Αιδοιοπλαστική Ανάρρωση

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Αν και το κάθε αιδοίο είναι μοναδικό και η μορφή του αποτελεί στοιχείο της γυναικείας ταυτότητας, κάποιες φορές το σχήμα του μπορεί να μην είναι το επιθυμητό. Οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε ταμπού σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις. Θέλουν να είναι όμορφες για τον ίδιο τους τον εαυτό. Έτσι, προχωρούν σε επεμβάσεις που τις βοηθούν να αγαπήσουν περισσότερο το σώμα τους. Μια από αυτές τις επεμβάσεις είναι η αιδοιοπλαστική. Πώς γίνεται όμως η αιδοιοπλαστική και τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανάρρωση μετά από αυτήν;

  Τι είναι η αιδοιοπλαστική;

  Η αιδοιοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση, η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής, είτε αυτά είναι λειτουργικά, είτε αισθητικά. Η αιδοιοπλαστική είναι μια επέμβαση με τεράστια απήχηση στο γυναικείο κοινό, αφού είναι στις πρώτες θέσεις των πλαστικών επεμβάσεων παγκοσμίως.

  Αιδοιοπλαστική: Διαδικασία

  Οι σύγχρονες μέθοδοι της Κοσμητικής Γυναικολογίας κάνουν την αιδοιοπλαστική εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Η ασθενής υποβάλλεται σε τοπική αναισθησία ή τοπική αναισθησία σε συνδυασμό με μέθη.

  Ο Δρ. Νίκος Ναούμ, εφαρμόζει μια σύγχρονη ειδική χειρουργική τεχνική που ονομάζεται onecut. H τεχνική αυτή μπορεί να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση του αιδοίου με μία μόνο τομή. Η τομή αυτή πραγματοποιείται με laser (τεχνολογία Ellman) και δεν αφήνει σημάδια στην ευαίσθητη περιοχή.

  Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες και λίγο μετά την επέμβαση  η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι της. Έτσι, με ανώδυνο τρόπο και χωρίς μεταγενέστερες ουλές, η κάθε γυναίκα βελτιώνει την εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής της, αλλά και τη λειτουργικότητά της.

  Αιδοιοπλαστική & Ανάρρωση

  Το τελικό αποτέλεσμα της επέμβασης φαίνεται μετά από 20 περίπου ημέρες. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της μετά την επέμβαση και την επόμενη και στην εργασία της. Ενδεχομένως να έχει εμφανιστεί κάποιο μικρό πρήξιμο στην περιοχή, το οποίο θα υποχωρήσει άμεσα.

  Επίσης, η ασθενής μπορεί να κάνει ντουζ για τον καθαρισμό της περιοχής την ίδια μέρα και καλό θα ήταν να κοιμηθεί, τουλάχιστον το πρώτο βράδυ, σε ύπτια θέση. Προτείνεται αποφυγή έντονων δραστηριοτήτων και έντονης άθλησης για 7- 10 μέρες και μετά από 20- 25 ημέρες, η ασθενής θα μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργή. Μετά από κάποιες ημέρες ακολουθεί επίσκεψη στο ιατρείο, για να βεβαιωθεί ο γιατρός ότι έχει επιτευχθεί η πλήρης ανάρρωση.

  Αιδοιοπλαστική: Επιπλοκές κατά την ανάρρωση

  Σε γενικές γραμμές, η αιδοιοπλαστική είναι μια ασφαλής επέμβαση και δεν εμφανίζει συχνά επιπλοκές. Σε περίπτωση που η ασθενής νιώσει ενόχληση μετά την επέμβαση, προτείνεται άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.

  Ο Δρ. Νίκος Ναούμ, έμπειρος γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Επανορθωτική – Κοσμητική Γυναικολογία, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας αναλύσει τι είναι η αιδοιοπλαστική, τι δυσμορφίες μπορεί να θεραπεύσει και να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με την επέμβαση.

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την αιδοιοπλαστική και την ανάρρωση μετά την επέμβαση.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644