Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com

ThermiVa

ThermiVa2023-07-24T17:18:09+03:00
Thermiva

Τι είναι η θεραπεία ThermiVa;

Το ThermiVa είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες που ελέγχεται από γιατρό, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την κολπική αισθητική, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

Thermiva

Η τεχνολογία της μεθόδου

H πρωτοποριακή συσκευή ThermiVa χρησιμοποιεί με ασφάλεια ραδιοσυχνότητες, προκειμένου να συρρικνώσει τους ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, το δέρμα θερμαίνεται για να διεγείρει και να ανοικοδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του σώματός σας με φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει αποτελεσματικά στη σύσφιξη των πασχόντων περιοχών.

 

Οφέλη της θεραπείας ThermiVa

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της θεραπείας ThermiVa βοηθούν σημαντικά στην αντιμετώπιση τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών ζητημάτων της ευαίσθητης περιοχής. Το ThermiVa παίζει βασικό ρόλο στη γενικότερη αισθητική και λειτουργική μιας γυναίκας και άρα στην ψυχολογία της. Ειδικότερα, τα οφέλη της θεραπείας είναι τα εξής:

 • Κολπική (εσωτερική) σύσφιξη:Το ThermiVa ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης, συσφίγγοντας τον κόλπο.
 • Σύσφιξη αιδοίου (εξωτερική): συσφίγγει τους εξωτερικούς χειλικούς ιστούς.
 • Μειωμένη ξηρότητα:Το ThermiVa προκαλεί νέα διαστολή των ινών κολλαγόνου ενώ παράλληλα οι ινοβλάστες διεγείρονται παράγοντας νέα μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
 • Μείωση της ακράτειας:Οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με Α βαθμό ακράτειας ούρων μπορούν να αποφύγουν τη χειρουργική αποκατάσταση τη θεραπεία του ThermiVa.
 • Αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση:Πολύ συχνά, οι ασθενείς διαμαρτύρονται για την έλλειψη αίσθησης κατά τη διάρκεια της επαφής. Με το ThermiVa αποκτούν αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο, πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις και την ικανότητα να επιτύχουν ισχυρότερους οργασμούς σε μικρότερη χρονική περίοδο.

 

Ποια είναι η διάρκεια της συνεδρίας;

 • Κάθε συνεδρία διαρκεί20 λεπτά.
 • Ένα πλήρες θεραπευτικό πρωτόκολλο αποτελείται από3 θεραπείες.
 • Μεσοδιάστημα θεραπείας:Μία ανά μήνα.
 • Μπορείτε να συνεχίσετε τις φυσιολογικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

 • Χωρίς αναισθησία, τοπική ή γενική.
 • Χωρίς περίοδο αποθεραπείας.
 • Ενισχύει τη δημιουργία νέου κολλαγόνου.
 • Συσφίγγει τους ιστούς με άμεσα ορατά αποτελέσματα.
 • Άμεση εξωτερική ανόρθωση των μεγάλων χειλέων.
 • Χωρίς αποχή από δραστηριότητες (αθλητισμός, κολύμπι, σεξ).
 • Άριστα αποτελέσματα σε υπερδραστήρια, νευρογενή ουροδόχο κύστη.
 • Eντυπωσιακά αποτελέσματα σε γυναίκες με οργασμική δυσλειτουργία.
 • Δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;

Tα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 9-12 μήνες, με τις εσωτερικές επιπτώσεις γενικά να διαρκούν περισσότερο από τα εξωτερικά αποτελέσματα. Στους 9-12 μήνες συστήνεται επανάληψη του πρωτοκόλλου για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων τους.

Ο Δρ Νίκος Ναούμ, με 25ετή εμπειρία στον τομέα της Γυναικολογίας, εξειδικεύκεται σε όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Αισθητικής Γυναικολογίας. Κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του  Thermiva.

6 ΛΟΓΟΙ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2019-12-30T13:40:53+02:00

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες γυναικολογικές αισθητικές επεμβάσεις όπως Ανανέωση Αιδοίου, Ανάπλαση Εξωτερικών Γεννητικών Οργάνων, Αιδοιοπλαστική και Πλαστική Περινέου.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-12-30T13:39:50+02:00

Η αγωγή αυτή δε συνιστάται αν  είστε έγκυος, εάν έχετε βηματοδότη, ή όταν υπάρχουν μεταλλικά εμφυτεύματα στην περιοχή που θα γίνει η θεραπεία.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-12-30T13:37:26+02:00

Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-12-30T13:31:11+02:00

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι «μόνιμα», εφόσον τηρηθεί στη συνέχεια το πρωτόκολλο της θεραπείας που προβλέπει τη συντήρηση του αποτελέσματος ανά 6μηνο. Ακόμα όμως και να μην επαναληφθεί, ο κόλπος δε θα επανέλθει στο βαθμό χαλάρωσης που είχε πριν την πρώτη συνεδρία. Ταυτόχρονα με την αποστείρωση που επιτυγχάνεται αντιμετωπίζονται οι χρόνιες κολπίτιδες, πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:29:19+02:00

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:27:11+02:00

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, χωρίς νάρκωση. Έχει διάρκεια 20’-30’ και η γυναίκα μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές της δραστηριότητες αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Ο αριθμός, ωστόσο, των επαναληπτικών συνεδριών που απαιτούνται καθορίζεται από το προφίλ της κάθε γυναίκας που απευθύνεται στο Κέντρο. Εκτιμάται δηλαδή ανάλογα με την ηλικία της αλλά και με τον βαθμό χαλάρωσης, την ύπαρξη ακράτειας ούρων κ.ά.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-12-30T13:20:03+02:00

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες που προκαλούν  αναγέννηση του κολλαγόνου. Αυτή η νεοκολλαγένεση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου. Έτσι απλά και γρήγορα μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-12-30T13:08:31+02:00

Άμεση και ραγδαία σύσφιξη των μυών του κόλπου, έτσι ώστε απλά και γρήγορα, χωρίς πόνο, στο ιατρείο, να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της κολπικής χαλάρωσης και ακράτειας ούρων α’ βαθμού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644

Go to Top