Ο τρόπος με τον οποίο το Υαλουρονικό οξύ βελτιώνει την όψη του κόλπου με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Η ανατομία της ευαίσθητης περιοχής παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες από γυναίκα σε γυναίκα. Αυτό σημαίνει πως, σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μόνο ένα σχήμα κόλπου και αιδοίου που είναι φυσιολογικό. Βέβαια, αρκετές γυναίκες που δεν έχουν το σχήμα που φαντάζονται πως είναι το ιδανικό, νιώθουν ανασφάλεια με την όψη της ευαίσθητης περιοχής τους και κατ’ επέκταση αποκτούν κακή σχέση με το σώμα τους, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε κακή σεξουαλική ζωή.

Το πιο συχνό πρόβλημα που εντοπίζεται είναι πως με την πάροδο του χρόνου, τα χείλη χάνουν όγκο και λίπος. Όταν διαταράσσονται οι γυναικείες ορμόνες, μειώνεται η ενυδάτωση στην περιοχή, οπότε ο κόλπος γίνεται ξηρός, μη ελαστικός και αυτό δημιουργεί προβλήματα κατά τη συνουσία, η οποία μπορεί να γίνει και επίπονη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η τεχνική ανάπλασης μεγάλων χειλέων με Υαλουρονικό οξύ προσφέρει την οριστική λύση.

Οι νέες μη επεμβατικές τοπικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του κόλπου με Υαλουρονικό οξύ, είναι αποτελεσματικές και απόλυτα ασφαλείς και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Υπάρχουν τρεις τρόποι που το Υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί θεραπευτικά και υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμοστούν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά.

Η πρώτη εκδοχή εφαρμόζεται για να θεραπεύσει, με τοπική ενέσιμη έγχυση την ατροφία του κόλπου που προκαλεί ξηρότητα, κνησμό, δυσπαρευνία, αυξημένη πιθανότητα κολπίτιδας και ουρολοιμώξεις. Έτσι το περιβάλλον του κόλπου αναζωογονείται και η γυναίκα μπορεί να απολαύσει και πάλι το σεξ.

Η δεύτερη εκδοχή, εξασφαλίζει αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, δίνοντας όγκο στα χείλη που μπορεί να εμφανίζουν χαλάρωση ή άνισο μέγεθος λόγω ανατομίας.

Η τρίτη εκδοχή αφορά τη στοχευμένη έγχυση με το ειδικό Υαλουρονικό οξύ στο σημείο G του κόλπου, με στόχο να διευκολύνει και να ενισχύσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Στόχος είναι να διογκωθεί η περιοχή αυξάνοντας την αιμάτωση, με αποτέλεσμα την έντονη διέγερσή της και πιο εύκολη επίτευξη οργασμού.

Η έγχυση γίνεται με τοπική αναισθησία, εφαρμόζοντας αναισθητική κρέμα λίγη ώρα πριν. Το αποτέλεσμα διαρκεί για 6 μήνες και η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται περίπου 2 φορές τον χρόνο.

Ο Δρ. Ναούμ , είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής Γυναικολογίας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διενέργεια επεμβάσεων Κοσμητικής Γυναικολογίας, βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Μαζί με την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του, που αποτελείται από Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχει εξατομικευμένες λύσεις σε θέματα Αισθητικής Γυναικολογίας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού !