Aθήνα: (+30) 2108835100 | Θεσσαλονίκη: (+30) 2310244644|info@drnikosnaoum.com
Ανανέωση Αιδοίου2021-08-06T14:12:13+03:00
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

Η ανανέωση αιδοίου αποτελεί μια λύση απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Είναι γεγονός πως με την πάροδο του χρόνου το σώμα αλλάζει. Για πολλές γυναίκες, η ηλικία που αυξάνει καθώς κι ο φυσιολογικός τοκετός επηρεάζουν την ελαστικότητα του αιδοίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες στη συγκεκριμένη περιοχή να χάνουν την τονικότητα τους. Η φυσική αυτή εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης, ενδεχομένως και για τους δυο συντρόφους. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η απώλεια της αυτοπεποίθησης της γυναίκας και ως εκ τούτου η κακή ψυχολογία της.

Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν πως η κολπική ξηρότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί, για αυτό δεν συμβουλεύονται κάποιον ειδικό. Είναι σημαντικό, όμως, να επισημάνουμε πως η ξηρότητα στην περιοχή μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με σύγχρονες μεθόδους χωρίς τη χρήση ορμονών. 

Δρ. Νίκος Ναούμ

Συνήθως, η ανανέωση αιδοίου είναι πιο απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης ή την προεμμηνόπαυση. Αυτό συμβαίνει, διότι τότε εμφανίζεται κολπική ξηρότητα ή ατροφία του κόλπου. Ωστόσο, η ανανέωση της περιοχής του αιδοίου είναι λύση και για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας που αντιμετωπίζουν πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή συχνές κολπικές λοιμώξεις.

 

Πώς γίνεται η ανανέωση αιδοίου;

Η θεραπεία για την ανανέωση αιδοίου είναι ανώδυνη και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Για την επέμβαση χρησιμοποιείται το τελευταίας γενιάς κολπικού laser CO2. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν μηχανήματα όπως το HIFU (High Frequency Ultra Sound). Φυσικά, ο ιατρός θα αποφασίσει ποιες μέθοδοι θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

 

Τι επιτυγχάνεται με την ανανέωση αιδοίου;

Με την ανανέωση αιδοίου επιτυγχάνεται μια πιο νεανική εμφάνιση της περιοχής αλλά και ταυτόχρονα γίνεται επαναφορά στην ελαστικότητα των μυών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα να απολαμβάνει πάλι τη θηλυκότητά της και την ερωτική της ζωή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες ή επεμβάσεις;

Πολλές φορές, οι γυναίκες που επισκέπτονται το ιατρείο του Δρ. Ναούμ εκφράζουν παραπάνω από ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την εμφάνιση και λειτουργικότητα της περιοχής. Έτσι, ο ιατρός έχει μελετήσει αυτές τις περιπτώσεις και μπορεί να προτείνει τη διενέργεια άλλων θεραπειών ή επεμβάσεων την ώρα της ανανέωσης αιδοίου. Ενδεικτικά αναφέρονται:

 

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία ανανέωσης αιδοίου, τότε αξίζει να επικοινωνήσετε με Δρ. Νίκο Ναούμ. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Αισθητική και Επανορθωτική Γυναικολογία και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο. Μάλιστα, είναι ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα τις έννοιες αιδοιοπλαστική και ανανέωση αιδοίου. Μέχρι σήμερα, τον έχουν εμπιστευθεί πολλές γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού με τον εξειδικευμένο γυναικολόγο!

Ανανέωση Αιδοίου

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Γλυφάδα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:43:04+03:00

Σε γυναίκες που βρίσκονται στην προεμμηνόπαυση και εμμηνόπαυση, που συχνά παρατηρείται ξηρότητα ή ατροφία του κόλπου, πράγμα που δυσκολεύει τη σεξουαλική συνεύρεση. Επίσης, συστήνεται σε γυναίκες που κατά τη σεξουαλική επαφή εμφανίζουν πόνο (λειτουργική δυσπαρευνία) ή ατροφία των χειλέων του αιδοίου. Τέλος, η θεραπεία εφαρμόζεται και σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συχνά κολπικές λοιμώξεις.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2019-06-04T14:42:33+03:00

Η ανανέωση κόλπου μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες ή επεμβάσεις για τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής. Τέτοιες είναι η λεύκανση αιδοίου/πρωκτού, ανανέωση μεγάλων χειλέων με μεταφορά αυτόλογου λίπους ή υαλουρονικού οξέως, διεύρυνση G-Spot, αιδοιοπλαστική.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-04T14:41:35+03:00

Η θεραπεία δε συστήνεται σε γυναίκες με διαταραχές πήξης του αίματος, που λαμβάνουν αντιπηκτική θεραπεία, πάσχουν από διαβήτη ή έχουν ενεργή φλεγμονή στην περιοχή (π.χ. έρπης).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-04T14:41:03+03:00

Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Συνίσταται, ωστόσο, αποχή από σεξουαλικές δραστηριότητες για τις πρώτες τρεις ημέρες μετά τη θεραπεία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-04T14:40:25+03:00

Με τη θεραπεία επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ προοδευτικά δημιουργείται νέο επιθήλιο. Το σπουδαιότερο απ΄ όλα βέβαια είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:38:47+03:00

Η επέμβαση είναι απολύτως ανώδυνη.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:37:01+03:00

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα και γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο ιατρείο μας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:35:05+03:00

Η επέμβαση γίνεται με τη χρήση κολπικού laser CO2 τελευταίας γενιάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται παράλληλη χρήση του μηχανήματος HIFU (High Frequency Ultra Sound) ή της κολπικής μηχανής RF (Radio Frequency). Τον συνδυασμό τους τον αποφασίζει ο γιατρός, ανάλογα με την περίπτωση της καθεμιάς γυναίκας.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-04T14:32:18+03:00

Η επέμβαση συνήθως πραγματοποιείται σε γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση που παρατηρούν ξηρότητα – ατροφία κόλπου. Επίσης κατά τη σεξουαλική επαφή εμφανίζουν πόνο (λειτουργική δυσπαρευνία) ή ατροφία των χειλέων ή αντιμετωπίζουν συχνά κολπικές λοιμώξεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη

Προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας 30-60 λεπτών με έναν συνεργάτη μας. Εκεί θα συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι θα θέλετε να επιτύχετε. Μέσα από την πρώτη αυτή συνάντηση θα μιλήσετε για το πρόβλημά σας και θα σας προταθούν λύσεις. Είναι μια πρώτη συζήτηση, προκειμένου να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες της θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, παίρνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες. Το πρώτο αυτό βήμα σάς προσφέρεται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, να μιλήσετε με τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, ο συνεργάτης μας θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αυτής της συνάντησης.

Συμβουλευτική με τον χειρουργό σας

Το επόμενο βήμα θα είναι η προσωπική συνάντηση με τον ειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Νικόλαο Ναούμ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής, ο γιατρός θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει μια αναλυτική ιατρική εκτίμηση για εσάς. Ακόμη θα συζητήσει για αυτό που σας απασχολεί, για τις προσδοκίες σας και το αποτέλεσμα που μια θεραπεία/επέμβαση μπορεί να φέρει. Η πλήρης εξατομικευμένη προσέγγιση, με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αποτελεί για τον Δρ. Ναούμ απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ιατρική πράξη προταθεί και πραγματοποιηθεί. Το κόστος της συμβουλευτικής αυτής συνάντησης με τον γιατρό αφαιρείται από το συνολικό κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης ακολουθήσει στη συνέχεια.

Θεραπεία – Επέμβαση

Την ημέρα της θεραπείας ή επέμβασης θα σας υποδεχθεί η βοηθός του Δρ. Ναούμ, η οποία θα φροντίσει όλα να γίνουν με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εμπειρία. Ο Δρ. Ναούμ θα σας εξηγήσει για ακόμα μια φορά την όλη διαδικασία και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε σχετικά με την ιατρική πράξη που θα ακολουθήσει.

Ανάρρωση 
Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα αναρρώσετε για όσο χρειαστεί στην κλινική μας και υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του προσωπικού μας. Εφόσον όλες οι θεραπείες και τα χειρουργεία επιτρέπουν την επιστροφή στο σπίτι την ίδια ημέρα, να υπολογίσετε ότι η μέγιστη διάρκεια παραμονής σας, μετά το πέρας της θεραπείας, δε θα ξεπεράσει τις 2-3 ώρες. Πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, σχετικά με τους περιορισμούς (αν υπάρχουν) και την προσοχή που πρέπει να δοθεί στην υγιεινή της περιοχής.

Φροντίδα και υποστήριξη μετά τη θεραπεία /χειρουργείο

Η παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα που μας έχει εμπιστευτεί δεν τελειώνει με το πέρας της θεραπείας. Αντιθέτως, τότε ξεκινάει. Μετά τη θεραπεία ή το χειρουργείο, θα οριστεί μια σειρά από συναντήσεις με τον Δρ. Ναούμ για να παρακολουθεί ότι όλα εξελίσσονται όπως πρέπει. Πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις σας, υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για εσάς που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, όπου εξειδικευμένος συνεργάτης μας απαντά σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Φυσικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, ακόμα και ο ίδιος ο Δρ. Ναούμ θα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Go to Top