Τι σημαίνει το “G” στο “Σημείο G”;

5 γυναίκες μιλούν σύντομα και περιεκτικά για τις δραστικές αλλαγές που έφερε η Αιδοιοπλαστική στη ζωή τους

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Τα νούμερα φυσικά το επιβεβαιώνουν. Το 90% των γυναικών που αναζητούν τη λύση της αιδοιοπλαστικής για τη χαλάρωση κόλπου ή τις δυσμορφίες ανατομίας του αιδοίου τους νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένες μετά. Όμως, τι αξίζει να γνωρίζει κάθε γυναίκα που αναρωτιέται αν πρέπει ή όχι να τολμήσει την επέμβαση. Μα φυσικά, τα λόγια που επιβεβαιώνουν ακριβώς ποιες είναι αυτές οι αλλαγές που φέρνουν τη διαφορά στη ζωή τους. Μια επέμβαση που είναι ασφαλής, γρήγορη και ανώδυνη. Και μάλιστα, βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής, αρκεί να απευθυνθεί η γυναίκα σε απόλυτα εξειδικευμένο γιατρό. Ας δούμε, όμως, τι έχουν να πουν 5 γυναίκες που επισκέφτηκαν τον Δρ. Νίκο Ναούμ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Πρόκειται για γυναίκες που προχώρησαν σε αιδοιοπλαστική. Γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, με διαφορετικά προβλήματα, που μιλούν για την εμπειρία τους πριν και μετά την επέμβαση από τον Δρ. Ναούμ.

  Πριν: Δίσταζα να φτάσω στο κρεβάτι με έναν άνδρα, ακόμα κι αν τον επιθυμούσα πολύ. Λόγω της ανατομίας του αιδοίου μου, ντρεπόμουν και ένιωθα ανασφάλεια. Κι όταν έφτανα στο κρεβάτι, ήμουν πάρα πολύ “κουμπωμένη”.

  Τώρα: Νιώθω αυτοπεποίθηση και είμαι περήφανη για το σώμα μου. Μπορώ να διεκδικήσω μια ερωτική σχέση και απολαμβάνω το σεξ περισσότερο από ποτέ.

  Δανάη, 28 χρόνων

  Πριν: Προβληματιζόμουν τόσο για την επιλογή μαγιό αλλά και κολάν. Στο γυμναστήριο φορούσα πάντα μακριές μπλούζες, για να καλύπτω την επίμαχη περιοχή, λόγω της μη ομοιόμορφης εμφάνισης. 

  Τώρα:  Όντας αθλητικός τύπος, απολαμβάνω την επιλογή ρούχων στην άθληση, στις προσωπικές μου εξόδους και φυσικά, την παραλία ή την πισίνα. Φοράω ό,τι θέλω, αισθάνομαι περισσότερο θηλυκή, δυναμική και άνετη. Αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ.  

  Μαριάνθη, 32 χρόνων

  Πριν: Μια βόλτα με το ποδήλατο ή η ανάβαση στη μηχανή του συντρόφου μου δημιουργούσε πόνο και δυσφορία. Αυτός ήταν κι ο λόγος που προσπαθούσα να τα αποφύγω όλα αυτά. 

  Τώρα: Η ποδηλασία με τα παιδιά μου είναι η πιο ευχάριστη οικογενειακή εμπειρία. Κι όσο για τις μετακινήσεις στη δουλειά, πλέον χρησιμοποιώ τη βέσπα που οδηγώ εγώ.

  Σοφία, 39 χρόνων

  Πριν: Η μειωμένη αίσθηση – κατά τη διάρκεια του σεξ – λόγω της χαλάρωσης του κόλπου ήταν ο λόγος που η επιθυμία για σεξ ήταν μειωμένη. Και το χειρότερο, το αίσθημα ότι ο σύντροφός μου δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί μου με σκότωνε. Ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια ότι η σεξουαλική μας ζωή ήταν προβληματική. Κι αυτό παρόλο που είχαμε μακρόχρονη σχέση αγάπης και δύο υπέροχα παιδιά. Και βέβαια, ο φόβος της απιστίας με κατακυρίευε.  

  Μετά: Η σεξουαλική μας ζωή έχει απογειωθεί. Απολαμβάνουμε και οι δύο το σεξ και είμαστε περισσότερο δεμένοι από ποτέ. Και πάνω από όλα; Νιώθω ότι βρήκα τη θηλυκότητά μου. 

  Αγγελική, 44 χρόνων

  Πριν: Μετά το διαζύγιο και την έξοδο από γάμο δεκαπενταετίας, δεν ένιωθα και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στη σκέψη να βρω νέο σύντροφο. Κι όλα αυτά, παρόλο που είχα ένα καλογυμνασμένο σώμα και είχα διατηρήσει ένα νεανικό πρόσωπο. Όμως, σημάδια γήρανσης του αιδοίου μου, η χαλάρωση και το σκουρόχρωμα χρώμα του ήταν βασικές αιτίες που μπορούσαν να αποκαλύψουν την ηλικία μου. Κι αυτό κλόνιζε την αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα. Η συγκεκριμένη ανασφάλεια με δυσκόλευε στην επιλογή συντρόφων.

  Τώρα: Μπορώ να διεκδικήσω τον σύντροφο που θέλω, χωρίς να αισθάνομαι καμία ανασφάλεια για τη βιολογική μου ηλικία. 

  Άρτεμις 48 χρόνων

  Κοινοποίηση του άρθρου