ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα αποτελεσματικό  όπλο στον αγώνα της αναστροφής του χρόνου στη γενετική περιοχή.

Το υαλουρονικό οξύ ανήκει στα δομικά υλικά της επιδερμίδας αλλά και των βλεννογόνων που καλύπτουν εσωτερικά τις κοίλες επιφάνειες του σώματος.

Η πάροδος των ετών προκαλεί την μείωση του επιπέδου του υαλουρονικού οξέος σε τέτοια ποσοστά που είναι εμφανής στο δέρμα, εξ’ ου και η ανάγκη για αναπλήρωση του αλλά και σε σημεία που δεν είναι ορατά καθώς καλύπτονται από τα ρούχα όπως είναι η γενετική περιοχή. Το συγκεκριμένο υλικό είναι ένας πολυσακχαρίτης και συγκεκριμένα μια γλυκοζαμινογλυκάνη που συγκρατεί την απαιτούμενη υγρασία στο δέρμα, έως και 1000 φορές το βάρος του.

Η εξέλιξη στην ιατροτεχνολογία δημιούργησε ένα  ειδικά σχεδιασμένο για γυναικολογική χρήση, ενέσιμο υαλουρονικό οξύ που αποτελείται από  σταθεροποιημένο υαλουρονικό και το αντιοξειδωτικό  μανιτόλη. Είναι μη ζωικό και απόλυτα βιοδιασπώμενο σχεδιασμένο για τον γυναικείο κόλπο. Διατίθεται σε 2 μορφές το DESIRIAL® και το DESIRIAL® PLUS, κατασκευάζονται στη Γαλλία σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα πρότυπα και φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για την χρήση των DESIRIAL® το 94% των γυναικών έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους ή παρατήρησαν σημαντική βελτίωση για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την εφαρμογή θεραπείας.

Το 93% των γυναικών έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους ή παρατήρησαν σημαντική βελτίωση για τουλάχιστον 12 μήνες μετά την εφαρμογή θεραπείας με το DESIRIAL® PLUS.

Η διαδικασία της έγχυσης του υαλουρονικού οξέος γίνεται στο ιατρείο, ανώδυνα ή με την χρήση τοπικής  αναισθησίας όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περισσότερο από 12 μήνες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ