Γυναικεία Ακράτεια

Η αφοσίωση στη γυναίκα και στη φροντίδα της αποτελεί για εμάς πρωταρχικό μέλημα.

Έχοντας οδηγό μας τις ανάγκες και της επιθυμίες της πρωτοπορούμε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους για τα ασφαλέστερα και τα εντυπωσιακότερα αποτελέσματα. Επιστέγασμα των προσπαθειών μας αυτών αποτελεί η αναγνώρισή τους από τους πιο έγκυρους και αξιόπιστους φορείς σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο.

Στα πλαίσια αυτά, ο Κος Ναούμ – ως ο πρώτος και μοναδικός εξειδικευμένος στην Αισθητική Γυναικολογία στην Ελλάδα που εφαρμόζει τις μεθόδους “One Cut Technique” καθώς και “Vagitense“, βραβεύτηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στα SALUS INTEX AWARDS 2019 – Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΟΜΟΡΦΙΑ και στην κατηγορία “Διακρίσεις σε σπουδαίους γιατρούς που ξεχώρισαν με το επιστημονικό έργο τους και αποτελούν παράδειγμα καινοτόμου δραστηριότητας και συγγραφικού έργου”.

Παρακάτω ακολουθεί η ευχαριστήρια ομιλία του ίδιου του Κου Ναούμ κατά τη βράβευσή του στην εκδήλωση:

Θεωρώ πολύ σημαντική τη σημερινή εκδήλωση, επειδή αναγνωρίζονται προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλλουν ελληνικές εταιρίες, μέσα σ’ένα ελληνικό αλλά και διεθνές αντίξοο οικονομικό περιβάλλον. Και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να επιβραβεύονται εκείνες που προέρχονται από την ιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο πως στην Ελλάδα υπάρχουν εξαιρετικοί επιστήμονες και υπάρχει η δυνατότητα υψηλού επιπέδου παροχών υγείας.

Στην κλινική μας, Cosmetic Gynecology , βλέποντας την οικονομική κρίση ως ευκαιρία, επενδύσαμε στην εξωστρέφεια και την καινοτομία. Δίνοντας έμφαση σ΄ αυτούς τους 2 τομείς, προσθέσαμε και εμείς ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ πορείας του τόπου μας. Δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας και ενισχύσαμε την εισαγωγή Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας, αφού μας εμπιστεύονται γυναίκες από αρκετές χώρες του εξωτερικού, και κυρίως της Ευρώπης.

Τον περασμένο Ιούνιο, εγώ ο ίδιος προσωπικά πραγματοποίησα την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της μεθόδου Vagitense®, στο 4o Παγκόσμιο Συνέδριο της E.S.A.G., στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Μία μέθοδο που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα στην κλινική μας. Και μάλιστα, η μέθοδος αυτή αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία παγκοσμίως. Επιπλέον, πριν λίγες μέρες, στο 3ο Συνέδριο Αισθητικής Γυναικολογίας, στην Κωνσταντινούπολη, παρουσίασα την πρωτοποριακή μέθοδο “ONE CUT TECHNIQUE”, μια χειρουργική καινοτομία 4 επεμβάσεων σε 1, που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στην κλινική μας στην Ελλάδα.

Η κλινική μας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών για κάθε γυναίκα στο πιο σημαντικό μέρος του σώματός της, την «ευαίσθητη» περιοχή. Eίναι η μοναδική κλινική Αισθητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας στην Ελλάδα, πιστοποιημένη κατά τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας  ISO9001 και ΙSO27001.

Η γυναίκα μαζί μας αλλάζει και ανακτά την αυτοπεποίθησή της, τον προσωπικό – μυστικό της κόσμο. Στόχος μας η ενημερωμένη γυναίκα. Η συζήτηση με την κάθε γυναίκα και η «εκπαίδευσή» της επάνω στις λύσεις για ό,τι την απασχολεί είναι για εμάς το πρωταρχικό μέλημα, ώστε να αποφασίσει η ίδια τι ταιριάζει στις δικές τις επιθυμίες και ανάγκες. Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό και θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Δείτε το βίντεο της βράβευσης

Διαβάστε επίσης δημοσιεύματα με αφορμή τα βραβεία SALUS INTEX AWARDS 2019

Κοινοποίηση του άρθρου