Σύσφιξη κόλπου με λέιζερ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Ο κόλπος της γυναίκας είναι μια περιοχή η οποία συχνά παρουσιάζει χαλάρωση, ιδίως μετά τον τοκετό. Η χαλάρωση όμως συνοδεύεται από ορισμένες σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της περιοχής και ακολούθως στην ψυχολογία της γυναίκας. Για να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, η σύγχρονη Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία, έχει αναπτύξει νέες μεθόδους για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος, είναι η σύσφιξη κόλπου με λέιζερ την οποία επιλέγουν πολλές γυναίκες για να επαναφέρουν την αισθαντικότητα και τη λειτουργία της περιοχής.

  Ποιοι παράγοντες ευθύνονται για την χαλάρωση του κόλπου;

  Οι κυριότεροι παράγοντες που οδηγούν σε χαλάρωση του κόλπου είναι η φυσιολογική γήρανση (εμμηνόπαυση) και ο τοκετός. Παρόλα αυτά, δεν αποτελούν τους μοναδικούς παράγοντες καθώς ο κόλπος μπορεί να χαλαρώσει και από τα ακόλουθα:

  • Αδυναμία ή/ και καταπόνηση των υποστηρικτικών ιστών
  • Ασυνήθιστη αύξηση της πίεσης της κοιλιάς
  • Βαριά χειρωνακτική εργασία
  • Χρόνιος βήχας
  • Παχυσαρκία

  Χαλάρωση του κόλπου λόγω τοκετού

  Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο τοκετός είναι η συχνότερη αιτία που οδηγεί σε χαλάρωση του κόλπου. Ο λόγος είναι ότι καθώς το έμβρυο περνά από τον κολπικό σωλήνα, οι μύες της περιοχής χωρίζονται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποστούν μόνιμη βλάβη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ η διάμετρος του κόλπου είναι μόλις 2 με 3 εκατοστά, το κεφάλι του εμβρύου βρίσκεται περίπου στα 10 εκατοστά. Επομένως γίνεται κατανοητό ότι σε κάθε περίπτωση ο κόλπος θα υποστεί χαλάρωση κάποιου βαθμού έπειτα από τη γέννα.

  Τι είναι η σύσφιξη κόλπου;

  Σύσφιξη κόλπου ονομάζεται η επανορθωτική επέμβαση κατά την οποία αποκαθίσταται η σφριγηλότητα του κόλπου. Η μέθοδος χρησιμοποιείται κυρίως σε γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με έντονη διάταση των ιστών και των μυών της περιοχής αλλά και γενικότερη χαλάρωση.

  Σύσφιξη κόλπου με λέιζερ

  Μια σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης στην περιοχή του κόλπου είναι η σύσφιξη με λέιζερ. Ο Δρ. Νίκος Ναούμ χρησιμοποιεί το εξελιγμένο σύστημα κολπικής σύσφιξης VAGINAL HIFU το οποίο αποκαθιστά τη λειτουργία του κόλπου.

  Πώς λειτουργεί το VAGINAL ΚΟΛΠΙΚΟ HIFU;

  Το σύστημα κολπικής σύσφιξης VAGINAL HIFU λαμβάνει ενέργεια από ειδικούς υψηλής ισχύος εστιασμένους υπερήχους. Με τη χρήση τους πετυχαίνει άμεση εστίαση στη βλεννογόνο μεμβράνη, στο ινώδες και το μυϊκό στρώμα. Τα υπερηχητικά κύματα υψηλής έντασης που εκπέμπει το σύστημα, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η αύξηση της παραγωγής των τελευταίων οδηγεί με τη σειρά της στη σύσφιξη του δέρματος των τοιχωμάτων του κόλπου και στην ανανέωση της περιοχής.

  Σύσφιξη κόλπου με λέιζερ: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

  Το καινοτόμο σύστημα VAGINAL HIFU προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα στη γυναίκα, σημαντικότερα εκ των οποίων είναι τα εξής:

  • Αυξάνει την ευαισθησία της περιοχής κατά τη σεξουαλική δραστηριότητα
  • Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του κόλπου
  • Δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας
  • Μειώνει την ακράτεια όταν αυτή συνυπάρχει με τη χαλάρωση
  • Βελτιώνει, & συσφίγγει τους μύες της περιοχής του κόλπου
  • Δεν πραγματοποιείται μέσω τομών, κάτι που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία
  • Δεν χρησιμοποιείται αναισθησία

  Η σύσφιξη κόλπου με λέιζερ δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και επιθυμίες της γυναίκας που έχει υποστεί χαλάρωση και επιθυμεί να σβήσει τα σημάδια του χρόνου και της πίεσης που έχει δεχτεί η περιοχή, προσφέροντας μια συνολική αναζωογόνηση του κόλπου.

  Το σύστημα VAGINAL HIFU που χρησιμοποιεί ο Γυναικολόγος Δρ. Ναούμ, είναι κλινικά αποδεδειγμένα αποτελεσματικό και ασφαλές και μπορεί να σας δώσει τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Για εξατομικευμένες πληροφορίες ανάλογα με την περίπτωσή σας και τις δικές σας ανάγκες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό.

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

  Δείτε αποτελέσματα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τις Θεραπείες – Επεμβάσεις.

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Μάθετε το ακριβές κόστος για την δική σας περίπτωση.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

  για Αθήνα καλέστε στο 2108835100

  για Θεσσαλονίκη καλέστε στο 2310244644