Τα μεγάλα χείλη είναι ένα αισθητικό και όχι μόνο ζήτημα, το οποίο απασχολεί πολλές γυναίκες.

Αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών παρατηρούν στον εαυτό τους σημαντικές αλλαγές με το πέρασμα του χρόνου και μία εξ αυτών είναι η αλλαγή στην «ευαίσθητη» περιοχή τους. Συγκεκριμένα, όσο τα χρόνια περνούν, τα χείλη χάνουν την ελαστικότητα και τον όγκο τους. Με τον όρο μεγάλα χείλη, αναφερόμαστε στις εξωτερικές πτυχές του δέρματος, πλευρικά πάνω από την κλειτορίδα.

Η διαφοροποίηση στο συγκεκριμένο σημείο, επέρχεται μετά από βιολογικές αλλαγές (εφηβεία, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση) ή εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Σε ό,τι αφορά τις βιολογικές αλλαγές γενικότερα, το πέρασμα του χρόνου και η μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων από το σώμα θα επηρεάσει σημαντικά την εικόνα που έχουν τα μεγάλα χείλη σας. Αντίστοιχα, όταν μιλάμε για εξωτερικούς παράγοντες, αναφερόμαστε σε χρήση συγκεκριμένων ενδυμάτων ή σε κάποια λοίμωξη.

Η εικόνα της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί αναμφισβήτητα ιδιαίτερο ζήτημα για κάθε γυναίκα. Η Αισθητική Γυναικολογία, έχει εξελιχθεί αρκετά και πλέον υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για να επιστρέψετε στην πρότερη εικόνα σας. Ειδικότερα, αναφερόμαστε σε μία εξαιρετική μη χειρουργική εναλλακτική θεραπεία, μέσω της οποίας θα «διορθώσετε» τη συγκεκριμένη περιοχή στο σώμα σας.

Σύστημα INTIMA PLASMA για τα μεγάλα χείλη

Το σύστημα INTIMA PLASMA, είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική μέθοδος θεραπείας  για τα μεγάλα χείλη. Η θεραπεία, αποτελεί μία ακριβή και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο, η οποία επιτυγχάνει την αναζωογόνηση του δέρματος, την αναγέννηση του κολλαγόνου και την αναδιαμόρφωση της περιοχής. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί, ανεξαρτήτως της ηλικίας της ασθενούς ή της ύπαρξης άλλων προβλημάτων υγείας.

Η λειτουργία του INTIMA PLASMA

Η θερμική διάσπαση ή η θερμική βλάβη από το INTIMA PLASMA, διασπά τις πρωτεΐνες στο δέρμα, ενθαρρύνει την αναγέννηση των ιστών, διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και προκαλεί συστολή των ιστών.

Το INTIMA PLASMA είναι μια γεννήτρια πλάσματος. Κατά την εφαρμογή του δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, που μοιάζει με μικρό κεραυνό και εξατμίζει τα υγρά των επιφανειακών ιστών, χωρίς όμως η θερμότητα που προκαλείται από το μικρό «κεραυνό», να διεισδύει στους ιστούς. Μέσω αυτής της εξάτμισης των υγρών, οι ελαστικές ίνες του δέρματος μικραίνουν και αυξάνουν το πάχος τους και έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα το «lifting» στα μεγάλα χείλη.

Οφέλη της μη χειρουργικής μεθόδου για τα μεγάλα χείλη

Πλεονεκτήματα της μεθόδου INTIMA PLASMA, είναι πως δεν πραγματοποιούνται χειρουργικές τομές και ράμματα. Η διάρκεια της θεραπείας, υπολογίζεται σε μόλις 20 λεπτά, ενώ για την αποφυγή ενοχλήσεων, εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική αλοιφή και δεν απαιτείται ειδική φαρμακευτική αγωγή μετά τη θεραπεία. Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, απαιτούνται 1 έως 3 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάστημα ενός μήνα. Η συγκεκριμένη θεραπεία, είναι απολύτως ασφαλής και έχει σταθερά αποτελέσματα που είναι ορατά ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μεγάλα χείλη του αιδοίου, αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του γυναικείου σώματος που συνδέεται άμεσα με τη γυναικεία σεξουαλική εμπειρία αλλά και την αναπαραγωγική λειτουργία. Παράλληλα,  συμβάλλουν στην προστασία και στη διατήρηση της υγείας του ευαίσθητου αυτού τμήματος του σώματος, ενώ είναι απολύτως φυσιολογικό η εμφάνισή τους να ποικίλει. Εξίσου φυσιολογικό όμως είναι και η εικόνα τους να μην σας ικανοποιεί, με αποτέλεσμα να επιθυμείτε να παρέμβετε.

Επισκεφθείτε τον Δρ. Νίκο Ναούμ με πολυετή εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στην πραγματοποίηση επεμβάσεων για την αποκατάσταση λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με ένα κλικ εδώ!