Πώς ο οργασμός σας θα βελτιωθεί σημαντικά μέσω των κατάλληλων θεραπειών.

Η σεξουαλική ζωή της γυναίκας δεν αποτελεί πλέον «ταμπού». Οι έρευνες αλλά και η ιατρική εξέλιξη έχουν βοηθήσει πολλές γυναίκες να ανεβάσουν το επίπεδο της σεξουαλικής τους ικανοποίησης. Υπάρχουν αναρίθμητοι μύθοι και ανακρίβειες γύρω από το γυναίκειο οργασμό, οι οποίοι διατηρούνται ακόμη και στις ημέρες μας. Ωστόσο πέρα από όλα αυτά, η επιστήμη έχει τον πρώτο λόγο και η ιατρική έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που έχουν αναπτυχθεί θεραπείες για την υποβοήθηση της κορύφωσης.

Χρήσιμα στοιχεία για τον γυναικείο οργασμό

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία, τα οποία πολλοί αγνοούν γύρω από τον γυναικείο οργασμό. Δείτε παρακάτω μία λίστα με ενδιαφέροντα facts:

• Βελτιώνεται όσο μεγαλώνει η ηλικία.
• Μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.
• Ο μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί από 6-10 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 20 δευτερόλεπτα!
• Μπορεί να λειτουργήσει ως αναλγητικό, ακόμη και περισσότερο από την ιβουπροφαίνη.
• Κατά τη διάρκεια του οργασμού, το σώμα παράγει τετραπλή ποσότητα ωκυτοκίνης, δηλαδή της ορμόνης του έρωτα.
• Ορισμένοι οργασμοί θα σε εξαντλήσουν, ενώ άλλοι θα σε χαλαρώσουν.
• Κάνουν τις περιόδους υποφερτές.
• Η διάρκεια για να φτάσει σε κορύφωση μία γυναίκα ποικίλει. Έρευνες αναφέρουν τα 8 λεπτά, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις κατά τις οποίες επιτυγχάνεται οργασμός μετά από ένα λεπτό διέγερσης.
• Μελέτη στην Αυστραλία έδειξε πως το 56% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά μέσω αυνανισμού, ενώ μόλις το 24% τα καταφέρνουν με τον σύντροφό τους.

Ο γυναικείος οργασμός όπως είναι αντιληπτό, είναι ένα πεδίο αρκετά σύνθετο. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίτευξη του, γεγονός που μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες.

Στην επίτευξή του οργασμού, την υποβοήθηση της κορύφωσης, αλλά και γενικότερα την αναβάθμιση της σεξουαλικής ζωής της γυναίκας συμβάλλει σημαντικά η Αισθητική και Επανορθωτική Γυναικολογία.

Θεραπείες και γυναικείος οργασμός

Αιδοιοπλαστική και πλαστική κλειτορίδας

Η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση της γεννητικής περιοχής, είναι βέβαιο πως θα φέρει βελτίωση της σεξουαλικής ζωής. Συγκεκριμένα, για ορισμένες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανατομικό πρόβλημα με την κλειτορίδα τους, είναι βέβαιο πως θα έχουν μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία, αλλά και δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Κατ’ επέκταση μέσω των συγκεκριμένων επεμβάσεων, τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που βοηθούν να επέλθει ο γυναικείος οργασμός.

Διεύρυνση του G-Spot

Πολλά άρθρα, επιστημονικών και μη, έχουν γραφτεί για το σημείο G (Grafenberg) της γυναίκας, που ανατομικά βρίσκεται στο εμπρός εσωτερικό τοίχωμα του αιδοίου. Αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι, όταν ερεθιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να προσφέρει έντονη διέγερση στη γυναίκα. Κατ’ επέκταση μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα πιο εύκολα σε οργασμό ή να διασφαλιστεί ένας πιο έντονος οργασμός. Μέσω διεύρυνσης του G-SPOT, αυξάνεται ο όγκος του σημείου, ώστε να εντοπίζεται πιο εύκολα και επίσης να διευκολύνεται η οργασμική ικανότητα της γυναίκας.
Η τεχνική διεύρυνσης του G-Spot, αφορά στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στο σημείο αυτό, με σκοπό να αποκατασταθεί η ανατομική δυσμορφία που δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το ανδρικό μόριο.

Θεραπεία ThermiVa

Το ThermiVa είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες, χρησιμοποιώντας μια ειδικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού και αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την αισθητική της γενετικής περιοχής, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος, η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.
Ειδικότερα, τα οφέλη της θεραπείας, είναι η αντιμετώπιση της μειωμένης ξηρότητας, καθώς το ThermiVa προκαλεί νέα παραγωγή των ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, αυξάνοντας την υγρασία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Παρατηρείται επίσης, αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση, καθώς αποκτάται αυξημένη ευαισθησία στον κόλπο και πιο συντονισμένες μυϊκές συσπάσεις, που επιτυγχάνουν οργασμό.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο ιατρείο Αισθητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας του Δρ. Ναούμ.
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τον γιατρό εδώ.