Οι ιατρικοί και αισθητικοί λόγοι για την πλαστική αιδοίου

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για την πλαστική αιδοίου και οι πιο συνηθισμένες αιτίες που κάνουν τις γυναίκες να την επιλέξουν.

Το αιδοίο μίας γυναίκας είναι ταυτισμένο με τη θηλυκή της φύση και τη θηλυκή της ταυτότητα. Συνεπώς, έχει άμεση σύνδεση με πολλές πτυχές της ζωής της. Ξεκινώντας από την υγεία, το αιδοίο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ώστε να μην προκύψουν προβλήματα, όπως είναι οι λοιμώξεις. Παρόλα αυτά, ορισμένα ζητήματα έχουν να κάνουν με την ανατομία του αιδοίου και μπορούν αν επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή αλλά και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Όχι απαραίτητα το πως δείχνει το αιδοίο μίας γυναίκας αλλά σίγουρα το πως αντιλαμβάνεται την όψη του, μπορεί να έχει επίπτωση στην ψυχολογία της. Κατά συνέπεια, η καλή υγεία και εμφάνιση του αιδοίου μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για μια γυναίκα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητοι οι τακτικοί γυναικολογικοί έλεγχοι, η πειθαρχία στους κανόνες υγιεινής, η φροντίδα και η περιποίηση του.

Λίγα λόγια για την πλαστική αιδοίου

Η πλαστική αιδοίου αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό τομέα της αισθητικής και της υγείας που μπορεί να λύσει λειτουργικά προβλήματα και να βελτιώσει την εμφάνιση του αιδοίου. Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, τα θέματα που σχετίζονται με τη γενετήσια περιοχή μιας γυναίκας και κατ’ επέκταση τη σεξουαλική της ζωή αποτελούν ταμπού. Μάλιστα, οι περισσότερες γυναίκες δε διστάζουν μόνο να συζητήσουν αυτά τα θέματα αλλά και να ζητήσουν ιατρικές συμβουλές σχετικά με τις ανησυχίες τους. Πέρα από τις ιδιομορφίες που ενδέχεται να έχει το αιδοίο μιας γυναίκας, το δέρμα και ο ιστός στα χείλη του αιδοίου αλλάζουν με την πάροδο του χρόνο, όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σώμα. Η γήρανση, η κληρονομικότητα αλλά και ο τοκετός είναι παράγοντες που συμβάλουν στη χαλάρωση, την ξηρότητα και την εμφάνιση πτυχών στο αιδοίο.

Ο Dr.Naoum και η ομάδα του προσφέρουν, εκτός από κορυφαία αποτελέσματα στην αιδοιοπλστική, ασφαλείς και μη επεμβατικές θεραπευτικές επιλογές για την ανανέωση, τη σύσφιξη και τη βελτίωση της εμφάνισης της «ευαίσθητης» περιοχής της γυναίκας με ελάχιστη ενόχληση και χωρίς να χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης. Με άλλα λόγια, επανασχεδιάζουν επιστημονικά την περιοχή.

Κοινά προβλήματα της «ευαίσθητης» περιοχής

Οι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην πλαστική αιδοίου είναι λειτουργικοί και αισθητικοί.

Η εμφάνιση του αιδοίου δημιουργεί σε πολλές γυναίκες αμηχανία. Αυτό έχει να κάνει με την τάση για ολική αποτρίχωση που επιτρέπει στη γυναίκα να εκθέτει τη συγκεκριμένη περιοχή σε πλήρη θέαση στις ερωτικές της στιγμές. Η αμηχανία ενδέχεται να έχει να κάνει με τα υπερμεγέθη εξωτερικά χείλη, τα υπερβολικά μικρά ή λεπτά εσωτερικά χείλη, το προβληματικό μέγεθος της αναλογίας μικρών και μεγάλων χειλέων, το ανομοιόμορφο σχήμα αιδοίου με έλλειψη συμμετρίας και την έλλειψη συνολικού όγκου. Η αιδοιοπλαστική εφαρμόζεται κυρίως σε περιπτώσεις ανομοιομορφίας, ασυμμετρίας ή υπερτροφίας εσωτερικών χειλέων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γυναικολόγος προχωρά στη μείωση του όγκου τους, ώστε να επιτευχθεί συμμετρία. Παράλληλα, στόχος είναι ν’ αποκατασταθεί το περίγραμμα των χειλέων και να αποκτήσουν ένα πιο φωτεινό και υγιές χρώμα.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, μπορεί να εμφανιστούν πόνος ή ενόχληση στις χειλικές περιοχές μιας γυναίκας. Καθώς τα συμπτώματα και οι αιτίες ποικίλλουν, είναι σημαντικό για τη γυναίκαι να μοιραστεί την ανησυχία της ώστε ν’ ακολουθήσει μια λεπτομερής εξέταση κι έπειτα να επιλέξει από κοινού με τον γιατρό την καλύτερη λύση.

Η τεχνική one-cut που εφαρμόζει κατά κύριο λόγο ο γιατρός είναι μια ειδική χειρουργική τεχνική, η οποία – με μια μόνο τομή – αποκαθιστά την εικόνα και λειτουργικότητα του αιδοίου, συμβάλλοντας στην αναδιαμόρφωση των ανεπιθύμητων δυσμορφιών απολύτως ανώδυνα και χωρίς σημάδια.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πως αυτό που θεωρείται «φυσιολογικό» αιδοίο διαφέρει για κάθε γυναίκα. Συνεπώς, αν εσείς η ίδια δεν αισθάνεστε αυτοπεποίθηση με την εικόνα του αιδοίου σας είναι βοηθητικό να ζητήσετε τη συμβουλή του Dr Naoum ο οποίος είναι πρωτοπόρος στις διαδικασίες αναζωογόνησης και χειρουργικής αποκατάστασης των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν.