Αιδοιοπλαστική στην εφηβεία

Η σεξουαλική απελευθέρωση δεν ήταν πάντα δεδομένη. Σήμερα όμως ξέρουμε πως οι γυναίκες έχουν αποδεχτεί το σώμα τους και διεκδικούν ουσιαστικά την ερωτική ικανοποίηση.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Στην εποχή της ισότητας η σχέση με το σώμα μας είναι ανοιχτή και επιθυμία της σωματικής ικανοποίησης δεν έχει φύλο. Οι γυναίκες γνωρίζουν την ανατομία τους και ενημερώνονται για τις ιατρικές μεθόδους που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.

  • Γιατί η ιατρική κοσμητική γυναικολογία είναι ο κλάδος του μέλλοντος;
   •    Είναι γνωστό πως η γυναικεία ανατομία μπορεί να παρουσιάσει δυσμορφίες ακόμα και εκ γενετής.
   •    Τα γεννητικά όργανα υφίστανται καταπονήσεις με τις γέννες και με τις γυναικολογικές επεμβάσεις.
   •    Με τα χρόνια όλες λίγο πολύ θα παρατηρήσουμε συμπτώματα χαλάρωσης του κόλπου.
   •    Με την εμμηνόπαυση και τις ορμονικές μεταβολές η πιθανότητα ακράτειας αυξάνεται.

  Ποιές είναι οι επεμβάσεις που βελτιώνουν την ανατομία της γεννητικής περιοχής και επιτρέπουν την απρόσκοπτη σωματική απόλαυση;

  Αιδοιοπλαστική
  Υπάρχει ο όρος «Πόδι της καμήλας» για να περιγράψει τη δυσμορφία στην έξω γεννητική περιοχή. Διογκωμένα χείλη, μικρή ή υπερμεγέθης κλειτορίδα, δυσαναλογίες στα έσω και έξω χείλη αποδίδουν ένα δυσάρεστο οπτικά σύνολο, κυρίως όμως προκαλούν πόνο και εμποδίζουν την ερωτική επαφή. Το αναίμακτο χειρουργείο αποκατάστασης δίνει τέλος στο πρόβλημα της ερωτικής ικανοποίησης που νιώθουν όσες γυναίκες έχουν διαγνωστεί με αυτή τη δυσμορφία.  Ο εξειδικευμένος γιατρός που κάνει την μικροεπέμβαση κινείται με απόλυτη ακρίβεια για να ξανασχηματίσει την έξω γεννητική περιοχή χωρίς να πειράξει τις νευρικές απολήξεις. Έτσι μετά το χειρουργείο η ασθενής δε θα νιώσει πόνο, θα αποθεραπευτεί σε σύντομο χρόνο και όταν έρθει πάλι σε ερωτική επαφή θα μπορεί να απολαύσει το σώμα της χωρίς ταμπού.

  Κολποπλαστική
  Συζήτηση – ταμπού, η χαλάρωση του κόλπου μετά από μία, δύο, τρεις γέννες. Δε χρειάζεται να κρύβετε την απογοήτευσή σας ως ζευγάρι όταν μετά  τις γέννες ούτε εσείς ούτε ο άντρας σας νιώθετε την έντονη απόλαυση που βιώνατε παλιότερα. Μια ενημερωτική συζήτηση με τον ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό θα σας δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να ξαναβρείτε τα ανατομικά χαρακτηριστικά που είχε ο κόλπος πριν τους τοκετούς ή κατά τα νεανικά χρόνια. Το ενδοκολπικό, αναίμακτο χειρουργείο έχει στόχο να μικρύνει τη διάμετρο του κόλπου χωρίς να βλάψει τις νευρικές απολήξεις που προκαλουν συναισθήματα απόλαυσης και κορύφωσης. Με αυτή τη μέθοδο αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά και η ακράτεια που επίσης μπορεί να χαλάσει τις ερωτικές σας στιγμές.

  Κοινοποίηση του άρθρου