Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
ThermiVa2022-02-02T14:08:41+02:00
Thermiva

Τι είναι η θεραπεία ThermiVa;

Το ThermiVa είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες που ελέγχεται από γιατρό, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως της κολπικής αισθητικής, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

Thermiva

Η τεχνολογία της μεθόδου

H πρωτοποριακή συσκευή ThermiVa χρησιμοποιεί με ασφάλεια ραδιοσυχνότητες, προκειμένου να συρρικνώσει τους ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, το δέρμα θερμαίνεται για να διεγείρει και να ανοικοδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του σώματός σας με φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει αποτελεσματικά στη σύσφιξη των πασχόντων περιοχών.

 

Οφέλη της θεραπείας ThermiVa

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της θεραπείας ThermiVa βοηθούν σημαντικά στην αντιμετώπιση τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών ζητημάτων της ευαίσθητης περιοχής. Το ThermiVa παίζει βασικό ρόλο στη γενικότερη αισθητική και λειτουργική μιας γυναίκας και άρα στην ψυχολογία της. Ειδικότερα, τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής:

 • Κολπική (εσωτερική) σύσφιξη:Το ThermiVa ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης, συσφίγγοντας τον κόλπο.
 • Σύσφιξη αιδοίου (εξωτερική): συσφίγγει τους εξωτερικούς χειλικούς ιστούς.
 • Μειωμένη ξηρότητα:Το ThermiVa προκαλεί νέα διαστολή των ινών κολλαγόνου ενώ παράλληλα οι ινοβλάστες διεγείρονται παράγοντας νέα μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
 • Μείωση της ακράτειας:Οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με Α βαθμό ακράτειας ούρων μπορούν να αποφύγουν τη χειρουργική αποκατάσταση τη θεραπεία του ThermiVa.
 • Αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση:Πολύ συχνά, οι ασθενείς διαμαρτύρονται για την έλλειψη αίσθησης κατά τη διάρκεια της επαφής. Με το ThermiVa αποκτούν αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο, πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις και την ικανότητα να επιτύχουν ισχυρότερους οργασμούς σε μικρότερη χρονική περίοδο.

 

Ποια είναι η διάρκεια της συνεδρίας;

 • Κάθε συνεδρία διαρκεί20 λεπτά.
 • Ένα πλήρες θεραπευτικό πρωτόκολλο αποτελείται από3 θεραπείες.
 • Μεσοδιάστημα θεραπείας:Μία ανά μήνα.
 • Μπορείτε να συνεχίσετε τις φυσιολογικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

 • Χωρίς αναισθησία, τοπική ή γενική.
 • Χωρίς περίοδο αποθεραπείας.
 • Ενισχύει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.
 • Συσφίγγει τους ιστούς με άμεσα ορατά αποτελέσματα.
 • Άμεση εξωτερική ανόρθωση των μεγάλων χειλέων.
 • Χωρίς αποχή από δραστηριότητες (αθλητισμός, κολύμπι, σεξ).
 • Άριστα αποτελέσματα σε υπερδραστήρια, νευρογενή ουροδόχο κύστη.
 • Eντυπωσιακά αποτελέσματα σε γυναίκες με οργασμική δυσλειτουργία.
 • Δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Tα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 9-12 μήνες, με τις εσωτερικές επιπτώσεις γενικά να διαρκούν περισσότερο από τα εξωτερικά αποτελέσματα. Στους 9-12 μήνες συστήνεται επανάληψη του πρωτοκόλλου για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων τους.

Ο Δρ Νίκος Ναούμ, με 25ετή εμπειρία στον τομέα της Γυναικολογίας, εξειδικεύκεται σε όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Αισθητικής Γυναικολογίας. Κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του  Thermiva.

6 ΛΟΓΟΙ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2019-12-30T13:40:53+02:00

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες γυναικολογικές αισθητικές επεμβάσεις όπως Ανανέωση Αιδοίου, Ανάπλαση Εξωτερικών Γεννητικών Οργάνων, Αιδοιοπλαστική και Πλαστική Περινέου.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-12-30T13:39:50+02:00

Η αγωγή αυτή δε συνιστάται αν  είστε έγκυος, εάν έχετε βηματοδότη, ή όταν υπάρχουν μεταλλικά εμφυτεύματα στην περιοχή που θα γίνει η θεραπεία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-12-30T13:37:26+02:00

Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-12-30T13:31:11+02:00

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι «μόνιμα», εφόσον τηρηθεί στη συνέχεια το πρωτόκολλο της θεραπείας που προβλέπει τη συντήρηση του αποτελέσματος ανά 6μηνο. Ακόμα όμως και να μην επαναληφθεί, ο κόλπος δε θα επανέλθει στο βαθμό χαλάρωσης που είχε πριν την πρώτη συνεδρία. Ταυτόχρονα με την αποστείρωση που επιτυγχάνεται αντιμετωπίζονται οι χρόνιες κολπίτιδες, πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:29:19+02:00

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:27:11+02:00

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, χωρίς νάρκωση. Έχει διάρκεια 20’-30’ και η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές της δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Ο αριθμός, ωστόσο, των επαναληπτικών συνεδριών που απαιτούνται καθορίζεται από το προφίλ της κάθε γυναίκας που απευθύνεται στο Κέντρο. Εκτιμάται δηλαδή ανάλογα με την ηλικία της αλλά και με τον βαθμό χαλάρωσης, την ύπαρξη ακράτειας ούρων κ.ά.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:20:03+02:00

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες που προκαλούν  αναγέννηση του κολλαγόνου. Αυτή η νεοκολλαγένεση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου. Έτσι απλά και γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-12-30T13:08:31+02:00

Άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου, έτσι ώστε απλά και γρήγορα, χωρίς πόνο, στο ιατρείο, να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top