναίκα ασθενή, 43 χρονών, που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για Αιδοιοπλαστική. Ο κλινικός έλεγχος έδειξε πως υπάρχει χαλάρωση των μεγάλων χειλέων αιδοίου καθώς και ατροφία. Τα μικρά χείλη, σε αντίθεση, ήταν υπερτροφικά. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και της χορηγήθηκε ενέσιμο Yαλουρονικό για την βελτίωση της εμφάνισης και του σχήματος των μεγάλων χειλέων. Ύστερα από 25 μέρες, η περιοχή είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Φεβρουάριο του 2019 προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη κυρία 28χρονών, για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου της, για την οποία ήταν δυσαρεστημένη. Αισθανόταν πως τα εσωτερικά χείλη ήταν «τεράστια» και ανέφερε πως δεχόταν κριτική από τον σύντροφό της για αυτό. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερτροφικά μικρά χείλη αιδοίου και προγραμματίστηκε η επέμβαση της Αιδοιοπλαστικής. Ύστερα από 35 μέρες, στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και είχε αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Πρόκειται για μία ασθενή 35 χρονών που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ολική ανανέωση αιδοίου. Τα βασικά κλινικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν η υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, η διογκωμένη κλειτορίδα και η ατροφία των μεγάλων χειλέων. Η ασθενής υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και πλαστική αποκατάσταση στελέχους της κλειτορίδας. Επιπλέον, τα μεγάλα χείλη αιδοίου αποκαταστάθηκαν με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως . Ύστερα από ένα μήνα, κατά την πρώτη μετεγχειρητική εξέταση, η ασθενής ανέφερε πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Πρόκειται για μία ασθενή 30 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων σε αντίθεση με την ατροφία των μεγάλων χειλέων αιδοίου,στα οποία παρατηρήθηκαν και υπερχρωματισμένες περιοχές. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και ανάπλαση των μεγάλων χειλέων με την έγχυση Υαλουρονικού οξέως. Για την αντιμετώπιση του σκούρου χρώματος της περιοχής, η ασθενής υπεβλήθη σε θεραπεία Λεύκανσης με τη χρήση CO2 τελευταίας τεχνολογίας.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ασθενής, 32 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Κατά την κλινική εξέταση, η ασθενής ανέφερε πως η υπερμελάγχρωση, που παρατηρείται στην περιοχή του αιδοίου της, οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές και έχει ως αποτέλεσμα την χαμηλή της αυτοπεποίθηση. Διαπιστώθηκε αυξημένη συγκέντρωση της μελανίνης και στην περιγεννητική περιοχή. Ύστερα από 5 συνεδρίες, με τη χρήση ειδικού τύπου CO2 laser, αφαιρέθηκαν οι στοιβάδες της μελανίνης στων οποίων οφειλόταν το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόκειται για μια ασθενή , 35 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για αντιμετώπιση της ουλής από την καισαρική της τομή. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, η ασθενής προέβη σε θεραπείες για την αντιμετώπιση της ουλής με την χρήση ειδικού Laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με micro – needling RF . Μετά το τέλος των συνεδριών , η ασθενής ανέφερε πως ήταν πλήρως ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεχθήκαμε στην κλινική μας την ασθενή, 3 χρόνια μετά από τον τελευταίο της τοκετό ο οποίος ολοκληρώθηκε με καισαρική τομή. Από τον κλινικό έλεγχο και το ιστορικό της επούλωσης της τομής, διαπιστώθηκε πως μετά τη ραφή, η ουλή είχε αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος από το αρχικό και δημιουργούσε έντονη δυσαρέσκεια στην ασθενή. Προέβη σε θεραπείες για την εξάλειψη της ουλής με Laser CO2 τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με micro needling RF.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η 23χρονη ασθενής, κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού της  ραντεβού με τον Δρ.Ναούμ, ανέφερε πως ανέκαθεν την ενοχλούσε η υπερτροφία  των μικρών χειλέων του αιδοίου της καθώς και το τεντωμένο δέρμα στην περιοχή της κλειτορίδας.  Ύστερα από την κλινική αξιολόγηση, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Τα αποτελέσματα είναι δύο μήνες μετά την επέμβαση και η ασθενής ανέφερε πως είναι πλήρως ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 19 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια και την ενοχλούσε, ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 19 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια και την ενοχλούσε, ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τα μικρά χείλη του αιδοίου της 28χρονης ασθενούς,  προκαλούσαν  λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητά της καθώς και έντονη δυσαρέσκεια εξαιτίας της υπερτροφίας που διαπιστώθη .  Ύστερα από τον κλινικό και ορμονολογικό έλεγχο, υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική και μειωτική επέμβαση στελέχους της κλειτορίδας με την one-cut technique. Κατά την πρώτη μετεγχειρητική της επίσκεψη, 29 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής ανέφερε πως τα μικρά χείλη δεν την εμπόδιζαν πλέον στην καθημερινότητά της.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Πρόκειτα για μία 23χρονη ασθενή, μόνιμη κάτοικο εξωτερικού, που προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση.  Η κλινική αξιολόγηση έδειξε υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου, η οποία την ενοχλούσαν σε σημείο παρεμβατικό στις καθημερινές τις συνήθειες. Τα μεγάλα χείλη, σε αντίθεση, ήταν ατροφικά. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων και σε έγχυση Υαλουρονικού οξέως για την ανάπλαση των μεγάλων χειλέων. Μετά από 25 μέρες, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Δεχθήκαμε στη κλινική μας ασθενή, γεννηθείσα το 1970, η οποία μας ανέφερε την έντονη δυσαρέσκεια για την εμφάνιση της γεννητικής της περιοχής , χαρακτηρίζοντάς την ασυνήθιστη. Πρόσθεσε πως της δημιουργούσε ένα αίσθημα ντροπής όταν εμφανιζόταν γυμνή μπροστά στον σύντροφό της. Κατά τη κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθηκε υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και η ασθενής υπεβλήθει σε Αιδοιοπλαστική. Επιτεύχθει μικρότερη προεξοχή των μικρών χειλέων στην όρθια όψη , βελτιώνοντας την εικόνα του σώματος.  Στη πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 60 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Ασθενής 34 ετών, η οποία προσήλθε στην κλινική μας με συμπτώματα δυσπαρευνίας. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου, χαλάρωση κόλπου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Υπεβλήθει σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 30 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 40 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Πρόκειται για μία ασθενή 33 χρονών που παρουσιάστηκε στην κλινική μας για εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των μεγάλων χειλέων. Κλινικά διεπιστώθη απώλεια λιπώδους ιστού στα μεγάλα χείλη. Εγινε έγχυση υαλουρονικού  οξέoς με κάνουλα ( 16G/70 mm ) για αποκατάσταση ογκου εκατέρωθεν.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ1Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 23 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία του  δεξιού μικρού χειλέου του  αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Aσθενής 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας με έντονη λιποδυστροφία στο εφηβαίο γνωστό ως ¨ Όρος της Αφροδίτης ¨. Υπεβλήθη σε  λιποαναρρόφηση στην περιοχή προς αποκατάσταση του σχήματος του εφηβαίου. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε  λιπομεταφορά στα μεγάλα  χείλη για αποκατάσταση του όγκου αυτών.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιανουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 36 ετών, για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας έξι μήνες μετά τον τοκετό με εμφανή τα σημάδια της πρόσφατης εγκυμοσύνης. περίσσεια δέρματος και λίπους, χαλάρωση κοιλιακών μυών, ραβδώσεις και αλλοίωση εμφάνισης του ομφαλού. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, το οποίο περιλαμβάνει και αυξητική η ανόρθωση του μαστού, υπεβλήθη σε κοιλιοπλαστική υψηλής ευκρίνειας με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Τον Ιανουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 35 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων καθώς και σε  πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 39 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Φεβρουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 37 ετών που είχε πραγματοποιήσει αιδιοπλαστική στην κλινική μας πριν από ένα χρόνο. Το  πρόβλημα της την δεδομένη στιγμή ήταν η ατροφία των εξωτερικών χειλέων. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής  ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 25 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Φεβρουάριο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 30 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ

Τον Φεβρουάριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 42 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου , χαλάρωση κόλπου καθώς και βλάβη του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Η βλάβη του περινέου προκαλούσε δυσφορία κατά τη συνουσία, χαλαρούς μύες , προβλήματα στην λειτουργία της ούρησης και ήπια ακράτεια. Υπεβλήθη σε Περινεοπλαστική, Κολποπλαστική και Αιδιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 35 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως αποκαθιστώντας την ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων ,την αισθητική εμφάνιση του περινέου καθώς επίσης τους κολπικούς μυς και την αρχούμενη ακράτεια.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό: Γυναίκα 28 ετών, για κλινική εξέταση έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Μάρτιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας η συγκεκριμένη κυρία 41 ετών, για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου της, για την οποία ήταν δυσαρεστημένη. Αισθανόταν πως τα εσωτερικά χείλη ήταν «τεράστια» και ανέφερε πως δεχόταν κριτική από τον σύντροφό της για αυτό. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερτροφικά μικρά χείλη αιδοίου και προγραμματίστηκε η επέμβαση της Αιδοιοπλαστικής. Ύστερα από 35 μέρες, στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και είχε αποκτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 34 ετών, για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν τις γυναίκες  δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό: Γυναίκα 29 ετών, για κλινική εξέταση έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία  και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επί εννέα μήνες το δέρμα τεντώνεται και οι κοιλιακοί μύες αδυνατίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χαλαρώσει το δέρμα και το κοιλιακό τοίχωμα να χάσει την νεανική του μορφή.
H Κατερίνα Μ. 29 ετών υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική. Ελάχιστους μήνες μετά την επέμβαση η εικόνα της κοιλιακής χώρας ήταν άψογη αναδεικνύοντας την σφριγηλότητα και νεανικότητα της.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Τον Μάϊο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 16 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων καθώς και σε  πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Στην κλινική μας δεχθήκαμε το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 29 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο , ύστερα από 30 μέρες, η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή και ανέφερε πως το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Μάιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 42 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Μάιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 20 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Μάιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 24 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Ασθενής 28 ετών προσήλθε στην κλινική μας για εξέταση . Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθει σε Αιδοιοπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν καλή. και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Μάιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 57 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 23 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας τον Μάιο του 2020 για εξέταση. Το βασικό πρόβλημα, το οποίο της προκαλούσε δυσαρέσκεια ήταν η εμφάνιση των έξω γεννητικών της οργάνων. Κατά την κλινική αξιολόγηση, διαπιστώθη υπερτροφία στα μικρά χείλη του αιδοίου και υπεβλήθη σε Αιδοιοπλαστική. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Μαρία Γ. 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας προκειμένου να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του στήθους της, το οποίο μετά από 2 εγκυμοσύνες παρουσίαζε χαλάρωση η οποία σε συνδυασμό με μια έντονη απώλεια βάρους είχε επηρεάσει την εικόνα του στήθους. Στα πλαίσια του απόλυτα εξειδικευμένου concept ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, Mom Makeover, υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την τεχνική διπλού επιπέδου με άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Τον Ιούνιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 15 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει. Στην δεύτερη μετεγχειρητική επίσκεψη της ασθενούς, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε πλέον αποκατασταθεί πλήρως.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιούνιο  του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 18 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτοριδα η οποία  συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Ασθενής 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για τον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο .Από τις εξετάσεις διεγνώσθη με καλοήθες μόρφωμα μαστού. Πραγματοποιήθηκε αφαίρεση του μορφώματος και ταυτόχρονα πλήρης αποκατάσταση του όγκου του μαστού .Κατά την πρώτη της μετεγχειρητική η αποκατάσταση ήταν εξαιρετική τόσο σε χειρουργικό όσο και σε οπτικό επίπεδο. Η ασθενής δήλωσε ενθουσιασμένη με την φυσικότητα του αποτελέσματος.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 47 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 27 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Κατερίνα Β. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αυξήσει τον όγκο των μαστών της, ένα θέμα που την απασχολούσε από την εφηβεία. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Ασθενής 30 ετών προσήλθε στην κλινική μας με έντονη λιποδυστροφία στο εφηβαίο γνωστό ως ¨ Όρος της Αφροδίτης¨. Υπεβλήθη σε  λιποαναρρόφηση στην περιοχή προς αποκατάσταση του σχήματος του εφηβαίου.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Φεβρουάριο του 2020 δεχθήκαμε στην κλινική μας το παρακάτω περιστατικό, γυναίκα 21 ετών, για εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 5 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 46 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 29 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 28 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 27 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδος  για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 45 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Ιούνιο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 45 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και ατροφία των εξωτερικών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική και έγινε έγχυση υαλουρονικού οξέoς για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Μάιο του 2020 δεχθήκαμε στην κλινική μας κυρία 31 ετών για κλινική εξέταση. Κατά τον κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν υπερμεγέθη μικρά χείλη αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 5 μήνες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Σεπτέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 24 ετών για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Σεπτέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 20 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Χριστίνα Π. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ

Τον Οκτώβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 43 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 25 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Οκτώβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 23 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 25 μέρες μετά το χειρουργείο, η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε πλέον αποκατασταθεί πλήρως.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Οκτώβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 30 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Οκτώβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 40 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 25 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Νοέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 52 ετών για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Νοέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 38 ετών για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στο κατά πόσο είναι εφικτό με τις πρωτοποριακές θεραπείες της κλινικής μας να αναζωογονήσει τον κόλπο της, να αυξήσει την σεξουαλική διέγερση και κατά επέκταση την ενεργοποίηση του γυναικείου συστήματος οργασμού με απώτερο σκοπό στην αποκατάσταση της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την έγχυση υαλουρονικού οξέος, ειδικά επεξεργασμένου για χρήση στη συγκεκριμένη περιοχή, με ταυτόχρονη αύξηση του σημείου G για μέγιστη σεξουαλική διέγερση και απόλαυση. Η κολπική και κλειτορική αναζωογόνηση καθώς και η ενεργοποίηση του γυναικείου συστήματος οργασμού ήταν άμεση και το αποτέλεσμα υπερέβαινε τις προσδοκίες της σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Νοέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 27 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα η οποία συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 40 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Δεκέμβριο του 2020 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 19 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 27 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Δεκέμβριο του 2020. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 40 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Oλγα Π. μετά από 2 επιτυχημένους τοκετούς υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναούμ απευθύνθηκε στην κλινική μας και τους εξειδικευμένους της συνεργάτες για να αποκαταστήσει τον όγκο και το σχήμα του στήθους της το οποίο είχε αλλοιωθεί από τους διαδοχικούς τοκετούς. Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα οποία απεικονιζόταν στο λαμπερό της χαμόγελο.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Κυριακή Π 35 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί για τις μεθόδους αποκατάστασης της κοιλιακής χώρας .Κατά την κλινική εξέταση διαπιστωθεί υπερβολική εναπόθεση λίπους και χαλαρότητα της επιδερμίδας ( η οποία δεν αντιμετωπίζεται πλέον με την δίαιτα και την άσκηση) τα οποία ήταν αποτέλεσμα διαδοχικών κυήσεων που είχαν αφήσει τα σημάδια τους. Η επιστημονική μας ομάδα υπό την επίβλεψη του Δρ. Ναουμ προέβη σε κοιλιοπλαστική αναδιαμορφώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας την κοιλιακή χώρα χαρίζοντας στην ασθενή μας μια επίπεδη κοιλιά και μια διάχυτη αυτοπεποίθηση.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Κατερίνα Β. 40 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν κατά την σεξουαλική επαφή .Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και του περινέου. Αναφέρθηκε, επίσης, εργώδης φυσιολογικός τοκετός με εμβρυουλκία. Υπεβλήθη σε Περινεοπλαστική και Κολποπλαστική κατά την οποία επιτευχθεί τόσο η σύσφιξη του κολπικού πυελικού δαπέδου όσο και η αναδόμηση και ενίσχυση των περιγεννητικών μυών στο εξωτερικό μέρος του κόλπου. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Ολια Ν. 35 μητέρα 2 παιδιών προσήλθε στην κλινική μας για να σβήσει τα « σημάδια» των τοκετών και του αδηφάγου χρόνου. Υπερβολική εναπόθεση λίπους στην κοιλιά επιδερμική χαλάρωση ,χαλαρό και πεσμένο στήθος ήταν αυτά που απασχολούσαν την Ολια με φυσική επίδραση και στην αυτοπεποίθηση της.
Την λύση έδωσε ο Δρ. Ναουμ και η ομάδα του με το απόλυτα εξειδικευμένο concept ολιστικής αποκατάστασης Mom Makeover®.
Οι γνώσεις και η εξειδίκευση του Δρ. Ναουμ και της ομάδας του, η επιστημονική και μεθοδική προσέγγιση που ακολουθεί, καθώς και η ανθρωποκεντρική του φύση αποπνέει σε κάθε ασθενή εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.
Η ομάδα μας προέβη σε Κοιλιοπλαστική ,Κολποπλαστική και αυξητική στήθους με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το Mom Makeover® επιτευχθεί και η Ολια μας απολαμβάνει τον νέο της εαυτό με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Άννα Π. 38 ετών προσήλθε στην κλινική μας για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην εικόνα του αιδοίου της, το οποίο είχε χάσει την νεανική του όψη και την ενοχλούσε οπτικά .O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Δήμητρα Σ., 52 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Δεκέμβριο του 2020 και έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 40 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Ζωή Τ., 26 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Ιανουάριο του 2021. Μετά από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Χαρά Π., 23 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Ιανουάριο του 2021 για κλινική εξέταση. Διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 30 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ

Η Άννα Μ., 23 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Ιανουάριο του 2021. Διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Πηνελόπη Γ., 29 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Ιανουάριο του 2021. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά μια γυναίκα, 25 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Φεβρουάριο του 2021. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Μαρία Κ., 34 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Φεβρουάριο του 2021. Διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Απρίλιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 44 ετών. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων. Διεπιστώθη απώλεια λιπώδους ιστού στα μεγάλα χείλη και πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής  ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Τον Φεβρουάριο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Κωσταντίνα Δ., μία ασθενή 33 ετών, προβληματισμένη απο τον καθημερινό πόνο που αντιμετώπιζε στην γεννητική περιοχή κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Μετά απο τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής.  Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 45 ημέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
Η Ελένη Σ., 31 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Φεβρουάριο του 2021 με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 2 μηνών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Μάρτιο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Χριστίνα Κ., μία ασθενή 51 ετών, η οποία αντιμετώπιζε λειτουργικά αλλά και σεξουαλικά προβλήματα στην καθημερινή ζωή λόγω του πόνου. Η εξέταση έδειξε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και η ασθενής υποβλήθηκε σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της γεννητικής περιοχής. Ένα μήνα αργότερα, στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, η ανατομία της περιοχής είχε αποκατασταθεί πλήρως και το αποτέλεσμα, τόσο το αισθητικό, όσο και το λειτουργικό είναι εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Σταυρούλα Γ. 42 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει τον όγκο του στήθους της το οποιο  ήταν  μικρό  απλαστικό στήθος, διότι λόγω κληρονομικότητας δεν είχε  το επιθυμητό  μέγεθος. Προβήκαμε σε   αύξηση του όγκου του χρησιμοποιώντας ενθέματα σιλικόνης με τέτοιον τρόπο όμως ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος της ενδιαφερόμενης. Τα ενθέματα που χρησιμοποιήσαμε είναι της εταιρείας MENTOR χρησιμοποιώντας την τεχνικη δυο επιπέδων.

Δείτε την καταπληκτική ανάρρωση και διόρθωση του απλαστικού μαστού μετά από την αυξητική στήθους.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Κατερίνα Κ. απευθύνθηκε στην κλινική μας για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της .Υπεβλήθη σε αυξητική στήθους με την μέθοδο της τοποθέτησης ενθεμάτων κάτω από την περιτoνία του μείζονος θωρακικού μυός. Η εικόνα και η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Μάρτιο του 2021, δεχθήκαμε στην κλινική μας την Μαρία Π., μία ασθενή 29 ετών, η οποία απευθήνθηκε στον Δρ. Ναούμ αναζητώντας λύση στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη γεννητική περιοχή, όπως ο πόνος, ή ξηρότητα και η χαλάρωση. Έπειτα απο τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκαν υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου καθώς και χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και η ασθενής υποβλήθηκε σε Αιδοιοπλαστική και Κολποπλαστική για την αντιμετώπιση των δυσμορφιών της περιοχής. Η πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε 1 μήνα μετά την επέμβαση, η ασθενής είχε αναρωσει πλήρως και ανατομία της περιοχής είχε αποκατασταθεί επιτυχώς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ3Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τον Μάρτιο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Έφη Μ. (26 ετών). Έπειτα από πολλά χρόνια πόνου και δυσφορίας στην γεννητική περιοχη αποφάσισε να κάνει το βήμα και να επικοινωνίσει μαζί μας ζητώντας λύση στο πρόβλημα της, αφού όπως η ίδια μας περιέγραψε αντιμετώπιζε αυτές τις δυσκολίες από την εφηβική κιόλας ηλικία. Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και η ασθενής υποβλήθηκε σε αιδοιοπλαστική για την αντιμετώπιση των δυσμορφιών της περιοχής. 30 ημέρες μετά την επέμβαση, στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, η ανατομία της περιοχής είχε αποκατασταθεί και η ασθενής είχε αναρώσει πλήρως.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Απρίλιο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Μάγδα Τ., ασθενή 28 ετών, η οποία απευθύνθηκε σε εμάς για την αποκατάσταση του όγκου του στήθους της, καθώς το σχήμα και το μέγεθος δεν ήταν το επιθυμητό. Πραγματοποιήσαμε αυξητική επέμβαση, χρησιμοποιώντας ενθέματα σιλικόνης της εταιρείας MENTOR. Δύο ώρες μετά το χειρουργείο, η αποκατάσταση του στήθους ήταν εξαιρετική και η ασθενής ήταν πλήρως ικανοποιημένη απο το αισθητικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα αποτελέσματα 2 ώρες – 1 εβδομάδα – 1 μήνα μετά το χειρουργείο.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Απρίλιο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Μάρθα Κ., ασθενή 29 ετών,προβληματισμένη από την ανατομία και την εικόνα της γεννητικής της περιοχής. Έπειτα από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και η ασθενής υποβλήθηκε σε αιδοιοπλαστική για την αντιμετώπιση των δυσμορφιών της περιοχής. 1 μήνα μετά την επέμβαση, στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, η ανατομία της περιοχής είχε αποκατασταθεί πλήρως και η ασθενής ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Μάιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 29 ετών για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Αγγελική Π., 31 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Απρίλιο του 2021 με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Ένα μήνα μετά το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Απρίλιο του 2021 δεχθήκαμε στην κλινική μας την Ιωάννα Κ., μία ασθενή 22 ετών, η οποία αντιμετώπιζε λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινή της ζωή λόγω του πόνου. Η εξέταση έδειξε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και η ασθενής υποβλήθηκε σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της γεννητικής περιοχής. 40 ημέρες αργότερα, στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, η ανατομία της περιοχής είχε αποκατασταθεί πλήρως και το αποτέλεσμα, τόσο το αισθητικό, όσο και το λειτουργικό είναι εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Απρίλιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 45 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Ιανουάριο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 21 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και δυσμορφία στην κλειτορίδα. Υπεβλήθη σε διορθωτική αιδοιοπλαστική καθώς και σε πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Aσθενής 44 ετών προσήλθε στην κλινική μας με έντονη λιποδυστροφία στο εφηβαίο γνωστό ως ¨ Όρος της Αφροδίτης ¨. Υπεβλήθη σε  λιποαναρρόφηση στην περιοχή προς αποκατάσταση του σχήματος του εφηβαίου. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν εξαιρετική και η ασθενής ήταν πλήρως ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Μαρία Γ. 42 μητέρα 2 παιδιών προσήλθε στην κλινική μας για να αποκαταστήσει την περιοχή της κοιλιάς της που μετά τις εγκυμοσύνες είχε συσσωρευτεί λίπος από το οποίο δεν μπορούσε να απαλλαγεί με άλλο τρόπο . Η επιστημονική ομάδα υπό τις οδηγίες του Δρ Ναούμ εφάρμοσε την νέα τεχνική λιποαναρρόφησης HD (High Definition )με αποτέλεσμα μια νεανική και άψογη κοιλιά που ενθουσίασε την ασθενή.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Μάιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 33 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Έλενα Π. 24 ετών προσήλθε στην κλινική μας για να ενημερωθεί πάνω στις τεχνικές ανόρθωσης του στήθους. Μετά από την αξιολόγηση του επιστημονικού διευθυντή δρ. Ναούμ προτάθηκε η μέθοδος ανόρθωσης με την χρήση νημάτων.H ανόρθωση ήταν άμεση και η εικόνα του στήθους ήταν αυτή που η Έλενα επιθυμούσε.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Ιούνιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 26 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Δανάη Π., 18 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Ιούνιο του 2021 με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Ένα μήνα μετά το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Ιούνιο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 38 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Ελένη Κ., 35 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Ιούνιο του 2021. Διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 30 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Αύγουστο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 41 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία και ασυμμετρία των μικρών χειλέων αιδοίου. Υπεβλήθη σε μειωτική επέμβαση των μικρών χειλέων για την αποκατάσταση της περιοχής. Μετά την παρέλευση 30 ημερών από το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Αύγουστο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 28 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 20 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Στέλλα Κ., 27 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Ιούλιο του 2021 με εμφανή υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου. Ύστερα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Ένα μήνα μετά το χειρουργείο, δεχθήκαμε την ασθενή ξανά στην κλινική μας για τον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε πως η ανατομία της περιοχής είχε πλήρως αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Σεπτέμβριο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 35 ετών. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην ατροφία των εξωτερικών χειλέων. Διεπιστώθη απώλεια λιπώδους ιστού στα μεγάλα χείλη και πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ
ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Γεωργία Π., 52 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για την αποκατάσταση της κολπικής χαλάρωσης που αισθανόταν κατά την σεξουαλική επαφή .Από τον κλινικό έλεγχο διαπιστώθηκε χαλάρωση του κολπικού πυελικού δαπέδου και υπεβλήθη σε Κολποπλαστική. Η πρώτη μετεγχειρητική εξέταση ολοκληρώθηκε ύστερα από 35 μέρες και η κατάσταση της ασθενούς ήταν εξαιρετική.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ασθενή 18 ετών, η οποία προσήλθε στην Κλινική μας για εξέταση τον Αύγουστο του 2021. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων αιδοίου και υπεβλήθη σε αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 40 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Δήμητρα Γ., 30 ετών, προσήλθε στην Κλινική μας τον Σεπτέμβριο του 2021 έπειτα από έντονο προβληματισμό λόγω μιας αποτυχημένης επέμβασης αιδοιοπλαστικής. Έχοντας χάσει την αυτοπεποίθησή της, καθώς και την εμπιστοσύνη της στον γυναικολόγο που είχε αναλάβει την εγχείρηση, απευθυνθηκε στον Δρ. Ναούμ, όπου πραγματοποιήθηκε διορθωτική αιδοιοπλαστική και πλαστική κλειτορίδας για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 25 μέρες μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει και ήταν πλήρως ικανοποιημένη απο το αποτέλεσμα, και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Σεπτέμβριο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας κυρία 30 ετών, προβληματισμένη απο την η ατροφία των εξωτερικών χειλέων. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό οξύ. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά ασθενή 38 ετών, που προσήλθε στην κλινική μας για κλινική εξέταση. Το ενδιαφέρον της επικεντρωνόταν στην αποκατάσταση του όγκου των μεγάλων χειλέων αιδοίου και στην επαναφορά της νεανικής εμφάνισης της περιοχής. O Δρ. Ναούμ πρότεινε την αποκατάσταση του όγκου με υαλουρονικό. Η αποκατάσταση της περιοχής ήταν άμεση και το αποτέλεσμα εξαιρετικό σύμφωνα με την δήλωση της ασθενούς.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Η Άννα Μαρία Μ., 35 ετών, προσήλθε στην κλινική μας για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 μετά από μία αποτυχημένη επέμβαση αιδοιοπλαστικής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί η αυτοπεποίθηση της και κατά συνέπεια η σεξουαλική της ζωή. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, πραγματοποιήθηκε διορθωτική αιδοιοπλαστική για την αποκατάσταση της περιοχής.

Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα μετά το χειρουργείο, η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών οργάνων της ασθενούς είχε αποκατασταθεί και η ασθενής είναι πλήρως ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Τον Σεπτέμβριο του 2021 προσήλθε στην κλινική μας ασθενής 18 ετών για κλινική εξέταση. Έπειτα από τον απαραίτητο κλινικό έλεγχο, διαπιστώθηκε υπερτροφία των μικρών χειλέων. Υπεβλήθη σε διορθωτική για την αποκατάσταση της περιοχής. Στην πρώτη μετεγχειρητική επίσκεψη, 1 μήνα  μετά το χειρουργείο, η ασθενής είχε αναρρώσει πλήρως και η ανατομία των εξωτερικών γεννητικών της οργάνων είχε αποκατασταθεί.

ΠΡΙΝΠΡΙΝ

Φόρμα Επικοινωνίας

Στείλτε το μήνυμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό, απαντώντας σε κάθε απορία σας.