Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Ανάπλαση Μεγάλων Χειλέων2021-11-11T12:13:27+02:00
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά διάφορες δυσμορφίες στα μεγάλα χείλη της περιοχής του αιδοίου. Συγκεκριμένα, μπορεί να υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους αλλά και να είναι υπερμεγέθη, που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες. Η Αισθητική Γυναικολογία έρχεται να διορθώσει τις δυσμορφίες αυτές και κυρίως αναπλάθοντάς τα.

Πότε ενδείκνυται η ανάπλαση μεγάλων χειλέων;

Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εγχείρηση σύγκλισης μεγάλων χειλέων, αισθάνονται ότι τα μεγάλα χείλη τους αποκλίνουν το ένα από το άλλο, αντί να συγκλίνουν. Αυτό μπορεί να συμβεί και πάνω από το κάλυμμα της κλειτορίδας και κάτω από το άνοιγμα του κόλπου. Επίσης, οι γυναίκες που ζητούν μείωση μεγάλων χειλέων συνήθως διαπιστώνουν ότι τα μεγάλα χείλη είναι πολύ μεγάλα για το σώμα τους. Η επέμβαση ανάπλασης – στην περίπτωση αυτή – αποσκοπεί στην απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος από το άνοιγμα του κόλπου. Και αυτό είναι κάτι που συχνά προκύπτει από τον τοκετό, αλλά μπορεί να συμβεί κι από γενετικά αίτια.

Που οφείλονται τα μεγάλα χείλη του αιδοίου;

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η δυσμορφία των χειλέων οφείλεται στην ανατομία της εκάστοτε γυναίκας. Δεν είναι ωστόσο λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες το μέγεθος των χειλέων μπορεί να μεταβληθεί εξαιτίας:

  • της παρόδου του χρόνου
  • πολλαπλών τοκετών
  • ορμονικών διαταραχών
  • της χαλάρωσης στην περιοχή κ.α

Πως γίνεται η ανάπλαση μεγάλων χειλέων;

Η επέμβαση ανάπλασης μεγάλων χειλέων πραγματοποιείται από τον Δρ. Ναούμ και την έμπειρη ομάδα του στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της κλινικής μας.

Ο Δρ. Ναούμ είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής Γυναικολογίας. Διαθέτει εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην Αισθητική Γυναικολογία καθιστώντας τον κατάλληλο για τη διενέργεια επεμβάσεων, όπως είναι η ανάπλαση μεγάλων χειλέων.

Ο Ιατρός, αφού λάβει το ιατρικό ιστορικό σας, θα σας προτείνει μία εξατομικευμένη λύση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Επικοινωνήστε μαζί του για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-04T17:07:36+03:00

Η ένδειξη για την επέμβαση αυτή είναι τα χαλαρά μεγάλα χείλη με μερική απώλεια λίπους.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T17:08:16+03:00

Η επέμβαση γίνεται με τον συνδυασμό εφαρμογής ειδικού ιατρικού laser CO2 και έγχυσης υαλουρονικού οξέος. Ο συνδυασμός προκύπτει ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της καθεμιάς γυναίκας.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T17:08:38+03:00

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε εξειδικευμένη κλινική μας.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T17:09:05+03:00

Ενδέχεται να παρουσιαστεί μικρή ενόχληση την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση, η οποία αντιμετωπίζεται με ελαφρά παυσίπονα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-04T17:09:28+03:00

Χάρη στην νεοκολλαγένεση που επιτυγχάνεται παρατηρείται προοδευτική βελτίωση της εικόνας των μεγάλων χειλέων με σύσφιξη και ανανέωση της περιοχής.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-07-09T11:13:36+03:00

Η ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Συνίσταται αποχή από σεξουαλικές δραστηριότητες για 20 ημέρες μετά την θεραπεία.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-04T17:10:17+03:00

Σε περιπτώσεις διαταραχής πήξης του αίματος ή όταν γίνεται θεραπεία με λήψη αντιπηκτικών, περιπτώσεις διαβήτη, όταν υπάρχει ενεργή γυναικολογική φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2020-03-05T14:36:10+02:00

Η θεραπεία ανάπλασης μεγάλων χειλέων μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως η Ανανέωση Αιδοίου, Ανανέωση Χειλέων με λίπος ή υαλουρονικό οξύ, επεμβάσεις όπως η Αιδοιοπλαστική και η Σύσφιξη Κόλπου.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T17:10:54+03:00

Σε γυναίκες με μεγάλα χείλη αιδοίου, με μερική απώλεια όγκου λόγω της απώλειας λίπους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top