Αιδοίο

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Το αιδοίο, όπως όλα τα μέρη του σώματος, επηρεάζεται σημαντικά από την πάροδο του χρόνου. Καθώς μεγαλώνει η γυναίκα, χάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η ελαστικότητα των μυών του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης, τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα. Το αιδοίο, όμως, μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά και από τον τοκετό. Όταν μια γυναίκα βιώνει έντονη διάταση των ιστών και των μυών του αιδοίου, τότε εκείνο εμφανίζει αισθητή χαλάρωση.

  Η Kοσμητική και Eπανορθωτική Γυναικολογία έχει αναπτύξει μια σειρά από επεμβάσεις που μπορούν να επαναφέρουν την άψογη λειτουργία του αιδοίου και να βελτιώσουν εξαιρετικά την εικόνα του. Μέσα από αυτές, η γυναίκα κερδίζει την χαμένη της αυτοπεποίθηση και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής της. Οι πιο συνηθισμένες θεραπείες- επεμβάσεις αποκατάστασης αισθητικών και λειτουργικών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής είναι:

  • η αιδοιοπλαστική,
  • η κολποπλαστική,
  • η θεραπεία Vagi Shot
  • η μέθοδος Vagitense και
  • η λεύκανση γεννητικής περιοχής.

  Αιδοιοπλαστική

  Η αισθητική αναδιαμόρφωση και η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αιδοίου είναι οι δυο βασικοί στόχοι της αιδοιοπλαστικής. Τα υπερτροφικά χείλη του αιδοίου, είναι κάτι που δημιουργεί αμηχανία στις γυναίκες και ενίοτε πόνο ή ερεθισμό σε διάφορες δραστηριότητες, όπως οι γυμναστικές ασκήσεις. Η συγκεκριμένη δυσμορφία του στο αιδοίο είναι πιθανό να δημιουργηθούν είτε:

  • μετά από φυσικό τοκετό,
  • με την πάροδο του χρόνου ή
  • να είναι αποτέλεσμα μιας γεννητικής ανωμαλίας.

  Κολποπλαστική

  Με την κολποπλαστική μπορεί να επιτευχθεί η σύσφιξη του κολπικού πυελικού δαπέδου και η αναδόμηση των περιγεννητικών μυών στο εξωτερικό μέρος του κόλπου. Η μείωση της νέας κολλαγονογένεσης που οδηγεί σταδιακά στην χαλάρωση του κόλπου οφείλεται στην τεκνοποίηση, στην γήρανση αλλά και στην εμμηνόπαυση. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις καθώς τα αποτελέσματα της ικανοποιούν σε μεγάλο ποσοστό  τις γυναίκες.

  Μέθοδος Vagitense

  Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης του κόλπου χωρίς να χρειαστεί να γίνει επέμβαση επιτυγχάνεται με τη μέθοδο Vagitense. Πρόκειται για μη επεμβατική διαδικασία που μπορεί να γίνει και για προληπτικούς λόγους. Εκτός από τη χαλάρωση, μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακράτειας, όταν εκείνη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Επίσης, χαρίζει και προστασία από μυκητιάσεις καθώς ένα βασικό στάδιο της διαδικασίας της είναι η άψογη αποστείρωση.

  Λεύκανση γεννητικής περιοχής

  Η μακροχρόνια τριβή με στενά ρούχα, οι αποτριχωτικές μέθοδοι καθώς και οι ορμονικές αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν το αιδοίο μιας γυναίκας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο η δυσχρωμία ή ο υπερχρωματισμός στην γεννητική περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι το αιδοίο έχει πιο σκούρο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα ή παρουσιάζει ποικίλες αποχρώσεις σε σημεία. Κάτι τέτοιο προκαλεί δυσφορία στη γυναίκα καθώς δεν την κάνει να νιώθει άνετα με την εμφάνιση της. Η λεύκανση του αιδοίου αποτελεί μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

  Αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης με το Vagi Shot

  Το Vagi Shot αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές, μη χειρουργικές θεραπείες αναζωογόνησης του γυναικείου κόλπου. Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία πραγματοποιείται σε δυο στάδια. Αρχικά με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στην περιοχή, ο κόλπος συσφίγγεται και παράλληλα ενυδατώνεται με αποτέλεσμα τη συνολική αναζωογόνηση του αιδοίου.

  Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας γίνεται η εφαρμογή μικροκλασματικού laser CO2 το οποίο προκαλεί της παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στα κολπικά τοιχώματα της περιοχής του αιδοίου. Με αυτό τον τρόπο ο κολπικός ιστός αναγεννάται, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και ο κόλπος ανανεώνεται συνολικά.

  Ο Δρ. Ναούμ είναι εξειδικευμένος Γυναικολόγος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στην πραγματοποίηση επεμβάσεων λειτουργικής και αισθητικής αποκατάστασης των προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής, εδώ και 25 περίπου χρόνια χαρίζει πίσω στις γυναίκες την αυτοπεποίθησή τους! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του!

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644