ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα αποτελεσματικό  όπλο στον αγώνα της αναστροφής του χρόνου στη γενετική περιοχή.

Το υαλουρονικό οξύ ανήκει στα δομικά υλικά της επιδερμίδας αλλά και των βλεννογόνων που καλύπτουν εσωτερικά τις κοίλες επιφάνειες του σώματος.

Η πάροδος των ετών προκαλεί την μείωση του επιπέδου του υαλουρονικού οξέος σε τέτοια ποσοστά που είναι εμφανής στο δέρμα, εξ’ ου και η ανάγκη για αναπλήρωση του αλλά και σε σημεία που δεν είναι ορατά καθώς καλύπτονται από τα ρούχα όπως είναι η γενετική περιοχή. Το συγκεκριμένο υλικό είναι ένας πολυσακχαρίτης και συγκεκριμένα μια γλυκοζαμινογλυκάνη που συγκρατεί την απαιτούμενη υγρασία στο δέρμα, έως και 1000 φορές το βάρος του.

Η εξέλιξη στην ιατροτεχνολογία δημιούργησε ένα  ειδικά σχεδιασμένο για γυναικολογική χρήση, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ που αποτελείται από  σταθεροποιημένο υαλουρονικό και το αντιοξειδωτικό  μανιτόλη. Είναι μη ζωικό και απόλυτα βιοδιασπώμενο σχεδιασμένο για τον γυναικείο κόλπο. Διατίθεται σε 2 μορφές το DESIRIAL® και το DESIRIAL® PLUS, κατασκευάζονται στη Γαλλία σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα πρότυπα και φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για την χρήση των DESIRIAL® το 94% των γυναικών έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους ή παρατήρησαν σημαντική βελτίωση για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την εφαρμογή θεραπείας.

Το 93% των γυναικών έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους ή παρατήρησαν σημαντική βελτίωση για τουλάχιστον 12 μήνες μετά την εφαρμογή θεραπείας με το DESIRIAL® PLUS.

Η διαδικασία της έγχυσης του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο, ανώδυνα ή με την χρήση τοπικής  αναισθησίας όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περισσότερο από 12 μήνες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644