Βραβείο στο MOM MAKEOVER® για την προώθηση ιατρικού τουρισμού

Ένα ακόμα βραβείο για τον Δρ. Ναούμ – τον εξειδικευμένο στην Αισθητική Γυναικολογία  και αγαπημένο γιατρό των γυναικών – και το Mom Makeover® που αποτελεί την επιλογή εκατοντάδων μαμάδων που φτάνουν από την Ευρώπη στην Ελλάδα, διεκδικώντας πίσω τη θηλυκότητα τους.

Το  Mom Makeover®  και ο εξειδικευμένος στην Αισθητική Γυναικολογία Δρ. Ναούμ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, τιμήθηκαν με το Health Care Business Award για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Το Mom Makeover® αποτελεί τη μοναδική ολιστική προσέγγιση στην Ελλάδα το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα για την πλήρη επαναφορά της νέας μητέρας μετά τον τοκετό. Προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα  Ιατρικού Τουρισμού, που περιλαμβάνουν την άφιξη και τη διαμονή της μητέρας στη χώρα μας ταυτόχρονα με ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών που τους χαρίζει πίσω τη θηλυκή εικόνα και σεξουαλική λειτουργικότητα, που πιθανόν   να έχει χαθεί λόγω της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Δρ. Νικόλαο Ναούμ, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους ή κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό. Ταυτόχρονα, προσφέρουν πληθώρα μη χειρουργικών λύσεων, που εκτείνονται από την εξάλειψη των ραγάδων ή των πανάδων της εγκυμοσύνης, μέχρι την αντιμετώπιση της ακράτειας μετά τον τοκετό.

Δεν είναι τυχαίο ότι το  Mom Makeover® αποτελεί την επιλογή εκατοντάδων γυναικών από την Ευρώπη, οι οποίες επισκέπτονται την Ελλάδα στα πλαίσια του ιατρικού τουρισμού, συνδυάζοντας την αποκατάσταση των προβλημάτων που  προκύπτουν με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό με ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Κοινοποίηση του άρθρου