Πλαστική Περινέου

Πλαστική Περινέου2024-01-22T16:24:09+02:00
Πλαστική περινέου

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΝΕΟΥ

Το περίνεο είναι ένα μέρος της ευαίσθητης περιοχής που ταλαιπωρείται αρκετά κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού. Η αποκατάστασή του είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση, αφού με την πλαστική περινέου, η κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ξανά το αιδοίο που είχε πριν την γέννα.

Προβλήματα χαλαρού περινέου

Η χαλάρωση της περιοχής μειώνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, αλλά μπορεί να προκαλέσει και δυσφορία κατά τη συνουσία. Επίσης, σε ακραίες περιπτώσεις είναι δυνατόν να υπάρξουν προβλήματα ούρησης, ακόμη και ακράτεια ούρων.

Ποιες περιπτώσεις αφορά η πλαστική περινέου;

Η πλαστική περινέου αφορά περιπτώσεις αποκατάστασης του περινέου και η  απόκτηση αίσθησης κανονικότητας στην περιοχή. Η αποκατάσταση αυτή ενδείκνυται όταν το περίνεο έχει υποστεί χαλάρωση ή κακή ραφή(περίπτωση περινεοτομής). Η περινεοτομή γίνεται κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού, προκειμένου να εξασφαλίσει στο μωρό περισσότερο χώρο για να βγει.

Πλαστική περινέου: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επέμβαση;

Η πλαστική περινέου είναι μια απόλυτα ασφαλής επέμβαση. Στοχεύει στην ανατομική αποκατάσταση της περιοχής με τη συρραφή των μυών και των ιστών που έχουν υποστεί χαλάρωση. Επίσης, πραγματοποιείται σύσφιξη τόσο του οπίσθιου κολπικού τοιχώματος, αλλά και της κολπικής εισόδου. Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες και πραγματοποιείται με τη χορήγηση μέθης και τοπικής αναισθησίας. Μετά την επέμβαση προτείνεται παραμονή της ασθενούς στην κλινική για 2 με 3 ώρες και στη συνέχεια μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Πλαστική περινέου: Οφέλη της επέμβασης

Η πλαστική του περινέου είναι μια επέμβαση που χαρίζει μια εκ νέου αίσθηση κανονικότητας στις γυναίκες που έχουν γεννήσει. Εκτός από αυτό, προσφέρει και τα παρακάτω:

  • Αισθητική αποκατάσταση της περιοχής
  • Αντιμετώπιση του προβλήματος της ακράτειας (αν υπάρχει)
  • Αποκατάσταση προβλημάτων ούρησης
  • Ανάκτηση χαμένης αυτοπεποίθησης
  • Ικανοποίηση κατά τη σεξουαλική πράξη

Τι πρέπει να προσέξω κατά την αποκατάσταση;

Μετά την επέμβαση η ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές της δραστηριότητες. Την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση, ενδεχομένως να υπάρχει κάποια ενόχληση στην περιοχή. Η ενόχληση αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση παυσίπονων. Επίσης, προτείνεται αποχή από έντονη άσκηση για το διάστημα 7-10 ημερών και η ύπτια θέση ως στάση ύπνου. Τέλος, συνίσταται σεξουαλική αποχή  τουλάχιστον για 20-25 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την πλαστική περινέου;

Δεν μπορούν να υποβληθούν στην πλαστική περινέου άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή και έχουν διαταραχές πήξης του αίματος. Επίσης, ως αντενδείξεις για την επέμβαση είναι η ύπαρξη φλεγμονής (π.χ.έρπης) και ο διαβήτης.

Ο Δρ. Ναούμ, με μεγάλη εμπειρία στην Κοσμητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, σέβεται τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και προτείνει την καλύτερη θεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας και την ανάκτηση της χαμένης σας αυτοπεποίθησης. Επικοινωνήστε τώρα με το γιατρό για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την πλαστική περινέου.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΝΕΟΥ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-07T10:50:26+03:00

Κυριότερη ένδειξη αποτελεί το χαλαρό ή κομμένο περινέο, ένα μυϊκό σύστημα, που υποστηρίζει τη μήτρα, την ουροδόχο κύστη και το έντερο μετά την περινεοτομή, μια τομή που γίνεται από τον μαιευτήρα, την ώρα που βγαίνει το έμβρυο από τον κόλπο.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:50:52+03:00

Κατά την επέμβαση γίνεται συρραφή των μυών.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:51:12+03:00

Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες και γίνεται σε εξειδικευμένη κλινική μας. Χρησιμοποιείται μέθη (ενδοφλέβια χορήγηση συγκεκριμένων φαρμάκων από τον αναισθησιολόγο και παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών με αναισθησιολογικό εξοπλισμό), παράλληλα με τοπική αναισθησία.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-07T10:51:31+03:00

Ενδέχεται να παρουσιαστεί μικρή ενόχληση για την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση η οποία αντιμετωπίζεται με ελαφρά παυσίπονα

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-07T10:51:57+03:00

Σύσφιξη οπίσθιου κολπικού τοιχώματος και κολπικής εισόδου, αντιμετώπιση του προβλήματος της ακράτειας ούρων που μπορεί να προκύψει από τη χαλάρωση της περιοχής και αισθητική αποκατάσταση της περιοχής. Παράλληλα, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα του περινέου επανέρχεται η ικανοποίηση κατά τη σεξουαλική πράξη. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-07T10:52:19+03:00

Η ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Συνίσταται αποχή από έντονη φυσική άσκηση για 7-10 ημέρες και από σεξουαλικές δραστηριότητες για 20-25 ημέρες μετά το χειρουργείο.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-07T10:52:39+03:00

Διαταραχές πήξης του αίματος, Λήψη αντιπηκτικών, Διαβήτης, Ενεργή φλεγμονή (έρπης).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2020-03-05T14:15:23+02:00

Αιδοιοπλαστική, Λεύκανση Αιδοίου / Πρωκτού, Ανανέωση μεγάλων Χειλέων με μεταφορά λίπους ή ενθεμάτων υαλουρονικού οξέως (Fillers), Διεύρυνση G-Spot.

Στην περίπτωση που επιθυμούμε την αποκατάσταση και την απόκτηση αίσθησης κανονικότητας στην περιοχή του περινέου.

Ναι, είναι μια ασφαλής επέμβαση.

Διαρκεί από 1 έως 2 ώρες.

  • Ανάκτηση αυτοπεποίθησης
  • Ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης
  • Αποκατάσταση προβλημάτων ούρησης και ακράτειας
  • Αισθητική αποκατάσταση

 

Πέρα από την αποχή που συνιστάται από την έντονη άσκηση και τη σεξουαλική επαφή για ένα χρονικό διάστημα, μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου την επόμενη ημέρα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644

Go to Top