Συμμαχία για την ενίσχυση του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα

Γνωρίζεις ότι η χώρα μας έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για να αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού; Και η κλινική μας, ως κορυφαίος εκπρόσωπος της Αισθητικής Γυναικολογίας, στηρίζει με όλους τους τρόπους την προσπάθεια αυτή.

Η κλινική Dr. Nikos Naoum Cosmetic Gynecology έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει ενεργά στο πρώτο Cluster Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του κλάδου της Αισθητικής Γυναικολογίας στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά η κλινική μας στηρίζει την προσπάθεια της ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ για την ανάδειξη της Ελλάδας, ως τον ιδανικό προορισμό ιατρικού τουρισμού. Η υψηλής ποιότητας Αισθητική Γυναικολογία, εξάλλου, αναμένεται ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης μεγάλης μερίδας γυναικών στο άμεσο μέλλον, που θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να επισκεφτούν την πανέμορφη χώρα μας.

Καθώς η ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αναγκαίου πλαισίου για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα, είμαστε πεπεισμένοι ότι η συμμετοχή της κλινικής μας ως κορυφαίος εκπρόσωπος της Αισθητικής Γυναικολογίας μπορεί να συμβάλλει ιδιαίτερα στην επίτευξη αυτού του στόχου. Την ανάδειξη, δηλαδή, της χώρας μας σε κορυφαίο προορισμό στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού δώδεκα μήνες το χρόνο.

Δείτε περισσότερα: https://www.elitour.org/members/aesthetic-gynecology/ananeosis-cosmetic-gynecology-centre

Κοινοποίηση του άρθρου