Ανακαλύψτε την κορυφαία τάση στην πλαστική χειρουργική και βελτιώστε την εικόνα της «ευαίσθητης» περιοχής σας χωρίς νυστέρι

Οι εποχές αλλάζουν συνεχώς και τα social media παίζουν πλέον αδιαμφισβήτητα έναν πολύ μεγάλο ρόλο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από τα οφέλη της πλαστικής χειρουργικής, ενώ αναζητούν, όπου είναι εφικτό, μη επεμβατικές μεθόδους. Εξίσου σημαντική όμως με την όψη του προσώπου είναι και η εμφάνιση κι άλλων περιοχών του σώματος. Η «ευαίσθητη» περιοχή αποτελεί ένα σημείο του σώματος που οι γυναίκες επιθυμούν συνήθως, μετά από κάποιο διάστημα, να βελτιώσουν. Πριν πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό και να ενημερωθείτε για τα οφέλη αλλά και τους κινδύνους οποιασδήποτε επέμβασης. Εκείνη η μέθοδος όμως, που θα σας απαλλάξει από περιττές σκέψεις και θα σας κάνει να σκέφτεστε πιο έντονα να αλλάξετε την εικόνα του σώματος σας, είναι το Vagina Designer. Πρόκειται για το αναίμακτο λίφτινγκ του κόλπου που μπορείτε να βρείτε στην κλινική του Dr.Naoum.

Το Vagina Designer είναι η κορυφαία τάση στην πλαστική χειρουργική

Νιώθετε μήπως ότι η εμφάνιση του κόλπου ή των χειλέων σας έχει αλλάξει; Θέλετε να επαναφέρετε τη σφριγηλότητα και την ανανέωση αλλά διστάζετε; Στην κλινική Dr.Naoum έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε κάθε ανασφάλεια σχετικά με την εμφάνιση του κόλπου σας.
Είναι φυσιολογικό με το πέρασμα των χρόνων αλλά και μετά από έναν τοκετό να παρατηρείτε αλλαγές στην εμφάνιση της «ευαίσθητης» περιοχής. Όπως και με τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος, έτσι και με τα γεννητικά όργανα, ο χρόνος μοιάζει αδυσώπητος. Ενώ πλέον στις συζητήσεις των γυναικών για τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής βλέπουμε πως έχουν περιοριστεί τα ταμπού, δε συμβαίνει το ίδιο σε ό,τι αφορά την περιοχή του αιδοίου. Γιατί να αφήνετε τις μέρες να περνάνε νιώθοντας άβολα; Εκτός από την όψη που μπορεί να μην ευχαριστεί εσάς ή και τον σύντροφο σας, πιθανόν η κολπική χαλάρωση να ευθύνεται και για την απώλεια όρεξης για σεξουαλική επαφή αλλά και τον περιορισμό της αυτοπεποίθησης σας. Ένας λιγότερο σφιχτός κόλπος μπορεί να επιφέρει την αίσθηση «χαλαρότητας». Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε ούτε εσείς αλλά ούτε και ο σύντροφος σας τη σεξουαλική εμπειρία. Χάνετε την αυτοπεποίθηση σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και στο τέλος μειώνεται και η διάθεσή σας για συνεύρεση. Τώρα υπάρχει λύση στο πρόβλημα και αποκαλείται “Vagina Designer”.
Η καινοτομία στη νέα αυτή τεχνική, που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Dr.Naoum, έγκειται στο ότι μπορείτε να απολαύσετε ορατά αποτελέσματα σε αιδοιοπλαστική και κολποπλαστική, χωρίς να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Ο Dr.Naoum και η ομάδα του σας προσφέρουν μη επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές για την ολική αναδόμηση της «ευαίσθητης» περιοχής. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, έντονη ενόχληση.

Η επανάσταση στην πλαστική χειρουργική και η λύση στο πρόβλημα

Στην κλινική του Dr.Naoum, κύριο μέλημά του ίδιου και της ομάδας του, είναι να ενημερωθεί ο ασθενής για τις λύσεις που μπορεί να επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες του και να αποφασίσει ο ίδιος τι του ταιριάζει. Υπάρχει πληθώρα χειρουργικών αλλά και μη χειρουργικών επεμβάσεων που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα για να επανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας για την «ευαίσθητη» περιοχή να επηρεάζουν την ψυχολογία και την καθημερινότητα σας. Ανανεώστε τον εαυτό σας με ασφάλεια, άνεση και επαγγελματισμό, με μια επίσκεψη στην κλινική του Dr.Naoum.