Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η ετήσια επιθεώρηση για τα πρότυπα ISO: 9001:2015 και ISO: 27001:2013 που η γυναικολογική κλινική του δρ.Ναούμ κατέχει από το 2018.Η κλινική Επανορθωτικής Γυναικολογίας του δρ.Ναούμ είναι η μοναδική πιστοποιημένη στην Ελλάδα κατά τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO: 9001:2015 και ISO: 27001:2013.

Κατά την περίοδο ελέγχου εξετάσθηκαν τα μέσα και οι μέθοδοι για την κατανόηση του Οργανισμού και του πλαισίου λειτουργίας του, των αναγκών και των προσδοκιών των ενδιαφερομένων μερών καθώς και η αναγνώριση των συναρτώμενων εσωτερικών και εξωτερικών παραμέτρων.
Η συγκεκριμένη ανάληψη του βάρους συντονισμού και διατήρησης των συγκεκριμένων προτύπων προέκυψε για την ικανοποίηση της ανάγκης των γυναικών που επισκέπτονται το ιατρείο, προκειμένου να αισθανθούν ασφάλεια από το επίπεδο του σχεδιασμού, ανάπτυξης νέων ιατρικών τεχνικών και υπηρεσιών έως την φροντίδα της ασθενούς μετά την θεραπεία ή την επέμβαση που θα υποβληθεί.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο δρ. Ναούμ ανακοίνωσε την αποκλειστική εφαρμογή στο ιατρείο του, της τεχνολογίας INTIMA PLASMA που είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική μέθοδος θεραπείας στα μεγάλα χείλη του αιδοίου. Το INTIMA PLASMA είναι μια ακριβής και ελεγχόμενη μέθοδος θεραπείας για την αναζωογόνηση του δέρματος , την αναγέννηση του κολλαγόνου και την αναδιαμόρφωση της περιοχής. Η θερμική διάσπαση ή η θερμική βλάβη από το INTIMA PLASMA διασπά τις πρωτεΐνες στο δέρμα, ενθαρρύνει την αναγέννηση των ιστών, διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών και προκαλεί συστολή των ιστών (αποτέλεσμα σύσφιξης του δέρματος).