Πλαστική αιδοίου

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Το αιδοίο της κάθε γυναίκας είναι σήμα κατατεθέν για τη θηλυκότητά της. Όμως, με το πέρασμα των χρόνων η ευαίσθητη περιοχή υφίσταται αλλαγές που προκαλούν δυσμορφίες. Έτσι, οι γυναίκες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους. Η επανορθωτική- κοσμητική γυναικολογία διαθέτει στη φαρέτρα της την κατάλληλη θεραπεία για την αποκατάσταση της εικόνας του αιδοίου, την πλαστική αιδοίου.

  Οι γυναίκες πια δεν ντρέπονται να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό για να προχωρήσουν σε μια αισθητική επέμβαση. Γι’ αυτό το λόγο η πλαστική αιδοίου είναι μια από τις πιο διάσημες επεμβάσεις παγκοσμίως.

   

  Για ποιους λόγους μια γυναίκα πραγματοποιεί πλαστική αιδοίου;

  Οι λόγοι που μια γυναίκα επιλέγει να προχωρήσει στην επέμβαση αυτή  μπορεί να είναι είτε αισθητικοί, είτε λειτουργικοί. Πέρα από την αισθητική, πολλές δυσμορφίες προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητα των γυναικών και τις ταλαιπωρούν σε μεγάλο βαθμό.

  Οι περιπτώσεις στις οποίες εφαρμόζεται συνήθως  είναι οι παρακάτω:

  • Υπετροφία χειλέων (μεγάλων ή μικρών)
  • Ασυμμετρία χειλέων
  • Χαλάρωση δερματικού ιστού στην περιοχή του αιδοίου
  • Πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή λόγω δυσμορφιών του αιδοίου

   

  Πλαστική αιδοίου- Διαδικασία επέμβασης

  Η πλαστική αιδοίου είναι μια επέμβαση που πρέπει να διενεργείται από έναν έμπειρο χειρουργό γυναικολόγο εξειδικευμένο στην κοσμητική  και επανορθωτική γυναικολογία που να γνωρίζει εν τω βάθει την ανατομία της ευαίσθητης περιοχής. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία ή με τοπική αναισθησία και μέθη.

  Ο Δρ. Ναούμ εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνική πλαστικής αιδοίου, την τεχνική onecut. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Δρ. Ναούμ στην Ελλάδα και είναι εξαιρετικά πρωτοποριακή, αφού συνδυάζει τέσσερις επεμβάσεις σε μία. Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα είναι αυτές της αιδιοπλαστικής, κολποπλαστικής, περινεοπλαστικής και πλαστικής κλειτορίδας.

  Έτσι, η αισθητική του αιδοίου και η λειτουργικότητα του αποκαθίσταται με μια μόνο τομή. Η επέμβαση διαρκεί 1 με 2 ώρες και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι της.

   

  Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο one-cut;

  Η πρωτοποριακή μέθοδος αυτή έχει πολλά οφέλη και έρχεται να αντικαταστήσει την παραδοσιακή πλαστική αιδοίου με νυστέρι. Τα πλεονεκτήματά της είναι:

  • Σε ένα χειρουργείο μπορούν να εφαρμοστούν 4 επεμβάσεις
  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Γρηγορότερη έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας
  • Απουσία πόνο μετεγχειρητικά

   

  Μετεγχειρητικές οδηγίες

  Μετά την πλαστική αιδοίου ίσως η ασθενής εμφανίσει ένα μικρό πρήξιμο στην περιοχή, το οποίο υποχωρεί σταδιακά. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγει έντονες δραστηριότητες για 7-10 ημέρες και τη σεξουαλική δραστηριότητα για περίπου 20-25 ημέρες.  Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από 20 περίπου μέρες.

   

  Ο Δρ. Νίκος Ναούμ, έμπειρος γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Επανορθωτική – Κοσμητική Γυναικολογία, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για την πλαστική αιδοίου. Ο Δρ. Ναούμ είναι ο πλέον κατάλληλος για τα αισθητικά ζητήματα της ευαίσθητης περιοχής και όχι μόνο.

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά την πλαστική αιδοίου.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644