Ανανέωση Αιδοίου

Ανανέωση Αιδοίου2024-01-22T15:53:24+02:00
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

Η ανανέωση αιδοίου αποτελεί μια λύση απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Είναι γεγονός πως με την πάροδο του χρόνου το σώμα αλλάζει. Για πολλές γυναίκες, η ηλικία που αυξάνει καθώς κι ο φυσιολογικός τοκετός επηρεάζουν την ελαστικότητα του αιδοίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες στη συγκεκριμένη περιοχή να χάνουν την τονικότητα τους. Η φυσική αυτή εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης, ενδεχομένως και για τους δυο συντρόφους. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η απώλεια της αυτοπεποίθησης της γυναίκας και ως εκ τούτου η κακή ψυχολογία της.

Συνήθως, η ανανέωση αιδοίου είναι περισσότερο απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης ή την προεμμηνόπαυση. Αυτό συμβαίνει, διότι τότε εμφανίζεται κολπική ξηρότητα ή ατροφία του κόλπου. Ωστόσο, η ανανέωση της περιοχής του αιδοίου είναι λύση και για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας που αντιμετωπίζουν πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή ή συχνές κολπικές λοιμώξεις.

Πώς γίνεται η ανανέωση αιδοίου;

Η θεραπεία για την ανανέωση αιδοίου είναι ανώδυνη και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Για την επέμβαση χρησιμοποιείται το τελευταίας γενιάς κολπικού laser CO2. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν μηχανήματα όπως το HIFU (High Frequency Ultra Sound). Φυσικά, ο ιατρός θα αποφασίσει ποιες μέθοδοι θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Τι επιτυγχάνεται με την ανανέωση αιδοίου;

Με την ανανέωση αιδοίου επιτυγχάνεται μια πιο νεανική εμφάνιση της περιοχής αλλά και ταυτόχρονα γίνεται επαναφορά στην ελαστικότητα των μυών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται σε κάθε γυναίκα το δικαίωμα να απολαμβάνει πάλι τη θηλυκότητά της και την ερωτική της ζωή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες ή επεμβάσεις;

Πολλές φορές, οι γυναίκες που επισκέπτονται το ιατρείο του Δρ. Ναούμ εκφράζουν παραπάνω από ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την εμφάνιση και λειτουργικότητα της περιοχής. Έτσι, ο ιατρός έχει μελετήσει αυτές τις περιπτώσεις και μπορεί να προτείνει τη διενέργεια άλλων θεραπειών ή επεμβάσεων την ώρα της ανανέωσης αιδοίου. Ενδεικτικά αναφέρονται:

 

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια θεραπεία ανανέωσης αιδοίου, τότε αξίζει να επικοινωνήσετε με Δρ. Νίκο Ναούμ. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Αισθητική και Επανορθωτική Γυναικολογία και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο. Μάλιστα, είναι ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα τις έννοιες αιδοιοπλαστική και ανανέωση αιδοίου. Μέχρι σήμερα, τον έχουν εμπιστευθεί πολλές γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το δικό σας διαγνωστικό ραντεβού με τον εξειδικευμένο γυναικολόγο!

Ανανέωση Αιδοίου

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:43:04+03:00

Σε γυναίκες που βρίσκονται στην προεμμηνόπαυση και εμμηνόπαυση, που συχνά παρατηρείται ξηρότητα ή ατροφία του κόλπου, πράγμα που δυσκολεύει τη σεξουαλική συνεύρεση. Επίσης, συστήνεται σε γυναίκες που κατά τη σεξουαλική επαφή εμφανίζουν πόνο (λειτουργική δυσπαρευνία) ή ατροφία των χειλέων του αιδοίου. Τέλος, η θεραπεία εφαρμόζεται και σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συχνά κολπικές λοιμώξεις.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ / ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ2019-06-04T14:42:33+03:00

Η ανανέωση κόλπου μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες ή επεμβάσεις για τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής. Τέτοιες είναι η λεύκανση αιδοίου/πρωκτού, ανανέωση μεγάλων χειλέων με μεταφορά αυτόλογου λίπους ή υαλουρονικού οξέως, διεύρυνση G-Spot, αιδοιοπλαστική.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;2019-06-04T14:41:35+03:00

Η θεραπεία δε συστήνεται σε γυναίκες με διαταραχές πήξης του αίματος, που λαμβάνουν αντιπηκτική θεραπεία, πάσχουν από διαβήτη ή έχουν ενεργή φλεγμονή στην περιοχή (π.χ. έρπης).

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;2019-06-04T14:41:03+03:00

Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Συνίσταται, ωστόσο, αποχή από σεξουαλικές δραστηριότητες για τις πρώτες τρεις ημέρες μετά τη θεραπεία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;2019-06-04T14:40:25+03:00

Με τη θεραπεία επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ προοδευτικά δημιουργείται νέο επιθήλιο. Το σπουδαιότερο απ΄ όλα βέβαια είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

ΠΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:38:47+03:00

Η επέμβαση είναι απολύτως ανώδυνη.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:37:01+03:00

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα και γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο ιατρείο μας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ;2019-06-04T14:35:05+03:00

Η επέμβαση γίνεται με τη χρήση κολπικού laser CO2 τελευταίας γενιάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται παράλληλη χρήση του μηχανήματος HIFU (High Frequency Ultra Sound) ή της κολπικής μηχανής RF (Radio Frequency). Τον συνδυασμό τους τον αποφασίζει ο γιατρός, ανάλογα με την περίπτωση της καθεμιάς γυναίκας.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ;2019-06-04T14:32:18+03:00

Η επέμβαση συνήθως πραγματοποιείται σε γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση που παρατηρούν ξηρότητα – ατροφία κόλπου. Επίσης κατά τη σεξουαλική επαφή εμφανίζουν πόνο (λειτουργική δυσπαρευνία) ή ατροφία των χειλέων ή αντιμετωπίζουν συχνά κολπικές λοιμώξεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Φόρμα Επικοινωνίας

Go to Top