Ο Γυναικολόγος-Χειρουργός  dr Νίκος Ναούμ βραβεύτηκε για την ενεργό ψηφιακή του παρουσία σε θέματα ενημέρωσης των ασθενών σχετικά με την  Επανορθωτική και Κοσμητική  Γυναικολογία.

Τα Βραβεία Ιατρικής Ανανγνωρισιμότητας πραγματοποιήθηκαν  για 2η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και αποτελούν πλέον θεσμό στη χώρα μας. Η διοργάνωση της Τελετής  έγινε υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον Κλάδο της Υγείας.Η επιλογή των βραβευμένων Ιατρών έγινε από ειδικά συσταθείσα επιτροπή του Ινστιτούτου που αποτελείται από επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας, Φαρμακευτικών Εταιρειών καθώς και Συλλόγων Ασθενών.

Η βράβευση του dr Νίκου Ναούμ  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με παρουσιάστρια την κ.Έμυ Λιβανίου, δημοσιογράφο και Head of Special Editions στο Huffpost.gr.

Συγκεκριμένα η κ.Λιβανίου ανέφερε τα εξής:

“Βραβεύεται ο Γυναικολόγος Dr. Νίκος Ναούμ,  Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας.

Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί στις επεμβάσεις Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες να ανακτήσουν την θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή τους.

Με τη μεγάλη του εμπειρία στις ανάγκες και τις επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας, πρώτος στην Ελλάδα εισήγαγε το concept του Mom Makeover. Ο ίδιος και η επιστημονική του ομάδα φροντίζουν κάθε γυναίκα να απολαύσει τη μητρότητα απαλλαγμένη από τις αλλαγές που επιφέρουν η εγκυμοσύνη και ο τοκετός στο σώμα και στο πρόσωπό της.

Στόχος του Ιατρού είναι να γνωρίσουν όλες οι γυναίκες πόσο καθοριστικά μπορεί να συμβάλλει η Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και να προσφέρει, με τις πλέον καινοτόμες υπηρεσίες, ασφαλείς λύσεις για οτιδήποτε τις απασχολεί»