Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών

O δρ Ναούμ ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας κλήθηκε να βραβεύσει στελέχη και επιστημονικό προσωπικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε εδώ ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Η σημερινή εκδήλωση είναι μια γιορτή για την ανάδειξη των καινοτομιών και των εξελίξεων στο χώρο της ομορφιάς, μια γιορτή για όλους τους επαγγελματίες .

Συμμετέχοντας στην κριτική επιτροπή των Βραβείων, τιμώμενος ως πρόσωπο αλλά και ως επαγγελματίας της υγείας, είμαι χαρούμενος που βλέπω να ενστερνίζονται όλο και περισσότεροι συνάδελφοι τις καινοτόμες και τολμηρές θα έλεγα πρακτικές, που εφαρμόσαμε στην Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία από το 2009  ως «πρωτεργάτες» της καθιέρωσης ενός κλάδου στη Γυναικολογία που θα έμελλε να αποτελέσει έναν από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της Υγείας .

Η προώθηση και η υποστήριξη των πρωτοποριακών λύσεων που προσφέρει η  Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι βοηθούν στην αξιοποίηση του ανθρώπινου επιστημονικού κεφαλαίου στην Ελλάδα αλλά και στην δημιουργία μιας εξωστρέφειας της χώρας μας που θα την βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη της οικονομίας της αλλά και στην αναζωογόνηση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία διάκρισης μέσω των συγκεκριμένων βραβείων. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους ανθρώπους της Boussias , για την άρτια υλοποίηση της 3ης συνεχούς οργάνωσης βράβευσης των Medical Beauty Awards.”