Αμηχανία από την εμφάνιση του αιδοίου

Τα τελευταία χρόνια οι αντιλήψεις για την εικόνα του αιδοίου έχουν αλλάξει. Η ανάγκη για ένα ωραίο από αισθητικής άποψης αιδοίο φαίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί λόγοι. Πρώτον, η τάση για ολική αποτρίχωση της περιοχής επιτρέπει στη γυναίκα να εκθέτει τη συγκεκριμένη περιοχή σε πλήρη θέαση στις ερωτικές της στιγμές. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι ορατές όλες οι ανατομικές λεπτομέρειες. Επίσης, η μεγαλύτερη προβολή από τα ΜΜΕ της γυναικείας σεξουαλικότητας έχει εντείνει την επιθυμία πολλών γυναικών για μια πιο σέξι εμφάνιση. Τέλος, οι γυναίκες χάρη στις θεραπείες αντιγήρανσης δείχνουν πολλά χρόνια νεότερες, δημιουργώντας την ανάγκη για αρμονία μεταξύ προσώπου και σώματος. Με λίγα λόγια, ένα πρόσωπο που έχει διατηρηθεί νέο χρειάζεται να συμβαδίζει και με μια νεανική εικόνα της γενετήσιας περιοχής. Κάτι που μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό, δεδομένου ότι  έχει αυξηθεί το όριο ηλικίας των σεξουαλικά ενεργών γυναικών.

Η εικόνα του αιδοίου, ωστόσο, μπορεί να μην είναι η επιθυμητή για τη γυναίκα αλλά και για τον σύντροφό της. Και λόγω της φθοράς που επέρχεται με το πέρας του χρόνου, αλλά και επειδή υπάρχουν διάφορες ανατομικές ιδιαιτερότητες στη συγκεκριμένη περιοχή. Η εμφάνιση, εξάλλου, του αιδοίου κάθε γυναίκας είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Όπως όμως ένα πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο στήθος μπορεί να προβληματίσει μια γυναίκα, το ίδιο ισχύει και με το αιδοίο της. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα ναι νιώσει άβολα για την εμφάνιση στην εκεί κάτω περιοχή. Από τα σημάδια της φθοράς του χρόνου μέχρι ανατομικές ιδιαιτερότητες που της προκαλούν δυσαρέσκεια όπως είναι:

  • Τα υπερμεγέθη εξωτερικά χείλη
  • Τα υπερβολικά μικρά ή λεπτά εσωτερικά χείλη
  • Το προβληματικό μέγεθος της αναλογίας μικρών και μεγάλων χειλέων
  • Ένα ανομοιόμορφο σχήμα αιδοίου με έλλειψη συμμετρίας
  • Η έλλειψη συνολικού όγκου

Μιας γυναίκας, που προβληματίζεται για την εμφάνιση της περιοχής που ταυτίζεται με τη σεξουαλικότητά της, κλονίζεται η αυτοπεποίθησή της και η ερωτική διάθεση φθίνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε χρειάζεται να μένει με οποιοδήποτε αίσθημα δυσαρέσκειας ή προβληματισμού για το σώμα της.

Σήμερα υπάρχουν διάφορες θεραπείες και μικρο επεμβάσεις που μπορούν να διορθώσουν αισθητικά (και ταυτόχρονα λειτουργικά) την περιοχή, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικού αποτελέσματος εικόνα. Αρκεί η γυναίκα να απευθυνθεί σε έναν γυναικολόγο εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία. Αυτός ο ειδικός θα της εξηγήσει όλες τις επιλογές που υπάρχουν και ταιριάζουν στις δικές της ανάγκες. Λύσεις υπάρχουν και είναι εύκολες και αποτελεσματικές. Βελτιώνουν άμεσα τη σχέση της γυναίκας με το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της, οδηγώντας και στην αναβάθμιση της ερωτικής και σεξουαλικής ζωής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αιδοιοπλαστική

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

Ανανέωση Αιδοίου

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ

Ανάπλαση Μεγάλων Χειλέων

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ / ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Ανάπλαση Μεγάλων Χειλέων
με Λίπος / Υαλουρονικό Οξύ