Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Ανάπλαση Μεγάλων Χειλέων με Λίπος ή Υαλουρονικό Οξύ2021-11-02T17:07:31+02:00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ Ή ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Πότε ενδείκνυται η ανάπλαση μεγάλων χειλέων με λίπος ή υαλουρονικό οξύ;

Σε πολλές γυναίκες η ανατομία της ευαίσθητης περιοχής παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σώμα τους. Έτσι, σε κάποιες γυναίκες τα μικρά χείλη (εσωτερικά χείλη του αιδοίου) εκτείνονται πέρα από τα μεγάλα χείλη (εξωτερικά χείλη του αιδοίου). Αυτό συνήθως ως εικόνα δίνει ένα άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα, που μπορεί να ενοχλεί τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφό της.

Ένα άλλο πρόβλημα, που αφορά όλες τις γυναίκες με την πάροδο του χρόνου, είναι ότι χάνουν όγκο και λίπος από τα μεγάλα χείλη. Όπως ακριβώς, δηλαδή, συμβαίνει και με το πρόσωπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνει λύση η τεχνική ανάπλασης μεγάλων χειλέων με λίπος ή υαλουρονικό οξύ.

 

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με λίπος

Για την πραγματοποίηση της διόρθωσης των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, συλλέγεται αυτόλογο λίπος κυρίως από την περιοχή των γλουτών της ασθενούς το οποίο υπόκειται σε ειδική επεξεργασία. Στη συνέχεια το λίπος που συλλέχθηκε, εγχέεται στην περιοχή των μεγάλων χειλέων αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο τους.

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με υαλουρονικό οξύ

Μία εναλλακτική πρακτική επιδιόρθωσης των μεγάλων χειλέων αποτελεί η έγχυση υαλουρονικού οξέος. Για τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται υλικό ειδικά κατασκευασμένο για την ευαίσθητη περιοχή. Και σε αυτή την περίπτωση αποκαθίσταται ο όγκος των χειλέων μειώνοντας σημαντικά το μέγεθός τους.

 Ανάπλαση μεγάλων χειλέων με λίπος ή υαλουρονικό οξύ: Πόσο γρήγορα θα δω βελτίωση;

Η διάρκεια της επέμβασης υπολογίζεται στη 1 ώρα και πραγματοποιείται με μέθη. Η επέμβαση πραγματοποιείται με παρουσία αναισθησιολόγου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μας. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή, καθώς προκύπτει αμέσως πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση στην περιοχή. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία της γυναίκας, εξασφαλίζοντας της περισσότερη αυτοπεποίθηση κατά τις σεξουαλικές επαφές.

Ο Δρ. Ναούμ είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής Γυναικολογίας διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διενέργεια επεμβάσεων Κοσμητικής Γυναικολογίας, βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Μαζί με την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του, που αποτελείται από Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις σε θέματα αισθητικής γυναικολογίας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

Ανάπλαση Μεγάλων Χειλέων με Λίπος / Υαλουρονικό Οξύ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-05T11:33:18+03:00

Η επέμβαση ενδείκνυται για τις γυναίκες που παρατηρούν μεγάλα χείλη του αιδοίου χωρίς λίπος που έχουν χάσει τον όγκο τους. Αυτό μπορεί να προέλθει από την πάροδο του χρόνου, από απώλεια βάρους ή από τη χρόνια αποτρίχωση με κερί.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T11:35:18+03:00

Κατά την επέμβαση γίνεται λήψη αυτόλογου λίπους, κυρίως από τους γλουτούς της γυναίκας, το οποίο περνάει από ειδική επεξεργασία. Στη συνέχεια, εγχέεται στα μεγάλα χείλη για να αποκατασταθεί ο χαμένος όγκος τους. Μια άλλη εναλλακτική είναι το γέμισμα με υαλουρονικό οξύ. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται η ενδεδειγμένη ποσότητα ειδικού υαλουρονικού οξέος, που είναι ειδικά παρασκευασμένο για την «ευαίσθητη περιοχή» της γυναίκας.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T11:36:06+03:00

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα και γίνεται όχι με γενική αναισθησία αλλά με μέθη. Χορηγείται δηλαδή ενδοφλέβια ειδικό αναισθητικό φάρμακο με ταυτόχρονη παρακολούθηση από τον αναισθησιολόγο των ζωτικών λειτουργιών. Η επέμβαση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε εξειδικευμένη κλινική μας.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T11:36:30+03:00

Ενδέχεται να παρουσιαστεί μικρή ενόχληση την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση, η οποία αντιμετωπίζεται με ελαφρά παυσίπονα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-05T11:37:07+03:00

Επιτυγχάνεται άμεση αύξηση του όγκου στην περιοχή των μεγάλων χειλέων. Στην περίπτωση που η επέμβαση γίνει με τη χρήση αυτόλογου λίπους μπορεί να παρατηρηθεί και ελαφρύ αδυνάτισμα των γλουτών. Τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 24 μήνες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-05T11:37:35+03:00

Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Συνίσταται αποχή από σεξουαλικές δραστηριότητες για 2-3 ημέρες μετά το χειρουργείο.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-05T11:37:53+03:00

Σε περιπτώσεις διαταραχής πήξης του αίματος ή όταν γίνεται θεραπεία με λήψη αντιπηκτικών, περιπτώσεις διαβήτη, όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2019-06-05T11:38:18+03:00

Η ανάπλαση μεγάλων χειλέων συνδυάζεται με επεμβάσεις όπως η Αιδοιοπλαστική, η Σύσφιξη Κόλπου, αλλά και θεραπείες όπως η Ανανέωση Αιδοίου.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-05T11:38:39+03:00

Η επέμβαση ενδείκνυται για τις γυναίκες που παρατηρούν μεγάλα χείλη του αιδοίου χωρίς λίπος, που έχουν χάσει τον όγκο τους. Αυτό μπορεί να προέλθει από την πάροδο του χρόνου, από απώλεια βάρους ή από τη χρόνια αποτρίχωση με κερί.

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top