Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση της συμμετοχής του Δρ. Νίκου Ναούμ ως ομιλητή στο 4ο Συνέδριο SREG INTERNATIONAL CONFERENCE που διοργανώθηκε με επιτυχία στη Ρουμανία από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Το συνέδριο αποτέλεσε μια σημαντική πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων και τη συζήτηση τελευταίων εξελίξεων στον τομέα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας

Θέμα Ομιλίας: “Hyaluronic Acid in the hands of a vagina designer”

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Δρ. Νίκος Ναούμ παρουσίασε την ομιλία του με τίτλο “Hyaluronic Acid in the hands of a vagina designer.” Η ομιλία αυτή εστίασε στις τελευταίες εξελίξεις στη χρήση του υαλουρονικού οξέος και της τεχνολογίας σχεδιασμού μέσω της ιατροτεχνολογίας στον τομέα της γυναικείας περιοχής. Ο Δρ. Ναούμ παρουσίασε πρωτοποριακές ιδέες και ερευνητικά ευρήματα που διαμορφώνουν τη μελλοντική πορεία του τομέα αυτού αλλά παρουσίασε αναλυτικά και πλούσιο υλικό από την εμπειρία του στις κλινικές του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επισκόπηση του Συνεδρίου:

Το 4ο SREG INTERNATIONAL CONFERENCE αποτέλεσε μια συναρπαστική συνάντηση επιστημόνων, ερευνητών και ειδικών από διάφορες χώρες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν προκλήσεις, τάσεις και καινοτομίες που αφορούν την Αισθητική και Επανορθωτική Γυναικολογία. Το συνέδριο περιλάμβανε διαλέξεις, παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών και εργαστήρια, workshops, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης με συναδέλφους από διάφορες επιστημονικές και επαγγελματικές περιοχές.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του σημαντικού συνεδρίου και αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχιση της επιστημονικής μας συνεργασίας.

Δρ. Νίκος Ναούμ, Λ. Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών 2108835100