Μια ακόμη παγκόσμια αναγνώριση για το Έλληνα πρωτοπόρο στην Αισθητική Γυναικολογία Dr. Νίκο Ναούμ  Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο, καθώς η στενή συνεργασία σε διεθνές επίπεδο με την εταιρία VIVACY Paris  του προσδίδει – ως αναγνώριση του έργου του τον τίτλο του επίσημου διεθνούς ομιλητή και εκπαιδευτή της για τη σειρά DESIRIAL και την εφαρμογή της σε μη επεμβατικές θεραπείες για το γυναικείο κόλπο.

Ο Dr. Νίκος Ναούμ  αποτελεί επιλογή της VIVACY Paris καθώς η πολύχρονη επιτυχημένη ενασχόληση του με την αισθητική γυναικολογία, οι δεκάδες συμμετοχές σε παγκόσμια συνέδρια ως ομιλητής, η συμμετοχή του ως senior member στην Ευρωπαική Κοινότητα Αισθητικής Γυναικολογίας E.S.A.G (European Society of Aesthetic Gynecology) και οι εκατοντάδες επεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει την τελευταία δεκαετία, δίνουν τα εχέγγυα για μια σταθερή και δημιουργική συνεργασία.

Η επιλογή του Dr. Νίκου Ναούμ για τη συνεργασία του αυτή βασίστηκε στο γεγονός ότι η VIVACY εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή υψηλής ποιότητας ενέσιμων ιατρικών προϊόντων για χρήση στον τομέα της Αντιγηραντικής και Αισθητικής Ιατρικής. Όλα τα προϊόντα της VIVACY βασίζονται στην πατενταρισμένη Τεχνολογία IPN-Like, μία μοναδική διαδικασία που σταθεροποιεί το υαλουρονικό οξύ για ασφαλή και μακροχρόνια θεραπευτικά αποτελέσματα. Τα προϊόντα DESIRIAL® είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα που υπόκεινται σε ρύθμιση και τα οποία φέρουν σήμανση CE σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς