Επαναστατική Μέθοδος Αύξησης Σημείου G

Η αληθινή ιστορία της Μαρίας (το πραγματικό της όνομα έχει αλλάξει για λόγους ιατρικού απορρήτου) που αποκαλύπτει πώς η αιδοιοπλαστική άλλαξε τη ζωή της.

Σε μικρή ηλικία δεν είχα αντιληφθεί ότι είχα κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα κορίτσια. Νόμιζα ότι ανατομικά όλες οι γυναίκες είναι το ίδιο.

Μεγαλώνοντας, και όταν ξεκίνησα πια να έχω σεξουαλικές επαφές, ένα αρνητικό σχόλιο του μετέπειτα συζύγου μου όταν με είδε γυμνή, έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου για πάνω από 27 χρόνια!

Από τότε, άρχισα να αποφεύγω τις συχνές επαφές με τον σύζυγό μου. Όταν είχαμε επαφή, επέλεγα να έχουμε εντελώς σβηστά τα φώτα. Δεν ήθελα να καταλάβει, όσο περίεργο και αν ακούγεται, ότι δεν είμαι… τέλεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει η αιδοιοπλαστική. Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή τη γυναικολόγο μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποια επέμβαση που μπορώ να κάνω. Φυσικά, εγώ δεν συζήτησα ποτέ μαζί της το ψυχολογικό πρόβλημα που μου δημιουργούσε, η ανατομία της γεννητικής μου περιοχής.

Συνήθιζα ακόμα να φοράω σορτσάκι στην παραλία, καθώς με το μαγιό το πρόβλημα ήταν εμφανές. Κάποιες φορές, ένιωθα ακόμα και πόνο όταν προσπαθούσα να κάνω κάποια άσκηση στο γυμναστήριο…

Μέχρι που μία ημέρα, ψάχνοντας στο internet, ανακάλυψα πώς δεν είμαι μόνη! Αρκετές γυναίκες έχουν πρόβλημα στη γεννητική περιοχή, άλλες μεγαλύτερο, άλλες μικρότερο. Και υπάρχει μία επέμβαση που μπορεί να αλλάξει εντελώς τη γεννητική περιοχή: η αιδοιοπλαστική! Ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά πραγματικά συγκινήθηκα όταν το ανακάλυψα!

Άρχισαν να τριγυρνούν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου: «Γιατί να κάνω την επέμβαση; Έχω μεγαλώσει πια! Ο άνδρας μου με έχει δεχτεί όπως είμαι! Θα πονέσω; Θα μπορώ να γυμναστώ; Θα αλλάξει η ψυχολογία μου; Θα καταλάβει την ανάγκη μου ο άνδρας μου;»
Τελικά, μετά από ημέρες που το σκεπτόμουν, έκλεισα ραντεβού με τον Δρ. Ναούμ.

Είδα φωτογραφίες από αληθινά περιστατικά πριν και μετά. Μου εξήγησε πώς γίνεται το χειρουργείο, ότι ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρός, ότι θα επιστρέψω στη δουλειά μου αμέσως και το πιο σημαντικό ότι την επέμβαση την κάνω πρώτα για εμένα και μετά για οποιονδήποτε άλλο! Δεν τίθεται ηλικιακό θέμα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, που θα σε βοηθήσει τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην ψυχολογία ή τη σεξουαλική σου ζωή!

Έτσι και έγινε. Έκανα την επέμβαση, δεν χρειάστηκε να μείνω ούτε ένα βράδυ σε νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα το πρωί που πήγα για καφέ, ένιωθα ήδη… διαφορετική! 1 μήνα μετά και ήδη γυμνάζομαι με πολύ μεγάλη άνεση, δοκίμασα να φορέσω το μαγιό μου για πρώτη φορά στην παραλία χωρίς να ντρέπομαι και φυσικά άλλαξε η σεξουαλική μου ζωή! Ο σύζυγός μου, αν και απόρησε που δεν του είχα μιλήσει τόσα χρόνια, κατάλαβε αμέσως την αλλαγή στη διάθεσή μου και μάλιστα μου είπε ότι έπρεπε να το έχω κάνει πιο νωρίς!

Κατάλαβα λοιπόν, σε πόσους τομείς μπορεί να βοηθήσει μία επέμβαση που διαρκεί λιγότερο από 2 ώρες, όπου ξυπνάς πραγματικά άλλος άνθρωπος!

Το μόνο δικό μου λάθος ήταν, ότι είχα έστω και για λίγο καιρό ενδοιασμούς για το εάν… μεγάλωσα πια για να κάνω κάτι για εμένα!

Κοινοποίηση του άρθρου