λεύκανση αιδοίου

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Η γεννητική περιοχή είναι πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση των γυναικών και για αυτό πολλές είναι εκείνες που επιλέγουν τη λεύκανση αιδοίου. Η περιοχή του αιδοίου, αλλά και η πρωκτική περιοχή, είναι πιθανό όσο περνούν τα χρόνια να αλλάζουν χρώμα – να σκουραίνουν. Αυτό μπορεί να προκαλεί αισθήματα ανασφάλειας στη γυναίκα και γενικότερα να συμβάλει στην εμφάνιση προβλημάτων στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

  Πριν από τη θεραπεία για τη λεύκανση αιδοίου:

  Πριν από τη λεύκανση αιδοίου, θα προηγηθεί ένα ραντεβού με τον γυναικολόγο. Εκείνος θα σας κάνει διάφορες ερωτήσεις, ώστε να διαπιστώσει τι ακριβώς σας απασχολεί και τι περιμένετε από την θεραπεία. Στόχος είναι το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί πλήρως. Για αυτό, και η προσέγγιση είναι πάντοτε εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

  Πριν από το προγραμματισμένο σας ραντεβού για τη λεύκανση αιδοίου, θα πρέπει να αποφύγετε την κολπική διείσδυση για 2 – 3 ημέρες.

  Μετά τη θεραπεία για τη λεύκανση αιδοίου:

  Μετά το τέλος της διαδικασίας, το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Θα χρειαστεί να παραμείνετε στο ιατρείο για περίπου 1 ώρα, όπου θα είστε υπό την επίβλεψη του ιατρού και της ομάδας του. Ύστερα, μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

  Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το να αποφύγετε την έντονη σωματική άθληση για 3 – 4 ημέρες.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Μετά από πόσο καιρό μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;

  Η επιστροφή στην εργασία σας μπορεί να γίνει άμεσα, ακόμη και την ίδια ημέρα, εάν το επιθυμείτε. Ακόμα και αν μεταβαίνετε στην εργασία σας με το αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην οδήγηση.

  Τι πρέπει να προσέξω όταν επιστρέψω στο σπίτι;

  Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, κάντε ό,τι συνηθίζετε να κάνετε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Φροντίστε για την υγιεινή της περιοχής και απολαύστε έναν ήσυχο ύπνο. Ούτως ή άλλως, η θεραπεία για τη λεύκανση αιδοίου είναι τελείως ακίνδυνη και δεν θα νιώσετε καμία ενόχληση στην γεννητική περιοχή.

  Ο Δρ. Νίκος Ναούμ και η ομάδα του θα σας δώσουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένετε μετά τη θεραπεία. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών χωρίς έννοιες.

  Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Αισθητική Γυναικολογία και έχει αποσπάσει πλήθος διακρίσεων και βραβείων για το έργο του. Σήμερα, διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και ανώτατο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Γυναικολογίας (ESAG). Στόχος του είναι να προσφέρει την κατάλληλη θεραπεία που θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Επικοινωνήστε μαζί του για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644