Δυσπλασία-μικρών-χειλέων

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Η δυσπλασία μικρών χειλέων αποτελεί μία από τις συχνότερες δυσπλασίες του αιδοίου, για την οποία οι γυναίκες αναζητούν μία λύση αποκατάστασης. Η σύγχρονη Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία προσφέρει καινοτόμες τεχνικές και επεμβάσεις για την αποκατάσταση τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής.

  Η κυριότερη αιτία για δυσπλασία μικρών χειλέων αποδίδεται κυρίως στον παράγοντα της κληρονομικότητας. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με την μεταβλητότητα του σχήματος και του μεγέθους των χειλέων του αιδοίου όπως:

  • η φυλή
  • ο φυσιολογικός τοκετός
  • η φυσιολογική γήρανση του σώματος
  • η γενικότερη κολπική χαλάρωση.

   

  Τι προβλήματα δημιουργεί η δυσπλασία μικρών χειλέων;

  Οι γυναίκες με δυσπλασία μικρών χειλέων συχνά αντιμετωπίζουν το αίσθημα της αμηχανίας ή και της ντροπής κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Η ανατομική τους δυσμορφία τους προκαλεί έντονο στρες κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης με τον σύντροφό τους, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνει την πράξη κανένας από τους δύο.

  Επιπλέον στην περίπτωση της υπερτροφίας των χειλέων του αιδοίου, οι γυναίκες συχνά διαμαρτύρονται για τον πόνο που αισθάνονται κυρίως κατά την ποδηλασία ή το πολύωρο περπάτημα. Ακόμα είναι συχνό κάποιες γυναίκες να αντιμετωπίζουν τριβή των χειλέων κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής προκαλώντας τη δυσαρέσκεια τους.

   

  Πως αντιμετωπίζεται η δυσπλασία μικρών χειλέων;

  Κατά την κλινική σας εξέταση από τον εξειδικευμένο Γυναικολόγο θα γίνει μία πρώτη εκτίμηση της δυσμορφίας που αντιμετωπίζετε, ενώ ο Ιατρός θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία-επέμβαση για την αντιμετώπισή της. Η δυσμορφία των μικρών χειλέων αντιμετωπίζεται με την επέμβαση της αιδοιοπλαστικής, αναδιαμορφώνοντας κάθε δυσαναλογία, ασυμμετρία ή δυσμορφία της περιοχής.

  Αιδοιοπλαστική

  Η αιδοιοπλαστική πρόκειται για μία από τις πιο περιζήτητες επεμβάσεις της Κοσμητικής Γυναικολογίας για την αντιμετώπιση διάφορων δυσμορφιών στη γεννητική περιοχή. Πρόκειται για μία εντελώς ασφαλή και ανώδυνη επέμβαση με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης.

  Διάρκεια της επέμβασης

  Η διάρκεια της επέμβασης υπολογίζεται σε 1-2 ώρες, ενώ η συνολική παραμονή της ασθενούς στην κλινική δεν ξεπερνά τις 3 ώρες.

  Δυσπλασία μικρών χειλέων: Ποια τεχνική χρησιμοποιείται;

  Η τεχνική που εφαρμόζει ο Ιατρός ονομάζεται one cut technique και αφορά στην πραγματοποίηση μόνο μίας τομής με την οποία πραγματοποιείται η αναδιαμόρφωση των δυσπλασιών του αιδοίου.

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επέμβασης;

  Η αιδοιοπλαστική για την αντιμετώπιση της δυσπλασίας μικρών χειλέων αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση ενώ παράλληλα προσφέρει και μία σειρά από πλεονεκτήματα στην ασθενή:

  • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας
  • Μόνιμα αποτελέσματα
  • Απόλυτα ασφαλής μέθοδος
  • Ανώδυνη διαδικασία χωρίς σημάδια και ουλές.

  Οι επεμβάσεις Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας είναι εξαιρετικά σημαντικό να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο Γυναικολόγο.

  Ο Dr. Ναούμ διαθέτει μεγάλη πείρα και πολυετή εμπειρία στην αποκατάσταση λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων της γεννητικής περιοχής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για μία εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644