Ο Δρ.Νίκος Ναούμ έχει τη μεγάλη χαρά να καλωσορίσει την ESAG, την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Γυναικολογίας, στην πατρίδα του, την Αθήνα, για το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου 2021.

Το συνέδριο της ESAG είναι μια παγκόσμια συνάντηση όπου όλοι οι γιατροί που θα παρακολουθήσουν θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με πολλούς επαγγελματίες εξειδικευμένους από διάφορα υπόβαθρα, να ανταλλάσσουν εμπειρίες και να μάθουν όλες τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της κοσμητικής και της επανορθωτικής γυναικολογίας, τόσο  της χειρουργικής όσο  και της μη επεμβατικής.

Ο Δρ.Ναούμ θα είναι ένας από τους ομιλητές κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 στις 11:10 π.μ στο ξενοδοχείο Hilton. Το θέμα της ομιλίας του  θα είναι για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Μετά το Συνέδριο, στις 11 Ιουλίου 2021, ο Δρ. Νίκος Ναούμ θα φιλοξενήσει το  Master Class του Συνεδρίου στο ιατρείο του στον Πύργο Αθηνών.Το Master Class θα αφορά  την Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία και θα πραγματοποιηθεί από τους  Ειδικούς στην Αισθητική Γυναικολογία.

Οι παγκοσμίου φήμης ειδικοί θα επιδείξουν και θα εξηγήσουν τις μοναδικές τεχνικές τους μέσω λεπτομερών χειρουργικών βίντεο και μέσω μη χειρουργικών θεραπειών σε Live Cases. Στο τέλος κάθε συνεδρίας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συζητούν περαιτέρω και αναλυτικά  για κάθε τεχνική που χρησιμοποιήθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.